on

Parfumeaza-ti viata cu Vanilie

18 martie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Dupa o iarna lunga, timp in care pielea a fost expusa schimbarilor de temperatura dintre interior si exterior, acum este timpul ca pielea sa fie ingrijita cu sfaturi simple de frumusete.

 

Young Living, liderul mondial in uleiuri esentiale, tocmai a lansat noua sa oleorasina de vanilie. Acest produs esential nu numai ca hidrateaza si calmeaza pielea cand este adaugat regimului de frumusete, ci confera si un miros dulce, de vanilie, ce rezista pe perioada intregii zile. Amestecata cu ulei de cocos, oleorasina Vanilla de la Young Living iti va reaminti cu siguranta de o excursie tropicala.

 

Extrasa din pastai cultivate in regiunea de nord-vest a Madagascarului, oleorasina pura de vanilie, obtinuta in mod etic, este realizata cu o metoda unica, specifica Young Living. Acest proces ajuta vanilia sa-si pastreze aroma bogata, clasica si sa fie usor de amestecat cu celelalte uleiuri esentiale Young Living.

 

Obtinerea oleorasinii de vanilie presupune extractia alcoolului etilic natural din sfecla de zahar franceza si procesarea sa cu ulei de cocos fractionat.

 

In timp ce multe produse de vanilie de pe piata sunt sintetice, Young Living Vanilla este pur si testat pentru a se conforma angajamentului  riguros Seed to Seal® cu privire la calitate.

 

Pentru a complementa oleorasina Vanilla, Young Living a lansat noul aromatizator Haven. Aseaza acest aromatizator de ceramica artizanala, realizat cu portelan natural (utilizat in mod obisnuit pentru opere de arta, vase si placi decorative din intreaga lume), pe biroul sau pervazul ferestrei pentru o aroma difuzata oricand este nevoie.

 

 

Transluciditatea portelanului alb pur, precum si stralucirea si duritatea sa, sunt obtinute pentru ca artizanii ard fiecare bucata turnata de lut alb de doua ori. Este mai dur, mai dens si mai putin poros decat ceramica obisnuita, facandu-l mai rezistent la zgarieturi, cioburi si pete si mai capabil sa reziste la caldura si razele UV.
 

Cu pana la patru ore de difuzie si trei temporizatoare automate, te poate ajuta sa-ti schimbi starea de spirit si sa te simti in siguranta in confortul casei tale. Cu asa o atmosfera, cine mai are nevoie de insule grecesti?

 

Despre Young Living Essential Oils 

 

Young Living Essential Oils este liderul mondial in uleiuri esentiale care ofera produse infuzate cu uleiuri de cea mai inalta calitate, cu sediul european in Chiswick, Londra. Young Living isi ia in serios rolul de lider in industrie, setand standardele cu angajamentul sau brevetat pentru calitate Seed to Seal®, care include 3 piloni importanti: Aprovizionare, Stiinta si Standarde. Aceste principii de ghidare ajuta firma Young Living sa protejeze planeta si sa furnizeze produse pure, autentice, pe care membrii nostri le pot utiliza si le pot impartasi cu incredere cu familia si prietenii lor. Produsele Young Living- care provin din ferme corporative si partenere si furnizori certificati Seed to Seal- nu numai ca sustin un stil de viata sanatoasa, ci ofera si oportunitati pentru peste 6 milioane de membri globali pentru a-si gasi un scop si o stare de bine in viata, aliniindu-si munca cu valorile si pasiunile lor.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Pretul terenurilor Pretul terenurilor
Vanzarile de vopsele cresc, desi imobiliarele stagneaza Vanzarile de vopsele cresc, desi imobiliarele stagneaza
Responsabilitate sociala in actiune, noul proiect Yana (You Are Not Alone) Responsabilitate sociala in actiune, noul proiect Yana (You Are Not Alone)
INS: Numarul autorizatiilor de construire de locuinte, in crestere INS: Numarul autorizatiilor de construire de locuinte, in crestere
Inchirierile pe segmentul locuintelor de lux au scazut cu 20% - 19 August 2009 Inchirierile pe segmentul locuintelor de lux au scazut cu 20% - 19 August 2009
Iti poti lua mobila noua la jumatate de pret! Iti poti lua mobila noua la jumatate de pret!

Vezi mai multe articole