promotie fiskars

Întâmpină iarna cu Fiskars și Gerber în benzinăriile MOL

21 noiembrie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Reduceri de până la 55% pentru produsele Fiskars și Gerber din benzinăriile MOL din toată țara

Din a doua parte a lunii noiembrie 2013 produsele Fiskars și Gerber pot fi achiziționate la prețuri speciale în cadrul campaniei ”Întâmpină iarna cu Fiskars și Gerber în benzinăriile MOL”. Cumpărătorii pot beneficia de reduceri de până la 55% în schimbul etichetelor promoționale obţinute în urma cumpărăturilor efectuate în benzinăriile MOL. Campania promoțională se derulează timp de trei luni, până la 16 februarie 2014.

Promoția de iarnă aduce un nou sortiment de produse Fiskars și Gerber, special alese astfel încât cumpărătorii să fie pregătiți pentru orice situație neprevăzută. De la unelte ergonomice pentru zăpadă, în cazul ninsorilor abundente, la topoare de diferite dimensiuni pentru lemnele de foc și până la diverse ustensile practice precum cuțitul tactic, minilanternă sau șurubulenițe, veți avea la îndemână produse de înaltă calitate, special concepute de designerii de la Fiskars și Gerber. Mai mult, promoția include și produse de menaj din gama Fiskars, cuțite de bucătărie și foarfeci, utile în orice gospodărie.

"Succesul campaniei din vară ne onorează și ne inspiră: o selecție nouă de produse Fiskars și Gerber este disponibilă acum în benzinăriile MOL România. Pentru ca iarna să fie mai mult amuzantă decât grea,  deszăpezitul poate fi și așa, cu o lopată Fiskars la îndemână. În zarva sfârșitului de an, produsele Fiskars și Gerber pe care vi le propunem transformă panica listelor lungi în relaxarea sarcinilor bifate!” a declarat Mihaela Vidan, Country Sales Manager Fiskars pentru România.

Produsele Fiskars și Gerber incluse în promoție sunt: Foarfeca Fiskars pentru uz general (21 cm), Set de foarfeci Fiskars Gloria (disponibil din 02.12.2013), Bloc de 5 cuțite Fiskars Functional Form, Topor pentru Camping Fiskars A6 (ediție limitată), Topor Fiskars A19 (ediție limitată), Cuțit tactic Remix Gerber, Lanternă de cap Bear Grylls, Set Fiskars (Topor X7 + ascuțitor XSharp + Cuțit Gerber), Set Camping Fiskars (Topor X5 + Cuțit utilitar + fierăstrău Xtract + husă), Șurbubelnită Gerber, Minilanternă Gerber GDC Zip, Împingător de zăpadă Fiskars Snow Light, Împingător de zăpadă Fiskars pentru copii, Lopată pentru mașină Fiskars Snow Light.

“Continuăm o campanie foarte apreciată de clienții noștri. Sortimentația aleasă este foarte potrivită condițiilor de iarnă din România, când a fi șofer este echivalent cu a depăși situații neobișnuite. Și de această dată avem incluse în portofoliul campaniei promoționale produse utile și de cea mai bună calitate. Clienții noștri  le pot cumpăra cu o reducere de până la 55% față de prețurile recomandate. De asemenea, există produse în promoție care pot fi achiziționate alimentând o singură dată în benzinăriile noastre (5 etichete promoționale) – în special lopețile, produs de altfel extrem de util pe timp de iarnă ”, a declarat Camelia Ene, Head of Retail la MOL România.

Mecanismul promoției are la bază etichete promoționale care pot fi obținute în urma achiziționării de carburant sau produse și servicii din benzinăriile MOL de minimum 25 de lei. De asemenea, punctele acumulate pe cardul de fidelitate Multibonus pot fi folosite pentru plata produselor, în loc de numerar. În plus, prin înregistrarea codului promoțional tipărit pe bon pe site-ul www.molromania.ro/fiskars, clienții au șansa de a câștiga un curs de supraviețuire de 5 zile în tabăra Bear Grylls din Scoția.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Aproape 180.000 de romani se bat pe locuinte construite cu bani de la stat Aproape 180.000 de romani se bat pe locuinte construite cu bani de la stat
In toata tara ploua cu apartamente ieftine - 18 Martie 2009 In toata tara ploua cu apartamente ieftine - 18 Martie 2009
Bani si pentru tinerii care au o garsoniera Bani si pentru tinerii care au o garsoniera
Bancile pentru locuinte sunt ferite de criza internationala Bancile pentru locuinte sunt ferite de criza internationala
Frank Lloyd Wright, creatorul notiunii de living-room - 05 Octombrie 2009 Frank Lloyd Wright, creatorul notiunii de living-room - 05 Octombrie 2009
Romanian Design Week 2020 propune ca tema SCHIMBAREA Romanian Design Week 2020 propune ca tema SCHIMBAREA

Vezi mai multe articole