Mobila din piese Lego. Pentru fanii impatimiti

06 februarie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Se spune ca cel care a primit in copilarie o jucarie Lego devine si raman fan Lego pentru totdeauna. Pentru unii, indragitele jucarii care-ti pun imaginatia si creativitatea la lucru devin o adevarata religie. Nu doar ca ajung sa colectioneze si sa confectioneze tot felul de avioane, corabii, nave spatiale, castele medievale sau scene celebre de lupta reproduse cu ajutorul pieselor Lego, ci chiar isi mobileaza intreaga casa cu elemente de mobilier confectionate din piese Lego. De la un simplu ceas de perete sau o veioza pentru citit si pana la o intreaga camera mobilata in spiritul Lego, totul este posibil.

Cu suficiente piese potrivite si inzestrat cu multa iscusinta, iti poti mobila casa cu pat patrimonial, canapea, masuta pentru cafea si reviste, birou de lucru, comoda pentru televizor, veioza, dar si roll box, noptiera sau diverse alte spatii de depozitare pentru haine si obiecte.

Pentru producatorii de mobila pe comanda, aceasta nisa este libera in Romania si ar putea fi exploatata cu succes. Amatori de excentricitati se gasesc cu siguranta si in tara noastra.

 

Sursa poze: Pinterest.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum sa faci ca dressing-ul vechi sa arate ca nou Cum sa faci ca dressing-ul vechi sa arate ca nou
Elemente decorative exotice si mobilier din bambus Elemente decorative exotice si mobilier din bambus
Reinventarea paletilor de lemn Reinventarea paletilor de lemn
Scandinavian Design House lanseaza primul showroom virtual din Romania Scandinavian Design House lanseaza primul showroom virtual din Romania
Cum alegi mobilierul potrivit pentru locuinta ta?! Cum alegi mobilierul potrivit pentru locuinta ta?!
Antichitatile oare chiar au viata fara de moarte? (I) Antichitatile oare chiar au viata fara de moarte? (I)

Vezi mai multe articole