O alegere deosebita pentru o bucatarie moderna

20 iunie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Noua gama de cutite Fiskars Edge reprezinta o interpretare moderna a unei unelte traditionale. Designul progresiv al gamei Edge este inspirat de simplitate si functionalitate, caracteristici bine cunoscute pentru Fiskars. Gama Edge urmeaza trendurile atat in bucatarie, cat si in lifestyle.
 
Fiskars Edge
Fiskars Edge
Gama de cutite Edge, de la Fiskars, intruneste toate calitatile pentru a multumi chiar si cei mai pretentiosi bucatari. Moderna si universala, gama Edge urmeaza tendintele din design, printr-un obiect neted, negru complet, cu un detaliu portocaliu, pentru a crea un nou look, plin de energie, pentru bucatarie.
 
Gama de sapte cutite combina influente atat din bucataria Estica cat si din cea Vestica. Astfel, exista cutite cu functii diferite cu lame inspirate din traditiile japoneza si europeana. Trecerea usoara dintre maner si lama permite utilizarea diferitelor stiluri de taiere si fac cutitul foarte usor de manevrat. De asemenea, manerele turnate prin injectie pastreaza igiena din zone de trecere catre lama. Invelisul sporeste durabilitatea si ajuta la o curatare usoara. Lama groasa de 2.3 mm permite control si o taiere fina. Cutitele Fiskars Edge pot fi spalate in masina de spalat vase.
 
Design Danez
 
Gama de cutite Fiskars Edge poarta semnatura designerului danez Tobias Wandrup, omul din spatele multor alte cutite de succes Fiskars cum ar fi FunctionalForm si Fuzion. Wandrup face design pentru Fiskars inca din anii ’90, iar lucrarile sale includ, de exemplu, premiul Red Dot pentru designul gamei de cutite FunctionalForm. Tobias Wandrup lucreaza ca designer freelancer si este de asemenea partener in agentia de design Ørgreen. Ca designer, Wandrup este inspirat de produse ce includ elementul miscarii.
 
“Ma simt intrigat de energia pe care o au obiectele aflate in miscare, precum masini, avioane, dar si cutite. Acestea au multa energie in ele. Ma inspira, din moment ce baza designului meu o reprezinta idea de functionalitate: daca te misti sau reactionezi cu ajutorul unui echipament tehnic sau a unei unelte de bucatarie, ar trebui sa ai o unealta care este perfecta pentru scopul tau.
 
Pentru noua gama de cutite, Wandrup a cautat o forma moderna, universala si originala Fiskars.
 
“Cutitul este una dintre cele mai importante unelte din casa. Exista o intreaga traditie pentru acest produs; cutitele sunt cunoscute inca de la inceputurile omenirii, de aceea este foarte dificil sa le aduci un look nou. Am vrut sa adaug putin suflet, asa cum au cutitele lucrate manual.”
 “Cred ca aceasta gama se poate mandri ca reprezinta un adevarat produs Fiskars - are simplitate si energie. Imi doresc sa fac lucruri autentice pentru Fiskars, dar in acelasi timp doresc sa largesc limitele brandului spre noi orizonturi. Fiskars are curajul de a dezvolta mai departe brandul, iar acesta gama este un foarte bun exemplu.”

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Hotararea de amenajare a unei boxe o ia numai adunarea generala Hotararea de amenajare a unei boxe o ia numai adunarea generala
Saint-Gobain isi consolideaza pozitia in industria sticlei plane din Romania Saint-Gobain isi consolideaza pozitia in industria sticlei plane din Romania
Subventionarea energiei termice mai inghite 396 milioane lei Subventionarea energiei termice mai inghite 396 milioane lei
Taxe de mii de euro la terenurile bune Taxe de mii de euro la terenurile bune
Vara aceasta se poarta SensoDays Vara aceasta se poarta SensoDays
Casele de pe Valea Prahovei, tot mai scumpe Casele de pe Valea Prahovei, tot mai scumpe

Vezi mai multe articole