on

Catalogul „Unelte si Masini de Gradina” de la Praktiker aduce primavara in gradina ta

07 martie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Praktiker România lansează catalogul „Unelte şi Maşini de Grădină” ce dezvăluie secretele unei grădini de vis. Clienții pot accesa gratuit noul catalog în format electronic pe www.praktiker.ro sau descărcând aplicaţia Catalog Praktiker România, disponibilă pe Appstore şi Google Play, cât şi în format tipărit, în magazinele Praktiker.

Sezonul de primăvară este reprezentativ pentru îngrijirea spaţiilor verzi, de aceea catalogul prezintă game variate de produse dedicate întreţinerii şi amenajării grădinii, dar şi noutăţile sezonului. Fiind retailerul DIY cu cel mai bun raport calitate-preţ, poziţie obținută de Praktiker România în urma sondajului Best Buy Award 2015 realizat de organizația elvețiană ICERTIAS – International Certification Association, şi în catalogul „Unelte şi Maşini de Grădină” se regăsesc produse unice pe piaţă, la preţuri competitive.

Catalogul „Unelte şi Maşini de Grădină”

Într-un format accesibil, uşor de parcurs, cele 110 de pagini ale catalogului „Unelte şi Maşini de Grădină” devin ghid-expertul oricărui posesor de grădină, terasă sau balcon. Catalogul cuprinde două secțiuni complexe: primul capitol prezintă produsele pentru întreținerea grădinii, iar cel de-al doilea este dedicat accesoriilor necesare amenajării grădinii. Produsele prezentate sunt însoțite de imagini sugestive, detalii tehnice, preţ, dar şi de explicaţii amănunţite privind utilizarea lor. Praktiker a selectat atent game întregi de produse cu preţuri variate – de la cele mai mici pentru satisfacerea hobby-urilor personale, până la echipamente pentru profesionişti.

Multitudinea de produse care se regăsesc exclusiv în magazinele Praktiker din ţara noastră este semnalizată ca atare în catalog (EXCLUSIV la Praktiker). Noutatea sezonului o reprezintă gama de grădină Einhell cu produsele marcate cu NOU: maşini de tuns iarba, trimmere, motosape, motocultivatoare sau hidrofoare.

Uneltele potrivite pentru o grădină de vis

Tehnologiile noi oferă din ce în ce mai mult suport iubitorilor de natură şi pasionaţilor de agricultură, venind în sprijinul lor cu aparate şi ustensile care să transforme lucrul în grădină într-o adevărată plăcere. Pentru a face munca în grădină mai uşoară, catalogul le propune clienţilor produsele ideale pentru orice tip de spaţiu verde – de la grădinile dedicate recoltelor de legume sau fructe, până la cele destinate relaxării, amenajate cu gazon, flori sau arbuşti.

Lucrările de primăvară din grădină, precum tăierea pomilor și a plantelor uscate sunt cele care stau la baza unei grădini frumoase și roditoare în tot sezonul cald. Clienţii pot opta pentru foarfeca pentru gard viu (94,99 lei), cu mâner de lemn și lamă cu înveliș antiaderent sau pot alege foarfeca electrică de 500 W (139,90 lei), găsită exclusiv în toate magazinele Praktiker din țară.

Afânarea solului este esenţială, indiferent de scopul pentru care este pregătită grădina – plantarea de legume, pomi fructiferi sau flori. Pentru desfăşurarea uşoară şi în cele mai bune condiţii a acestui pas este necesară o furcă metalică rezistentă (47,99 lei) pentru întoarcerea şi curăţarea solului. O soluţie mult mai rapidă şi practică este o motosapă precum Nac 750 W (319,90 lei), aceasta fiind ideală pentru arat, mărunţit şi afânat, chiar şi în cazul solurilor foarte dure.

O etapă importantă în pregătirea grădinii pentru sezonul cald este şi amenajarea sistemului de irigare. Printre opţiunile Praktiker se regăseşte Aquazoom 250-2 (129,90 lei) sau setul de bază Premium (129,90 lei). Iar împotriva dăunătorilor, clienţii pot alege o pompă Gardena de stropit (114,90 lei) sau un pulverizator manual Expert (14,99 lei).

Catalogul Praktiker este sursa potrivită de inspiraţie pentru cei care doresc să îşi amenajeze grădina şi să îşi creeze propriul spaţiu de relaxare. În tot sezonul cald, grădina și terasa vor fi locațiile perfecte pentru a petrece momente de neuitat alături de cei dragi. Culorile terasei pot fi reîmprospătate cu o vopsea lavabilă de exterior (259,90 lei/25 kg) sau pot fi aplicate plăci decorative, precum plăcile Split-face (76,90 lei/m2) sau Masterbrick (58,90 lei/m2), pentru un aspect modern.

Iubitorii de pedalat pot alege între diversele modele de biciclete Pegas, de la modelele Strada şi Practic (1.299 lei), la cele Clasic (1.399 lei), Mezin (499,90 lei), până la modelul Drumeţ (1.499 lei).

Sutele de produse de sezon din catalogul „Unelte şi Maşini de Grădină” de la Praktiker sunt create special pentru a face munca în grădină mai ușoară și mai plăcută.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum vad consultantii piata imobiliara in 2009 - 07 Ianuarie 2009 Cum vad consultantii piata imobiliara in 2009 - 07 Ianuarie 2009
Programul Programul "Prima Casa" este blocat de la 1 ianuarie! Bancile returneaza dosarele
Apolodor va inchiria locuintele din ansamblul Octopus Garden - 17 DECEMBRIE 2008 Apolodor va inchiria locuintele din ansamblul Octopus Garden - 17 DECEMBRIE 2008
Cum sa citim un contract de asigurari? Cum sa citim un contract de asigurari?
Grupul TeraPlast lanseaza platforma de responsabilitate sociala Impreuna Cladim Romania Grupul TeraPlast lanseaza platforma de responsabilitate sociala Impreuna Cladim Romania
Apartamentele noi si vechi au preturi similare la targ - 10 septembrie 2010 Apartamentele noi si vechi au preturi similare la targ - 10 septembrie 2010

Vezi mai multe articole