on

Ce beneficii au fotoliile de masaj pentru angajatii care lucreaza de acasa

27 iulie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Zeci de mii romani lucreaza de acasa, pentru companii din tara si din strainatate, iar sanatatea lor posturala, mentala si fizica este la fel de importanta ca a salariatilor care merg zilnic la serviciu, la sediul angajatorilor. Daca te numeri pentre norocosii care lucreaza de casa, ar fi bine sa constientizezi ca te expui la numeroase riscuri din cauza sedentarismului, asemenea angajatilor aflati in cladirile de birouri.

Achizitionarea unui fotoliu de masaj reprezinta o optiune foarte buna pe care ar trebui sa o iei in considerare daca lucrezi de acasa si vrei sa livrezi cele mai bune rezultate la job, fara sa-ti pui in pericol sanatatea.

Efectele fotoliilor de mesaj asupra productivitatii angajatilor

Sesiunile de masaj realizate prin intermediul unui fotoliu profesional au numeroase efecte benefice atat pentru angajatii care lucreaza de acasa, cat si pentru cei cu biroul la angajator. In plus, terapia prin masaj se numara printre cele mai apreciate beneficii de catre angajatii romani, conform unui studiu realizat de o platforma locala de recrutare, la inceputul anului.

Sesiunilor de masaj realizate in timpul programului de lucru sunt preferate de catre angajati deoarece reduc stresul, scad anxietatea si depresia, elimina durerile de cap, inlatura durerile si tensiunile musculare, ofera energie si cresc productivitatea.

Un angajat care lucreaza de acasa si are un fotoliu de masaj este mult mai productiv fata de un salariat care doar lucreaza de acasa. Un studiu intern realizat de Ctrip, una dintre cele mai mari agentii de turism din China, cu peste 20.000 de angajati si o capitalizare de piata de circa 20 de miliarde de dolari, a scos in evidenta cateva lucruri extrem de importante despre salariatii care lucreaza de acasa. Cercetarea companiei a aratat ca angajatii care au lucrat de acasa intr-o anumita perioada au inregistrat o crestere cu 13% a productivitatii, in timp ce numarul demisiilor s-a redus cu 50%. In conditiile in care o sesiune de masaj pe un scaun profesional creste productivitatea angajatilor cu mimimum 10%, rezulta ca salariatii care muncesc din propria locuinta si care au parte de mesaj sunt cu aproximativ 25% mai eficienti decat personalul dintr-un birou conventional.

Un masaj facut de un fotoliu specializat reprezinta o pauza binevenita pentru angajatii care lucreaza de acasa, deoarece ii ajuta sa-si odihneasca mintea si muschii si le induce sentimentul ca munca este locul unde se pot simti foarte bine. Daca este corect efectuat, un masaj de 15-20 de minune intr-un fotoliu profesional isi mentine efectele benefice asupra corpului uman mai mult de 24 de ore.

Un masaj facut acasa, pe fotoliul special amplasat in dormitor sau in living, determina ca durerile de gat, de spate sau de picioare ale angajatului sa dispara si contribuie la o flexibilitatea mult mai buna. Totodata, fotoliul de masaj il ajuta pe angajat sa adopte o postura corecta si sa respire mai eficient.

Masajul realizat pe un fotoliu profesional nu este benefic pentru angajatii care lucreaza de acasa doar daca ei au o contraindicatie medicala clara.

Sursa foto

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Scandinavian Design House lanseaza primul showroom virtual din Romania Scandinavian Design House lanseaza primul showroom virtual din Romania
Viata lunga cu feronerie de calitate Viata lunga cu feronerie de calitate
Mobila care transforma o camera in 3 Mobila care transforma o camera in 3
Cum sa alegi cea mai buna canapea pentru sufrageria ta Cum sa alegi cea mai buna canapea pentru sufrageria ta
Magia Ordinii in Casa ta cu Mobila Handmade Magia Ordinii in Casa ta cu Mobila Handmade
Cum reconditionam mobila veche – Ghid practic Cum reconditionam mobila veche – Ghid practic

Vezi mai multe articole