Mihai Marcu - Medlife

MedLife a inregistrat in primul semestru afaceri de 58,72 milioane euro

12 august, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

MedLife a înregistrat în primul semestru afaceri de 58,72 milioane euro, în creștere cu 32,7% față de aceeași perioadă a anului trecut

Compania a semnat o nouă tranzacție și va contracta un nou credit pentru achiziții în valoare de 20 milioane euro

4 august, București: MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, anunță rezultatele financiare aferente primului semestru din acest an, raportând o cifră de afaceri cumulată la nivel de grup în valoare de 58,72 milioane euro, în creștere cu 32,7% față de aceeași perioadă din 2015, când compania a înregistrat o cifră de afaceri de 44,25 milioane euro.
“În ultima perioadă am avut o activitate foarte intensă și ne-am consolidat poziția, atât prin proiecte de tip green field, cât și prin achiziții, iar acest lucru se reflectă direct în rezultatele noastre. Creșterea organică accelerată se datorează mai ales creșterii complexității actului medical, atât la nivel de diagnostic, cât și la nivel spitalicesc, ajungând la un grad ridicat de performanță ceea ce ne permite să devenim o referință regională mai ales în ceea ce privește chirurgia bolilor metabolice, neurochirurgia și chirurgia cancerului mamar cu posibilitate de reconstrucție. Și divizia de laboratoare a înregistrat o creștere remarcabilă. În acest sens, ne menținem așteptările pentru anul în curs, ba chiar am accelerat creșterea organică în ultimele luni, astfel încât estimăm că vom încheia 2016 cu o cifră de afaceri cumulată în valoare de 120 milioane euro, creștere organică, existând premize să urcăm până la 130-150 milioane euro, aceaste din urmă cifre fiind condiționate de procesul de finalizare al tranzacțiilor aflate în curs”, a spus Mihai Marcu, Președinte CA MedLife.  

MedLife semnează o nouă tranzacție – Centrul Medical Panduri
Urmând strategia de consolidare a poziției de lider în București și în țară, MedLife anunță o nouă achiziție și semnează tranzacția de preluare a pachetului majoritar, în proporție de 90%, din cadrul Centrului Medical Panduri.
Ca urmare a acestei tranzacții, Maria Pop, fondator și director general al Centrului Medical Panduri, va păstra atribuțiile de management, fiind direct responsabilă de strategia de dezvoltare și extindere a Centrului.
„Parteneriatul cu MedLife ar însemna un pas foarte important în evoluția activității noastre, dar mai ales o nouă oportunitate de a ne dezvolta și a crește accelerat business-ul, în condițiile în care vom avea susținerea celui mai important operator de pe piața serviciilor medicale private din România. Mai mult, este o bună ocazie sa ne mărim baza de clienți prin deservirea abonaților MedLife în Capitală, piață în care MedLife deține o pondere de peste 50%”, a declarat Maria Pop, Director General Centrul Medical Panduri.
“În acest moment avem cel mai mare portofoliu de achiziții, respectiv cel mai mare know how în acest domeniu, iar faptul că toate companiile pe care le-am achiziționat își păstrează managementul, iar primii trei furnizori achizitionați au ajuns deja la performanța de a intra în top 20 operatori medicali la nivel național, ne recomandă ca fiind un partener de încredere și de cursă lungă”, a conchis Mihai Marcu, Președinte CA MedLife.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum scoateti o persoana de la intretinere Cum scoateti o persoana de la intretinere
BRAVO EUROPA: afaceri de 40 de milioane de euro in anul 2017 din vanzarea de solutii metalice pentru acoperire BRAVO EUROPA: afaceri de 40 de milioane de euro in anul 2017 din vanzarea de solutii metalice pentru acoperire
Tot mai multe institutii vor piata imobiliara Tot mai multe institutii vor piata imobiliara "la vedere"
Stofele de mobilier la control Stofele de mobilier la control
Legrand achizitioneaza* Universal Electric Corporation din SUA si se extinde pe piata infrastructurilor digitale Legrand achizitioneaza* Universal Electric Corporation din SUA si se extinde pe piata infrastructurilor digitale
Daikin Romania: Vanzarile de purificatoare de aer s-au dublat in ianuarie fata de aceeasi luna din 2019 Daikin Romania: Vanzarile de purificatoare de aer s-au dublat in ianuarie fata de aceeasi luna din 2019

Vezi mai multe articole