Casa viitorului, dezvoltata de HUF HAUS in Germania

12 iulie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Linii clare, ferestre generoase, concept de living în plan deschis și utilizarea celor mai recente tehnologii sunt doar câteva dintre atributele celei mai noi case de prezentare dezvoltată de HUF HAUS în Mannheim, Germania. Casa produce mai multă energie decât este necesar pentru a funcționa și a primit certificarea Platinum de la Societatea Germană pentru Construcții Durabile (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen - DGNB).

"Ne-am străduit întotdeauna să perfecționăm permanent atât designul, cât și tehnologiile folosite în construcția caselor noastre, deoarece aceștia sunt pilonii pe care se bazează calitatea deosebită oferită de HUF HAUS. Cea mai nouă casă de prezentare din Mannheim concentrează toate aceste eforturi, iar rezultatul este model extraordinar, ce asigură cel mai înalt nivel de trai. Începând cu tehnologia de încălzire și continuând cu caracteristicile sale unice care o transformă în una dintre cele mai „verzi” case din Germania, aceasta va îmbunătăți, cu siguranță, viața viitorilor săi proprietari”, a declarat Georg Huf, Managing Director, HUF HAUS.

Casa de prezentare este cea mai „verde” casă pe structură din lemn din Germania și produce mai multă energie decât are nevoie datorită sistemului fotovoltaic unic, o tehnologie ce transformă razele soarelui în electricitate utilizabilă. Pentru că atinge cele mai stricte standarde de durabilitate pentru o serie de puncte evaluate de către DGNB referitoare la ecologie, economie, socio-cultural și funcționalitate, tehnologie, procese și locație, casa a primit cea mai înaltă certificare de durabilitate chiar de la directorul societății, Johannes Kreißig.

Casa este model MODUM cu acoperiș plat și oferă o suprafață locuibilă de 121,48 de metri pătrați la parter și 92,73 de metri pătrați la etaj. Livingul, zona de dining, bucătăria, camera tehnică și un dormitor pentru oaspeți sunt situate la parter, în timp ce etajul găzduiește dormitorul matrimonial, dressingul și baia principală, precum și o cameră de oaspeți și o baie suplimentare.

Noua casă HUF HAUS MODUM îmbină cele mai înalte standarde pentru construcții „verzi” cu împletirea armonioasă dintre arhitectură și tehnologie, estetică și design. Casa pe structură de lemn a fost dezvoltată ca un proiect de cercetare împreună cu specialistul în tehnologia încălzirii Vaillant și o dovadă a cum pot fi integrate tehnologii eficiente și prietenoase cu mediul înconjurător pentru a oferi proprietarilor cea mai bună calitate a vieții.

HUF HAUS a deschis primele două case de prezentare din România, modelele ART și modum:, în octombrie 2016, în cadrul proiectului rezidențial premium Dumbrava Vlăsiei, situat în apropiere de Balotești.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ariston Thermo Romania intra pe segmentul cladirilor comerciale si industriale prin lansarea brandului german ELCO Ariston Thermo Romania intra pe segmentul cladirilor comerciale si industriale prin lansarea brandului german ELCO
Philips Lighting raporteaza in T3 2017 o crestere a vanzarilor de 1,3% si o imbunatatire continua a rentabilitatii operationale Philips Lighting raporteaza in T3 2017 o crestere a vanzarilor de 1,3% si o imbunatatire continua a rentabilitatii operationale
Piata europeana de acoperisuri are nevoie de profesionisti Piata europeana de acoperisuri are nevoie de profesionisti
BASF lanseaza noi stabilizatori de lumina pentru lacurile si vopselele pentru lemn si metal BASF lanseaza noi stabilizatori de lumina pentru lacurile si vopselele pentru lemn si metal
Angajari masive si salarii mai mari in constructii Angajari masive si salarii mai mari in constructii
Criza financiara va frana constructiile Criza financiara va frana constructiile

Vezi mai multe articole