on

O combinatie impresionanta pentru o experienta cinematica autentica: Sony Bravia XR X90L si Sony HT-A3000

26 iunie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Dacă ar trebui să descriem o experiență de vizionare acasă reușită, primele aspectele pe care ne-am dori să le bifăm sunt calitatea imaginilor, culorile vii, un sunet și o imagine sincronizate, dar și audiție surround. Astfel, Sony ne aduce o serie de produse inovatoare, ce promit o experiență vizuală și auditivă impresionantă. Cu caracteristici avansate și cu o diagonală generoasă de 65 de inci (165 cm), televizorul Sony BRAVIA X90L, parte din noua gamă BRAVIA XR din acest an, duce ceea ce utilizatorii văd pe ecran la nivelul următor, în timp ce soundbarul Sony HT-A3000 se va ocupa de ceea ce aud, transportându-i direct în mijlocul acțiunii.

 

Detaliile care fac diferența și asigură o experiență imersivă

Un prim lucru ce merită menționat este că Sony X90L face parte din gama BRAVIA XR, astfel că mare parte din performanța lui se datorează procesorului care îl alimentează, conceput pe bază de inteligență cognitivă. Ce înseamnă asta? Sony spune că datorită Cognitive Processor XR™ conținutul este analizat, apoi recreat în modul în care văd și aud oamenii în realitate. Un beneficiu al acestei funcții este că utilizatorii se pot bucura de un conținut atât de real, pe care îl pot – aproape – simți. Sute de mii de elemente și detalii sunt analizate simultan, încrucișat, de la punctul în care oamenii tind să concentreze privirea și, astfel, rezultă imagini naturale, culori vii, un fundal ajustat optim, contrast și claritate.

În ceea ce privește imaginea, funcții integrate precum XR Constrast Booster, XR Triluminos Pro™ și XR Clear Image asigură o lumină echilibrată, peste un miliard de culori reproduse și umbre naturale, precum și o minimizare a blur-ului prin analiza dimanică a cadrelor. În plus, televizorul vine și cu Full Array LED îmbunătățit, prin care scenele sunt aduse la viață datorită profunzimii realiste.

Unul dintre aspectele care face televizorul Sony X90L să iasă în evidență este că respectă intenția creatorilor de divertisment și redă conținut la calitate de studio cu ajutorul modurilor IMAX Enhanced și Dolby Vision®.

 

Sunetul care te înconjoră și te transportă în mijlocul acțiunii

Pentru ca experiența de vizionare să fie completă, sunetul este un aspect care nu trebuie neglijat. Acest lucru este deosebit de important și pentru Sony, așa cum rezultă din capabilitățile integrate în Sony X90L. Dotat cu Acoustic Multi-Audio+, sunetul provine din locul potrivit din scenă, aliniat precis cu imaginile. Funcția XR Surround oferă sunet surround virtual utilizând difuzoarele televizorului, fără a fi necesare difuzoare suplimentare în tavan sau îndreptate în sus, iar Voice Zoom 2™ îmbunătățește claritatea dialogurilor, eliminând sunetul de fundal.

Totuși, pentru cei care caută perfecțiunea divertismentului, soundbarul Sony HT-3000 reprezintă o alegere perfectă pentru a completa experiența audio oferită de Sony X90L. Acest soundbar adaugă profunzime și claritate sunetului, oferind o experiență sonoră imersivă pentru filme și muzică. Cu un difuzor central dedicat pentru dialoguri clare și un subwoofer dual integrat pentru un bas puternic, sunetul devine și mai impresionant.

Opțiunea de a adăuga boxe opționale și tehnologia 360 Spatial Sound Mapping permit sunetului să se extindă în întreaga cameră, oferind o experiență sonoră captivantă în jurul utilizatorului. Imersiunea utilizatorilor în conținutul preferat este susținută și de tehnologiile Dolby Atmos® și DTS:X® și, prin toate acestea și multe altele, soundbarul HT-A3000 oferă o experiență de ascultare bogată și completă.

Concepute să funcționeze împreună, prin funcția Acoustic Center Sync, televizorul și soundbarul se sincronizează ca un sistem comun, gata să ofere cea mai bună experiență.

Imagini extraordinare. Sunet captivant. Să înceapă distracția!

Combinația dintre X90L și soundbarul Sony HT-A3000, îți oferă o experiență captivantă în jocurile preferate. În plus, televizorul este perfect pentru utilizarea împreună cu PlayStation®5, oferind detalii fine și culori realiste în zonele cu umbre profunde și lumină intensă.


Cu HDMI 2.1 și precum 4K/120 fps sau VRR, utilizatorul se va bucura de mișcări fluide și clare în jocuri, cu un răspuns instantaneu la comenzile sale. Soundbarul Sony HT-A3000 completează experiența de gaming, în așa fel încât poți chiar auzi pașii ori respirația adversarilor înainte ca ei să te observe.

 

Captura foto preluată din canalul SONY Romania

Design compact pentru o compatibilitate perfectă

Televizorul X90L și soundbarul Sony HT-A3000 oferă nu doar o experiență audiovizuală de înaltă calitate, ci și un design rafinat și versatil, potrivit pentru orice locuință. Cu conceptul One Slate de la Sony și rama fluidă, televizorul se integrează armonios în orice decor, adăugând un aspect elegant și minimalist. Designul televizorului facilitează plasarea confortabilă a soundbarului Sony HT-A3000, încurajând utilizarea lor împreună pentru a crea o experiență captivantă și completă, indiferent de stilul și dimensiunea locuinței.

Astfel, televizorul X90L și soundbarul Sony HT-A3000 reprezintă o combinație perfectă pentru a aduce o experiență audiovizuală deosebită în orice locuință. Cu un design elegant, funcționalitate avansată și calitatea superioară a sunetului și a imaginii, aceste două dispozitive se completează reciproc și îți oferă o seară de film sau jocuri cu prietenii mai mult decât reușită. Iată, deci, cum poți să-ți transformi locuința într-un spațiu de divertisment de înaltă calitate, unde poți să te bucuri de jocurile, filmele și muzica preferată într-un mod cu adevărat unic.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

iXtreamer - media player HDTV iXtreamer - media player HDTV
Experienta audio cinematografica de care te poti bucura chiar acasa, cu soundbarul Sony HT-S2000 Experienta audio cinematografica de care te poti bucura chiar acasa, cu soundbarul Sony HT-S2000
Televizoare din noua generatie: LCD sau plasma? Televizoare din noua generatie: LCD sau plasma?
Sony lanseaza SRS-XB13 – sunet puternic EXTRA BASSTM intr-o boxa compacta Sony lanseaza SRS-XB13 – sunet puternic EXTRA BASSTM intr-o boxa compacta
TV Sony BRAVIA XR X90J de 65 inci cu inteligenta cognitiva - unul dintre cele mai bune televizoare LED 4K de pe piata TV Sony BRAVIA XR X90J de 65 inci cu inteligenta cognitiva - unul dintre cele mai bune televizoare LED 4K de pe piata
Sfaturi pentru o receptie WiFi mai buna Sfaturi pentru o receptie WiFi mai buna

Vezi mai multe articole