on

Miele lanseaza o noua generatie de frigidere incorporabile, cu umidificator inclus, pentru alimente si mai proaspete

15 iulie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 

  • K 7000, noua generatie de frigidere incorporabile Miele, ofera si mai mult confort si flexibilitate in utilizare
  • Iluminare ambientala cu FlexiLight 2.0
  • Noua serie de frigidere incorporabile a fost premiata la iF Design Award 2021

 

Bucuresti, 13 iulie 2021. Miele lanseaza o noua generatie de aparate frigorifice, K 7000, care ofera conditii superioare pentru pastrarea mancarii, datorita tehnologiei PerfectFresh Active. Aceste electrocasnice seteaza standarde ridicate de confort in utilizare, au un sistem de  iluminat interior de inalta calitate si sunt deja disponibile pe piata din Romania. 

 

Conform datelor publicate anul acesta de Organizatia Natiunilor Unite, la nivel global este aruncat anual aproximativ 1 miliard de tone de alimente. In Romania[1], media este de 5 milioane de tone, in timp ce, in Germania[2], aceasta cantitate ajunge la 12 milioane de tone, dintre care, mai mult de jumatate provine din gospodarii. Pentru a putea combate acest fenomen, trebuie inteles modul in care este folosita mancarea, iar un dispozitiv util ar fi frigiderele echipate cu un sistem ultra-eficient, prin care prospetimea alimentelor sa poata fi pastrata pentru o perioada mai indelungata.

 

Fructele si legumele au nevoie de umiditate pentru a ramane proaspete mult timp. Sistemul Miele PerfectFresh Pro le pastreaza proaspete de pana la cinci ori mai mult decat un compartiment clasic pentru legume-fructe, la o temperatura cuprinsa intre 0°C si 3°C. Compartimentul de legume-fructe mentine umiditatea naturala a acestora, in timp ce sistemul PerfectFresh Active asigura prospetime de durata prin difuzarea de vapori fini de apa in interiorul sertarului. Astfel, este pastrata in mod vizibil savoarea mancarii si vitaminele acesteia. Practica aceasta a fost inspirata de segmentul profesional, unde unele delicatese sunt pastrate la fel, prin stropire. Vaporii sunt pulverizati la fiecare 90 de minute sau de fiecare data cand sertarul este deschis, direct in interiorul acestuia, dintr-un container special de apa, situat in partea de sus a sertarului. Compact si usor de curatat, recipientul pentru apa are o capacitate optima de 120 ml si trebuie reumplut o data la doua sau trei luni.

Noua generatie de frigidere incorporabile Miele K 7000 a primit premiul iF Design Award, una dintre cele mai prestigioase competitii de design din lume, chiar inainte de a fi lansata pe piata.

 

Una dintre cele mai importante caracteristici ale generatiei K 7000 de electrocasnice, detinuta exclusiv de Miele, este FlexiTray, care ofera confort ridicat pentru utilizatori prin faptul ca unul din rafturile de sticla se poate roti la 180 de grade. Astfel, utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa scotoceasca dupa diverse borcane sau recipiente cu mancare. De asemenea, rafturile de pe usa de sus pot fi ajustate la inaltimea dorita, chiar si atunci cand sunt pline, iar sticlele foarte mari vor incapea usor in suportul dedicat. Ecranele tactile sunt intuitive, iar culoarea si designul se potrivesc perfect cu noile aparate. 

 

O alta caracteristica importanta a acestor frigidere incorporabile este sistemul eficient de iluminat, care creeaza o atmosfera placuta. Electrocasnicele actuale au deja LED-uri integrate in rafturile de sticla, iar lumina se ajusteaza daca un raft este mutat. In viitor, conceptul FlexiLight 2.0 va folosi tehnologia „Ambilight” pentru a oferi la interior o lumina stralucitoare, placuta si uniforma. Pentru a realiza acest lucru, benzile de lumina LED acopera intreaga suprafata a rafturilor de sticla. Aceasta caracteristica a fost special dezvoltata pentru Miele si este o trasatura unica a electrocasnicelor produse de companie. Aceasta metoda de iluminare va fi disponibila si pentru IceMaker, daca acesta este inclus, si va fi iluminat intr-un mod elegant atat el, cat si cuburile de gheata din interior. Unele modele de electrocasnice vor include si LED-uri dedicate de iluminare pentru sistemul dinamic de racire DynaCool, care asigura conditii constante de racire la interior. Mai mult, peretele din spate al anumitor modele va integra CleanSteel, un finisaj elegant si robust, care va asigura distribuirea aerului rece in mod uniform la interior. 

 

Conectarea prin WiFi (WiFiConn@ct) va fi disponibila pentru toate aparatele nou intrate in gama. Acest lucru va include si optiunea de a trimite notificari de service pe telefon sau tableta daca, de exemplu, usa frigiderului a fost lasata deschisa din greseala. 

 

Despre Miele

Miele este cel mai mare producator mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatura de gatit, de coacere si de gatit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, masini de spalat vase si produse de ingrijire pentru haine si pardoseli. Acestei linii de produse i se adauga masinile de spalat vase, masinile de spalat rufe si uscatoarele pentru uz comercial, precum si aparatura de spalare-dezinfectare si sterilizare a instrumentelor destinate utilizarii in activitatile medicale si de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondata in 1899, are opt filiale de productie in Germania si cate o filiala in fiecare dintre tarile urmatoare: Austria, Cehia, China si Romania. Cifra de afaceri a companiei in anul 2020 a crescut la aproximativ 4,5 miliarde de euro, cu 70,5% vanzari in afara Germaniei. Miele este reprezentata prin filiale proprii si de importatori in aproape 100 de tari. Compania Miele se afla in proprietatea celei de-a patra generatie a familiei fondatoare, are o forta de munca de aproximativ 20.900 de persoane, cu 11.050 de angajati in Germania. Sediul companiei se afla in Gütersloh/Westphalia, Germania.


[1] https://www.auf.org/europe-centrale-orientale/nos-actions/toutes-nos-actions/zero-gaspillage-alimentaire-4-universites-deurope-centrale-se-mobilisent/

[2] https://fairafric.com/en/food-for-the-bin-a-look-at-the-issue-of-food-waste/

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

PIATRAONLINE pune bazele unui nou univers inspirational PIATRAONLINE pune bazele unui nou univers inspirational
Agentiile imobiliare cer amanarea certificatului energetic - 17 Decembrie 2009 Agentiile imobiliare cer amanarea certificatului energetic - 17 Decembrie 2009
Targul PROJECT EXPO: Imobiliare isi deschide portile - 05 Martie 2009 Targul PROJECT EXPO: Imobiliare isi deschide portile - 05 Martie 2009
Se anunta proiecte chiar si cand piata merge greu: 1.500 de locuinte noi in Capitala Se anunta proiecte chiar si cand piata merge greu: 1.500 de locuinte noi in Capitala
Afacerile cu terenuri se muta din centrul orasului pe tarla Afacerile cu terenuri se muta din centrul orasului pe tarla
Miele Constanta, primul magazin propriu din afara Capitalei, vanzari de 250.000 de euro in primul an de la deschidere Miele Constanta, primul magazin propriu din afara Capitalei, vanzari de 250.000 de euro in primul an de la deschidere

Vezi mai multe articole