Ce proprietati isi pot cumpara romanii cu 10.000 de euro - 17 februarie 2010

17 februarie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Vestul tarii pare a fi zona cel mai bine reprezentata in topul imobilelor cu caracter rezidential scoase pe piata pentru o suma de pana la 10.000 de euro, potrivit imobiliare.ro , pe baza anunturilor inscrise in portal.
 
9.500 de euro: o uscatorie transformata in garsoniera, la Oradea
 
La Oradea, pentru o uscatorie transformata in garsoniera, semi-decomandata, formata din baie si o camera, actualul proprietar este multumit sa obtina 9.500 de euro.
 
Situat intr-un bloc cu patru etaje, la etajul patru, imobilul se afla in zona Nufarul, in aproprierea unei scoli, a unei crese si a unei gradinite. Are usa de siguranta, podele laminate, gresie si faianta, geam termopan, usa pliabila la baie.
 
Se vinde complet mobilata si utilata cu frigider si aragaz. Proprietarul se multumeste si cu un schimb cu o alta garsoniera situata la parter sau etajul 1.
 
10.000 de euro: garsoniera decomandata la Arad
 
Tot in vestul tarii, la Arad, cu 10.000 euro, pret negociabil, poate fi achizitionata o garsoniera confort 3. Imobilul are o suprafata utila de 18 mp si este amplasat la etajul 3 intr-un bloc cu patru etaje.
 
Decomandata si avand toate utilitatile de baza, garsoniera poate fi gasita in zona Aurel Vlaicu si are in apropiere diverse puncte de interes: scoala, dispensar, magazine, transport in comun.
 
Pitesti
 
In zona Razboieni din Pitesti, o garsoniera confort 3 cu aceeasi suprafata ca si imobilul din Arad, 18 mp, este gata sa-si schimbe proprietarul pentru 10.000 de euro. Imobilul este situat la ultimul etaj intr-un bloc cu patru etaje si este alcatuit dintr-o camera, bucatarie si baie
 
Case la tara, mai peste tot
 
Pe langa aceste exemple urbane, cu aceeasi suma de bani, 10.000 de euro, romanii isi pot achizitiona case la sat in aproape toate judetele tarii, e drept din chirpici sau vaiuga. Daca e sa punem in balanta faptul ca aceste case au in general o curte generoasa si sunt situate la o distanta considerabila de vacarmul oraselor mari, ele se pot dovedi o alegere inspirata pentru romanul cu venituri medii care isi doreste o casuta pe care sa o poata amenaja dupa plac si unde sa-si petreaca timpul liber cu familia sau prietenii.
 
Terenurile, una dintre categoriile imobiliare cele mai afectate in cei aproape doi ani de criza, reprezinta, in prezent, o alta alternativa pentru curajosii care doresc sa investeasca 10.000 de euro in piata imobiliara. Cei interesati trebuie sa ia in considerare faptul ca ofertele sunt numeroase, tranzactiile sunt practic blocate, iar marja de negociere este destul de importanta.
 
Situatia in Bucuresti
 
La mijlocul lunii februarie 2010, dupa aproape doi ani de criza imobiliara, situatia din Capitala si din cele mai importante judete ale tarii se prezinta in felul urmator: Bucuresti - ceva mai scump ca in restul tarii.
 
Si in Capitala exista in prezent numeroase anunturi imobiliare spectaculoase, daca ar fi sa le comparam cu ce se intampla pe aceasta piata in urma cu doi-trei ani.
 
De exemplu, in cartierul bucurestean Rahova o garsoniera de 16 mp este scoasa la vanzare pentru 16.500 euro, pret negociabil. Garsoniera este compusa dintr-o camera, baie si bucatarie si se vinde mobilata. Are toate utilitatile de baza, geamuri termopan, parchet, gresie si usa metalica la intrare.
 
In zona Fizicienilor gasim un alt imobil scos la vanzare la un pret interesant: 17.000 de euro, suprafata utila de 16 mp, compus dintr-o camera, baie si bucatarie. Este situat la etajul doi, intr-un bloc cu patru etaje construit in 1976. 18.500 de euro este pretul cerut pentru o garsoniera din zona Theodor Pallady. Imobilul este situat la parterul unui bloc cu patru etaje si este dotat cu toate utilitatile de baza si geamuri termopan.
 
Brasov – fosta camera de camin, acum garsoniera cu imbunatatiri
 
In Brasov, in zona Uzina 2 o fosta camera de camin a fost complet renovata si transformata in garsoniera, iar actualul proprietar (momentan aflat in Italia) este multumit sa obtina suma de 16.000 de euro.
 
Camera este situata la etajul doi, intr-un imobil cu patru etaje, suprafata utila a acesteia fiind de 24 mp. In zona Tractorul, un alt proprietar a scos la vanzare un imobil asemanator pentru suma de 16.800 de euro. Apartamentul este compus dintr-o camera, baie si bucatarie si este situat la etajul doi intr-o cladire cu doua etaje.
 
Unul dintre cele mai interesante anunturi din Brasov se refera la o casa situata in Schei, cu o suprafata utila de 45 mp si cu un teren de 318 mp. Imobilul este din caramida, are 2 camere si o baie, iar pretul cerut este de 35.000 de euro.
 
Constanta, preturi mici la marginea orasului
 
Imbunatatita recent, situata la parterul unui bloc cu patru etaje din zona CET, si cu o suprafata de doar 12 mp, o camera vopsita in culori deschise isi asteapta viitorul proprietar daca acesta este dispus sa plateasca 13.000 euro. 17.000 de euro este pretul cerut pentru o garsoniera situata in aceeasi zona CET din Constanta.
 
