on

Moment One for All, adezivi de montaj puternici si versatili

10 iunie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Profesionistii din domeniul constructiilor si amenajarilor au nevoie de produse puternice si versatile, care sa poata fi folosite pe mai multe suprafete si pentru o gama larga de aplicatii.

Moment One for All - adeziv de montaj cu lipire instantanee ridicata si Moment One for All Crystal - adeziv de montaj si etansant transparent sunt produse pe care te poti bizui si pe care le poti folosi pentru toate tipurile de aplicatii.

Adezivul de montaj Moment One for All se evidentiaza prin aderenta initiala remarcabila, de pana la 350kg/m2. Testele efectuate in laboratoarele Henkel au devedit ca acest adeziv are o rezistenta de pana la 16 tone. Moment One for All lipeste instantaneu si este rezistent la apa, la razele ultraviolete si la conditiile atmosferice severe. Poate fi vopsit sau sablat dupa ce s-a intarit.

Foloseste adezivul de montaj Moment One for All pentru a fixa obiecte grele pe suprafete absorbante si neabsorbante. Poate fi utilizat pe caramizi, oglinzi, placi ceramice sau de piatra, panouri metalice sau gips-carton. Acest adeziv este ideal pentru fixarea rafturilor de sticla in baie, a oglinzilor pe faianta, a cutiei postale, a tevilor pluviale si multe altele.

Moment One for All Crystal este un adeziv de montaj si etansant transparent. Datorita acestei proprietati inovatoare, il poti folosi pentru lipirea oglinzilor si a sticlei. Mai mult, cu acest produs versatil poti sa lipesti, sa etansezi, sa asamblezi si sa umpli o gama larga de suprafete: lemn, piatra, marmura, granit, ceramica, beton, metal, otel inoxidabil, zinc, aluminiu, vopsea lavabil, pluta, polistiren, PVC si majoritatea materialelor plastic. Datorita tehnologiei Flextec, Moment One for All Crystal este permanent flexibil, rezistent la apa si la conditiile atmosferice extreme.

Atat adezivul de montaj Moment One for All cat si adezivul de montaj si etansant transparent Moment One for All Crystal pot fi folosite pentru aplicatii la interior si exterior. Aplicarea se face in puncte pentru nivelarea suprafetelor cu denivelari, in linii curbe pentru aderenta initiala pe suprafete mari si in linii drepte pentru suprafete plane si aplicatii la exterior.

In concluzie, noii adezivi de montaj Moment One for All si Moment One for All Crystal se dovedesc a fi parteneri de incredere in constructii si amenajari de calitate. Puternici si versatili, acestia fac fata cu succes celor mai diverse situatii si aplicatii.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Castiga 3.000 de euro cu SuperMeserias Ceresit! Castiga 3.000 de euro cu SuperMeserias Ceresit!
Furnizor de incredere pentru echipamente de protectie prin Unitate Protejata Furnizor de incredere pentru echipamente de protectie prin Unitate Protejata
Castiga premii de aur cu Moment Castiga premii de aur cu Moment
Esti profesionist in constructii? De acum ai o noua retea: Ceresit Pro Esti profesionist in constructii? De acum ai o noua retea: Ceresit Pro
Cumperi produse Moment de 25 lei si primesti GRATIS o cutie de detergent Persil Cumperi produse Moment de 25 lei si primesti GRATIS o cutie de detergent Persil
Castiga si scapa de umiditate cu Ceresit AERO 360º Castiga si scapa de umiditate cu Ceresit AERO 360º

Vezi mai multe articole