on

Macon: profesionalism in practica, beneficii in locuire, relaxare prin surprize

05 octombrie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cand discutam despre Macon, ne referim la una dintre cele mai mari companii producatoare de materiale de constructii din Romania. Intrand pe piata ca o mica fabrica de materiale izolatoare, Macon este in prezent producatorul numarul 1 de BCA si unul dintre cei mai importanti producatori autohtoni de prefabricate din beton, var sau teracota.

CASA Plus este un pachet de materiale, servicii si, mai ales, beneficii. Pachetul cuprinde sistemul de zidarie Macon (blocuri din BCA pentru ziduri exterioare si interioare, elemente pentru placari si cofraje, buiandrugi si mortar adeziv pentru BCA), consiliere tehnica si suport privind punerea in opera, echipamente profesionale si livrare direct pe santier. Mai pe scurt, un sistem complet pentru realizarea zidariei, alcatuit din materiale calduroase.

Iata, insa si o serie de sapte beneficii garantate odata cu utilizarea sistemului de zidarie Macon, prin pachetul CASA Plus! Ceea ce compania ofera clientilor este nu doar profesionalism, ci si incredere, prin siguranta si protectie. Printre beneficiile pachetului regasim protectia impotriva frigului din timpul iernii, a caldurii din timpul verii si a zgomotelor nedorite.  Sistemul de zidarie Macon ofera protectie la incendii, cutremure, fata de cresterile de pret la utilitati si, in plus, este eco-friendly.

Iar, daca inca nu stiti ce sa alegeti ca material de zidarie pentru locuinta dumneavoastra, iata cateva caracteristici ale sistemului de zidarie Macon care v-ar putea ajuta sa luati o decizie, in functie de nevoi, dorinte si, desigur buget.

Locuintele realizate din BCA sunt usor adaptabile, calduroase iarna si racoroase vara, datorita pierderilor reduse de caldura, precum si a rezistentei la temperaturile ridicate din sezonul estival. Pentru grosimi ale zidurilor de peste 35 cm, se obtine o izolare termica excelenta, chiar şi fara un sistem termoizolator suplimentar. Astfel, utilizarea sistemului de zidarie Macon asigura posibilitatea incadrarii noilor constructii in clase energetice superioare sau chiar in categoria constructiilor pasive oferind garantia unui climat confortabil, mentinerea unor temperaturi constante, dar si asigurarea acestora cu costuri reduse.

Pentru momentele de relaxare, in care vreti sa invatati sau sa va verificati cunostintele din domeniul constructiilor, Macon va asteapta pe platforma oficiala www.macon.ro cu aplicatia CASA Plus, care va provoaca sa ii descoperiti beneficiile printr-un puzzle de 3 minute. Nu trebuie decat sa completati cele 7 etape ale puzzle-ului si puteti castiga unul dintre premiile puse in joc: 20 de cani termoizolante si sapte acumulatoare solare portabile, pentru smartphone sau tableta.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Zidaria din BCA – solutie economica, ecologica si sustenabila Zidaria din BCA – solutie economica, ecologica si sustenabila
Se poate aplica faianta peste faianta? Se poate aplica faianta peste faianta?
Revolutia materialelor de constructii: Bitublocks Revolutia materialelor de constructii: Bitublocks
Hempcrete sau Canepa-Beton – Ce este si la ce se foloseste Hempcrete sau Canepa-Beton – Ce este si la ce se foloseste
Si tu poti fi Super Meserias Ceresit! Si tu poti fi Super Meserias Ceresit!
BCA – materialul inovativ al secolului pentru constructiile cu structura de zidarie portanta BCA – materialul inovativ al secolului pentru constructiile cu structura de zidarie portanta

Vezi mai multe articole