Are o suprafata de 16 mp si este situata la etajul patru intr-un imobil cu patru etaje. In zona Abator poate fi gasita o gasoniera ceva mai mare, de 22mp, pentru 18.000 de euro.
 
Imobilul se gaseste la etajul doi intr-o cladire cu patru etaje si este semidecomandat. A fost renovat in interior de curand, geamurile sunt termopan, are parchet si gresie.
 
Cluj Napoca - in asteptarea extinderii orasului (sau boom-ul care nu mai vine)
 
 In judetul Cluj, la doar cinci km distanta de Cluj Napoca, in comuna Floresti pot fi gasite cele mai ieftine locuite de vanzare destinate tinerilor care lucreaza in oras. Preturile cerute incep de la 15.500 de euro.
 
Atat se asteapta pentru un apartament cu o camera, balcon, baie si bucatarie, confort 1, situat la mansarda unei cladiri cu doua etaje. Locuinta are o suprafata utila de 31 mp, face parte dintr-un ansamblu rezidential si este decomandata. Are toate utilitatile, este finisata si a fost construita in anul 2009.
 
Tot in Floresti, cu 17.000 de euro poate fi achizitionat un apartament cu suprafata utila de 35 mp. Partea cea mai interesanta a anuntului este ca la achizitionarea unui astfel de apartament se ofera cadou un autoturism, cu parcare inclusa in pret. Apartamentul se preda semifinisat, iar CF-ul va fi extras in luna septembrie a acestui an.
 
In zona Aeroport din Cluj Napoca pentru un apartament cu o camera, proprietarul se asteapta sa primeasca 19.000 de euro. Imobilul are 34 mp si este situat la etajul patru, intr-un bloc cu patru etaje locuit deja in proportie de 90%.
 
A fost finalizat anul trecut, dispune de extrase CF, iar un avans de 10.000 de euro este suficient intr-o prima etapa, urmand ca diferenta sa fie achitata in patru luni.
 
Iasi - oras mare, preturi mici la garsoniere si case
 
In zona ieseana Bularga, pretul garsonierelor porneste de la 10.000 de euro.
 
De exemplu, pentru o garsoniera confort 1, situata la etajul doi intr-un bloc cu patru etaje proprietarul solicita 10.500 de euro, negociabil. Imobilul este decomandat si are 18 mp. In zona de vest a orasului, un iesean si-a scos casa la vanzare pentru 12.000 de euro.
 
Suprafata utila este de 50 mp, dar terenul ce o inconjoara este de 2.000 mp. Dispune de fantana in curte si este situata aproape de o scoala si de o gradinita.
 
Se accepta si schimbul cu un apartament in Iasi plus plata unei diferente, din partea proprietarului casei. In centrul Iasiului poate fi cumparata o garsoniera de 22 mp, decomandata, cu 13.500 de euro. Este situata la etajul trei al unei cladiri cu trei camere, iar structura de rezistenta este din beton. Dispune de geamuri termopan, gresie, faianta.
 
Apartamentul este scos la licitatie publica astazi, 16.02.2010, ora 12.00, la sediul executorului bancar al Credit Europe Bank S.A., Sucursala Iasi.
 
Timis - mai avantajos la sat
 
In localitatea Stanciova din judetul Timis pretul unei case cu trei camere ajunge la 18.000 de euro. Suprafata utila a acesteia este de 300 mp, iar suprafata terenului din anexa de 1.800 mp.
 
Din punct de vedere administrativ, Stanciova apartine de orasul Recas, aflandu-se la doar 40 de kilometri de Timisoara. Aceeasi suma este asteptata si pentru o alta casa cu trei camere, de data aceasta din localitatea Cebza.
 
Terenul din anexa acestui imobil este de 7000mp. In schimb, pentru o uscatorie din zona Soarelui din Timisoara, transformata in garsoniera, actualul proprietar asteapta 20.000 de euro.
 
Chiar daca imobilul are o suprafata de 18,5 mp, pretul pe metru patrat de suprafata utila depaseste 1000 de euro pe mp. Garsoniera decomandata este amenajata recent, avand geamuri termopan, gresie, faianta si centrala proprie.
 
Sursa: Wall street

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

PC Garage sarbatoreste 14 ani de pasiune pentru hardware, oferind clientilor peste 2.000 periferice cadou PC Garage sarbatoreste 14 ani de pasiune pentru hardware, oferind clientilor peste 2.000 periferice cadou
Cine se mai incumeta sa-si cumpere o casa Cine se mai incumeta sa-si cumpere o casa
Black Friday incepe la Miele pe 15 noiembrie si va genera vanzari cu 30% mai mari fata de anul trecut Black Friday incepe la Miele pe 15 noiembrie si va genera vanzari cu 30% mai mari fata de anul trecut
Ce fac dezvoltatorii imobiliari in timp de criza: cazeaza muncitorii in vile - 13 Noiembrie 2009 Ce fac dezvoltatorii imobiliari in timp de criza: cazeaza muncitorii in vile - 13 Noiembrie 2009
DTZ: 2009, un an foarte bun pentru inchirierile de locuinte premium si de lux - 10 DECEMBRIE 2008 DTZ: 2009, un an foarte bun pentru inchirierile de locuinte premium si de lux - 10 DECEMBRIE 2008
inchirieri inchirieri

Vezi mai multe articole