on

Misiunea Casa - Cele mai cautate 10 topicuri de pe forum in 2016

22 decembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pe finalul acestui an, ne-am propus sa tragem linie si sa vedem in ce fel am reusit si in 2016 sa impartasim cititorilor Misiunea Casa din secretul amenajarilor de calitate. Ca intotdeauna, articolele noastre au cautat sa satisfaca toate cautarile, in functie de sezon, iar asta s-a regasit si in cifrele de trafic ale site-ului nostru.

De asemenea, forumul Misiunea Casa a fost, ca mai mereu in ultimii ani, principala sursa de informare a celor interesati de construirea sau amenajarea unei case sau gradini. Miile de raspunsuri pe diferite teme au oferit solutii celor aflati in cautarea lor, lucru fata de care nu putem si nu dorim sa ne ascundem satisfactia.

Probabil ca va intrebati care au fost cele mai accesate topicuri de pe Forumul Misiunea Casa in 2016, asa ca am alcatuit un Top 10 al acestora.

10. Tabloul electric pentru locuinta – Raspunsuri: 1.507/ Afisari: 477.104

In acest caz, de obicei recomandam apelarea la un specialist, care sa constate la locul faptei masurile care trebuie luate. Asta nu inseamna ca specialistii de pe Forumul Misiunea Casa nu au oferit si sfaturi punctuale utile, apreciate de cititori.

9. Montarea parchetului laminat si alegerea acestuia – Raspunsuri: 1.698/ Afisari 485.390

Unul dintre secretele amenajarilor cel mai des impartasit pe forumul nostru este cel legat de montarea si alegerea parchetului laminat. De interes in orice sezon, dupa cum ne-au demonstrat cititorii Misiunea Casa.

8. Izolatie acoperis si mansarda – Raspunsuri: 1.559/ Afisari 507.091

Indiferent de anotimp, acesta a fost un topic de maxim interes pentru cititorii nostri.

7. Alegere centrala termica – Raspunsuri: 1.807/ Afisari: 516.798

O buna parte dintre cititorii nostri au avut curiozitatea de a afla care sunt criteriile de luat in calcul la alegerea unei centrale termice. Asa cum se asteptau, cei mai multi au si gasit sfaturile pe care le cautau pe Forumul Misiunea Casa.

6. Centrala termica pe lemne, cu gazeifiere si fara gazeifiere – Raspunsuri: 1.375/ Afisari: 519.551

Si in 2016, solutiile termice avantajoase din punct de vedere financiar au fost la mare cautare. O dovedesc cifrele de la acest topic.

5. Reglaje tamplarie termopan – Raspunsuri: 400/ Afisari: 566.239

Tamplaria din termopan este eficienta din punct de vedere termic, insa pastrarea acestui avantaj necesita si intretinere. Mii de cititori Misiunea Casa au gasit raspunsuri la problemele lor pe forumul nostru.

4. Modele amenajare baie – Raspunsuri: 588/ Afisari: 702.898

Aspectul utilitar al baii a incetat de multa vreme sa fie singura preocupare a meseriasilor de pe forumul nostru. Amenajarea acestei camere a ajuns in anul care sta sa se incheie la 702.898 de afisari.

3. Totul despre seminee – Raspunsuri: 1.647/ Afisari: 915.064

Eficienta sistemului de incalzire este primul lucru la care se gandesc multi dintre cititorii nostri, insa pentru o buna parte dintre acestia aspectul sursei de caldura pare sa fie cel putin la fel de important. Sau asta deducem noi din faptul ca topicul despre seminee ocupa a treia pozitie in topul topicurilor de pe Forumul Misiunea Casa.

2. Construire gratar – Raspunsuri: 1.878/ Afisari: 1.257.866

Este cunoscut faptul ca romanii adora sa petreaca alaturi de familie si prieteni, iar daca adunarea aceasta are loc in jurul unui gratar, cu atat mai bine. Ei, bine, acest lucru s-a regasit si in cautarile de pe Forumul Misiunea Casa, unde topicul despre construirea gratarelor a ocupat pozitia a doua in 2016.

1. Totul despre soba cu serpentina – Raspunsuri: 2.128/ Afisari: 1.447.298

Cititorii Forumului Misiunea Casa au demonstrat si in 2016 faptul ca, desi centralele termice au castiga mult din piata sistemelor de incalzire, traditionala soba cu serpentina este in continuare la mare cautare. Drept dovada, acesta este si cel mai accesat topic pe forumul nostru.

Asadar, ne bucuram ca in 2016 am raspuns multora dintre intrebarile voastre si ca, impreuna, am impartasit la liber secretul amenajarilor de calitate. Cat priveste anul 2017, ne propunem sa oferim in continuare aceleasi solutii profesioniste, sa ne marim comunitatea si sa va surprindem placut pe voi, cititorii, cu multe surprize, realizate in colaborare cu Partenerii de Incredere Misiunea Casa.

Sursa foto principala

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Despre inchirierea locuintelor – obligatiile partilor Despre inchirierea locuintelor – obligatiile partilor
Se tem sau nu dezvoltatorii de o criza imobiliara precum cea din 2008? Se tem sau nu dezvoltatorii de o criza imobiliara precum cea din 2008?
Achizitia panourilor fotovoltaice prin Programul Casa Verde Achizitia panourilor fotovoltaice prin Programul Casa Verde
Evaluarea si gestionarea zgomotului ambiental Evaluarea si gestionarea zgomotului ambiental
Programul Prima Casa 2017 - Noile conditii de acordare Programul Prima Casa 2017 - Noile conditii de acordare
Cutremurele: frecventa in Romania si recomandari pentru a le reduce efectele Cutremurele: frecventa in Romania si recomandari pentru a le reduce efectele

Vezi mai multe articole