on

Începe INDAGRA 2021 – cel mai așteptat eveniment al toamnei!

20 octombrie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

ROMEXPO împreună cu Camera de Comerț și Industrie a României organizează, între 27 – 31 octombrie, INDAGRA 2021 – cel mai cunoscut eveniment agricol din România.

 

Târgul internațional de produse și echipamente îndomeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei are loc atât în pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO, cât și pe platformele exterioare și se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

 

Manifestarea prezintă tendințele anului 2021 din domeniul agriculturii, viticulturii, horticolturii și zootehniei și este prilejul perfect pentru prezentarea inovațiilor din acest sector și a soluțiilor care duc la îmbunătățirea performanțelor în afacerile agricole.

 

Pe parcursului celor cinci zile de târg, peste 130 de companii, din 12 țări, își expun cele mai noi produse şi prezintă soluții și servicii pe o suprafață de 12.600 mp. Evenimentul înregistrează un grad de internaționalizare de 25 %.

 

INDAGRA 2021 se bucură de prezența a 12 ţări reprezentative pentru inovațiile din domeniul agricol: Belgia, Bulgaria, Federația Rusă, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, România, Serbia, Turcia, Ungaria.

 

Mai mult decât atât, INDAGRA 2021 beneficiază și de participarea oficială  internaţională a Rusiei.

 

În cadrul târgului, expozanții își lansează produsele anului, întâlnesc noi parteneri de afaceri, dau curs dialogului de business, își prezintă oferta de echipamente și tehnologii menite să crească productivitatea în agricultură, precum și noutățile din agronomie, zootehnie, pomicultură, floricultură sau viticultură.

 

Ca la fiecare ediție, târgul suține ideea de dezvoltare a agriculturii din România cu ajutorul cercetării și inovațiilor și promovează produselor românești pe piața internă și externă.

 

La INDAGRA 2021, expozanții își prezintă produsele în cadrul unor saloane tematice, precum: 

 

 1. Salonul de Agricultură

 

PAVILION B1

 • material săditor, semințe, îngrășăminte pentru agricultură, echipamente pentru viticultură;
 • sisteme irigații și echipamente
 • sere și solarii
 • mașini, utilaje, echipamente agricole
 • silozuri, participări de grup, bănci.

 

 1. Salonul de Zootehnie - PAVILION B1
 • utilaje și echipamente pentru zootehnie

 

 1. Indagra – Food -  PAVILION B1
 • materii prime și produse alimentare

 

      Platformele exterioare: B1, H3, Aleea Crown

 • retaileri, comercianți, producători din industria alimentară

 

 1. Salonul de utilaje agricole

Platformele exterioare 1, 4, 10, 11, 12, V5, V6, C1, Aleea Negustorilor

 • Platforma 1, 4 – utilaje agricole mari, echipamente;
 • Platforma 10, 11 – utilaje agricole mari, echipamente;
 • Platforma 12 – utilaje agricole mari, echipamente;
 • Platforma V5, V6 - utilaje agricole mari, echipamente;
 • Aleea Negustorilor – echipamente pentru irigații, echipamente zootehnice, semințe, bulbi;
 • Platforma C1 – pomi fructiferi, bulbi, flori, semințe.

 

Detalii suplimentare despre manifestare pe www.indagra.ro

 

Program expozițional:

27 – 30 octombrie 2021, interval orar 9:00 – 18:00

31 octombrie 2021, interval orar 9:00 – 16:00

Am luat toate măsurile ca evenimentul să se desfășoare în condiții de maximă siguranță sanitară. Accesul în Centrul Expozițional ROMEXPO se va face în baza unor proceduri de triere epidemiologică, respectând legislația în vigoare.

 

ACCES

Pietonal: porțile A, B  și C                                                     

Auto: parcare B și C

 

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Amplasarea constructiilor in zona cursurilor de apa Amplasarea constructiilor in zona cursurilor de apa
 Radiatiile UVC sunt eficiente in distrugerea virusului ce cauzeaza COVID-19 Radiatiile UVC sunt eficiente in distrugerea virusului ce cauzeaza COVID-19
Elis Pavaje, liderul pieței pavajelor din România, aniversează 25 de ani de activitate Elis Pavaje, liderul pieței pavajelor din România, aniversează 25 de ani de activitate
Gama Sedna de la Schneider Electric ofera posibilitatea unei mai bune gestionari a consumului de energie Gama Sedna de la Schneider Electric ofera posibilitatea unei mai bune gestionari a consumului de energie
O noua gama de produse pentru pardoseli lansata sub brandul DEKO Professional O noua gama de produse pentru pardoseli lansata sub brandul DEKO Professional
Asigurarea obligatorie a caselor, aplicata de la 1 iulie - 11 Martie 2009 Asigurarea obligatorie a caselor, aplicata de la 1 iulie - 11 Martie 2009

Vezi mai multe articole