on

Milano Design Week 2021

31 august, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 
Au mai ramas doar cateva zile pana la Milano Design Week si noul supersalone din Rho / Fiera, evenimente ce vor prezenta ultimele noutati in materie de design. Iata cateva informatii primite pe adresa redactiei noastre.
 
 
 
La Supersalone 2021, Bonaldo va prezenta un concept artistic semnat de arhitectul Mauro Lipparini, care introduce colectia „Frames of living” impreuna cu cateva piese iconice ale companiei. De la mese la scaune, de la canapele la paturi, de la biblioteci la accesorii de iluminat: fiecare element al colectiei Bonaldo contine detalii si sugestii, materiale rafinate si inspiratii, culori si stiluri, care poseda acea personalitate caracteristica care il integreaza perfect in acel mic si intim cosmos pe care il numim acasa.
 
 
 
Cu ocazia supersalone 2021 Fast prezinta noul model de fotoliu Ria care, prin decorul sau, aduce un omagiu naturii. Noul fotoliul nu este doar un obiect de decor, ci si un indemn: redobanditi-va propriile spatii, extindeti-le, gasiti natura peste tot in jurul vostru, indiferent ca este o gradina simpla, un peisaj rural sau montan, o intindere mare mangaiata de vant, ori o mica terasa in oras, decorate cu mii de flori.
 
 
 
Tubes participa la supersalone cu o instalatie realizata de Studio MILO in colaborare cu Charlotte Taylor: protagonisti sunt MILANO/horizontal, RIFT/reverse and SOHO/electrical, produse care nu au mai fost expuse pana acum.
 
 
Informatii transmise de ERGO.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Pavaj colorat si afara, si inauntru Pavaj colorat si afara, si inauntru
Apartamente noi abia in 2007 Apartamente noi abia in 2007
Montare parchet in pod Montare parchet in pod
Majoritatea vanzarilor sunt generate de profilele destinate fatadelor cortina Majoritatea vanzarilor sunt generate de profilele destinate fatadelor cortina
Cladirile vor avea, obligatoriu, certificat energetic Cladirile vor avea, obligatoriu, certificat energetic
Bucuresti Mall Vitan aduce in Romania primele premii Hermes Bucuresti Mall Vitan aduce in Romania primele premii Hermes

Vezi mai multe articole