Willbrook vrea sa livreze doua cladiri de birouri in 2010. Doar 15% din spatii au chiriasi - 11 februarie 2010

11 februarie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Dezvoltatorul britanic Willbrook Management International isi propune sa finalizeze in acest an doua cladiri de birouri, Cathedral Plaza si Platinum Business & Convention Center, cu o suprafata totala de circa 100.000 mp. Pana in prezent, doar 15% din aceasta suprafata a fost inchiriata.
"In Romania, Willbrook a adoptat o strategie de piata similara cu cea din Anglia si Statele Unite, respectiv inceperea activa a marketarii produselor abia dupa conturarea efectiva a proiectelor. De aceea, in prezent cladirile noastre de birouri sunt inchiriate intr-o proportie de 15%, campania de inchirieri incepand efectiv din luna noiembrie 2009”, a declarat, pentru Wall-Street, Stefan Gheorghiu (foto), director comercial in cadrul Willbrook Management International.
Cathedral Plaza, amplasata in imediata vecinatate a Catedralei Sfantul Iosif din centrul Capitalei, va fi livrata in luna iulie. Cladirea are o suprafata de peste 25.000 mp, dezvoltata pe 18 etaje si a necesitat o investitie de circa 40 milioane de euro.
Al doilea proiect de birouri, Platinum Business & Convention Center, amplasat la intrarea in Bucuresti, pe DN1, va fi livrat incepand cu luna septembrie, in urma unei investitii de aproximativ 100 milioane euro.
Chiriasii ancora pentru ambele cladiri vor fi anuntati odata cu semnarea contractelor de inchiriere, spune Gheorghiu, acestea fiind inca la stadiul de negocieri.

Pentru anul 2010, dezvoltatorul isi mai propune sa finalizeze proiectul rezidential Oxford Gardens, care cuprinde 204 vile si un club de lux, fiind amplasat in zona de nord a Capitalei, in apropiere de Scoala Americana.
“Proiectul Oxford Gardens va fi livrat pe piata incepand cu luna iunie 2010. In prezent, avem promotii pentru 20 de vile de lux din cadrul complexului”, a adaugat Gheorghiu, fara a preciza care sunt preturile vilelor.
Anul trecut, Willbrook Management a finalizat extinderea cu 25% a centrului comercial Tomis Mall din Constanta si a continuat proiectele incepute, cele mai mari greutati fiind intampinate in dezvoltarea proiectului Cathedral Plaza (foto), unde lucrarile de constructie au inceput inca din 2006.
Willbrook Management International detine un portofoliu de sase miliarde euro in Romania, Bulgaria, Turcia, Letonia, Cehia si Georgia, avand in dezvoltare circa trei milioane de metri patrati.
 
Sursa: Wall street

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Lansare de carte la Targul International Gaudeamus Lansare de carte la Targul International Gaudeamus
Peste 15.000 de locuinte vor fi finalizate in urmatorii ani in Capitala Peste 15.000 de locuinte vor fi finalizate in urmatorii ani in Capitala
Lupta cu focul Lupta cu focul
Creditele ipotecare: mai relaxate, dar nu de tot Creditele ipotecare: mai relaxate, dar nu de tot
La Iasi pretul apartamentelor incepe sa scada vizibil La Iasi pretul apartamentelor incepe sa scada vizibil
ADM Capital si Wienerberger anuleaza vanzarea firmei Brikston Construction Solutions SA ADM Capital si Wienerberger anuleaza vanzarea firmei Brikston Construction Solutions SA

Vezi mai multe articole