on

MOBILA EXPO a expus tendintele unei industrii care se reinventeaza de la an la an

21 martie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

MOBILA EXPO – Targul de mobila cu vanzare – a fost organizat de ROMEXPO, in perioada 14 – 17 martie si s-a adresat celor si-au dorit sa-si achizitioneze mobilier direct de la firme producatoare sau importatori recunoscuti din domeniu, la preturi avantajoase.

Timp de 4 zile, expozantii au prezentat piese de mobilier pentru diferite stiluri de amenajare, iar vizitatorii au avut ocazia de aleaga dintre ofertele propuse de companii si sa discute direct cu cei care proiecteaza si produc mobila.

De asemenea, cei prezenti au primit sfaturi importante privind tendintele din domeniu. Specialistii au recomandat alegerea variantelor minimaliste si a culorilor in trend, precum cea a mierii, de nuc inchis sau wenge.

Tot de la firmele prezente, vizitatorii au aflat ca in 2019 stejarul si ciresul sunt cel mai des intalnite tipuri de lemn, fiind preferate datorita durabilitatii si aspectului elegant.

Manifestarea a fost organizata de ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Asociatia Clubul Roman de Mobila (ACRM).

MOBILA EXPO s-a desfasurat in aceeasi perioada cu CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, ROMTHERM, EXPO FLOWERS & GARDEN, MOBILA EXPO, ANTIQUE MARKET I, precum si MODEXPO I. Aceste manifestari au reunit peste 16.000 de vizitatori.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Intretinerea la bloc - mai scumpa in martie decat in lunile de iarna Intretinerea la bloc - mai scumpa in martie decat in lunile de iarna
Doi elevi din Brașov au inventat un sistem ieftin de izolare fonică Doi elevi din Brașov au inventat un sistem ieftin de izolare fonică
Apartamente pe plaja: 49.000 de euro Apartamente pe plaja: 49.000 de euro
Capcanele asigurarilor de bunuri casnice Capcanele asigurarilor de bunuri casnice
Chiriile pe Chiriile pe "strazile de lux", strivite de criza. Pe Calea Victoriei preturile sunt la jumatate - 23 Septembrie 2009
Administratorii \'rai\' risca sa fie inchisi Administratorii \'rai\' risca sa fie inchisi

Vezi mai multe articole