on

MOBILA EXPO a expus tendintele unei industrii care se reinventeaza de la an la an

21 martie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

MOBILA EXPO – Targul de mobila cu vanzare – a fost organizat de ROMEXPO, in perioada 14 – 17 martie si s-a adresat celor si-au dorit sa-si achizitioneze mobilier direct de la firme producatoare sau importatori recunoscuti din domeniu, la preturi avantajoase.

Timp de 4 zile, expozantii au prezentat piese de mobilier pentru diferite stiluri de amenajare, iar vizitatorii au avut ocazia de aleaga dintre ofertele propuse de companii si sa discute direct cu cei care proiecteaza si produc mobila.

De asemenea, cei prezenti au primit sfaturi importante privind tendintele din domeniu. Specialistii au recomandat alegerea variantelor minimaliste si a culorilor in trend, precum cea a mierii, de nuc inchis sau wenge.

Tot de la firmele prezente, vizitatorii au aflat ca in 2019 stejarul si ciresul sunt cel mai des intalnite tipuri de lemn, fiind preferate datorita durabilitatii si aspectului elegant.

Manifestarea a fost organizata de ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Asociatia Clubul Roman de Mobila (ACRM).

MOBILA EXPO s-a desfasurat in aceeasi perioada cu CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, ROMTHERM, EXPO FLOWERS & GARDEN, MOBILA EXPO, ANTIQUE MARKET I, precum si MODEXPO I. Aceste manifestari au reunit peste 16.000 de vizitatori.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

BenQ anunta monitoarele EW2480 si EW2780, doua solutii moderne, excelente pentru divertisment BenQ anunta monitoarele EW2480 si EW2780, doua solutii moderne, excelente pentru divertisment
MOBILA EXPO – targul de mobila cu cele mai mari discount-uri exclusive MOBILA EXPO – targul de mobila cu cele mai mari discount-uri exclusive
10.000 de euro – Marele premiu oferit de Ceresit a ajuns la Timisoara 10.000 de euro – Marele premiu oferit de Ceresit a ajuns la Timisoara
Despagubirile tip Pasajul Basarab: 10.000 euro casa, 5 milioane euro 700 mp Despagubirile tip Pasajul Basarab: 10.000 euro casa, 5 milioane euro 700 mp "de firma"
Solutii complete pentru o irigare eficienta: proiectul lunii iunie la HORNBACH Solutii complete pentru o irigare eficienta: proiectul lunii iunie la HORNBACH
Miele prezinta noile serii de electrocasnice la IFA 2017 Miele prezinta noile serii de electrocasnice la IFA 2017

Vezi mai multe articole