on

PC Garage anunta o campanie fulger pentru pasionatii de jocuri

19 iulie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania si in acelasi timp un reper pentru toti cei pasionati de tehnologie, anunta o campanie dedicata pasionatilor de jocuri aflati in cautarea unui nou PC. In cadrul acesteia, PC Garage ofera cadou un monitor de 27” la achizitionarea oricaruia dintre cele 20 de sisteme participante la promotie.
 
Pentru cei mai tineri gameri, nu exista un moment mai bun pentru a “depana“ o poveste noua decat vacanta mare si nu putine sunt situatiile cand ei constata ca un hardware mai puternic i-ar ajuta sa perceapa noua lume virtuala cu alti ochi. De aceea, vara este un anotimp cat se poate de potrivit pentru achizitia unui PC pentru jocuri. Totusi in aceasta perioada exista de regula si alte cheltuieli consistente, iar bugetele nu sunt intotdeauna suficient de mari pentru achizitionarea unor configuratii complete pe masura cerintelor utilizatorilor. Constienta de acest lucru, echipa PC Garage a pregatit o campanie promotionala, conceputa astfel incat sa vina in ajutorul clientilor constransi sa faca sacrificii si compromisuri.
 
Sub sloganul “Full Gaming Gear”, PC Garage ofera cadou un monitor pentru gaming de 27” la achizitia unui sistem participant la promotie. La fel ca in cazul campaniilor mai vechi, cele 20 de PC-uri au configuratii diferite si sunt plasate in diferite segmente de pret, pentru a raspunde cerintelor unui numar cat mai mare de utilizatori. 
 
Ca si recomandari puteti opta pentru cel mai puternic model, Black Dragonx9, echipat cu procesor Intel Core i5-9600K, 16GB memorie RAM, placa video GeForce GTX 1080 Ti si solutie de stocare formata din SSD de 240GB plus SSHD de 2TB, la pretul de 7999 Lei. Urmatorul pe lista in ordinea descrescatoare a pretului este Firehawk v2 - o configuratie care pentru 5199 Lei ofera procesor Intel Core i5-9600K, 16GB memorie RAM, solutie grafica GeForce GTX 1660 si solutie de stocare formata din SSD de 240GB plus SSD de HDD de 2TB. Serpent v8 Powered By ASUS are un pret de 4799 Lei si include procesor Intel Core i5-9400F, 16GB memorie RAM, solutie grafica GeForce GTX 1060, SSD de 256GB si HDD de 1TB. La 4399 Lei, utilizatorii pot achizitiona sistemul Naga Powered by ASUS, prevazut cu procesor AMD Ryzen 5 2500X, 8GB memorie RAM, solutie grafica Radeon RX 590 si SSD de 1TB. Pentru 4299 Lei, Raptor5 2019 ofera procesor Intel Core i5-9400F, 8GB memorie RAM, solutie grafica GeForce GTX 1660 si SSD de 960GB. Acesta din urma beneficiaza si de review video, disponibil pe canalul oficial de YouTube PC Garage, alaturi de alte prezentari realizate pentru a veni in ajutorul utilizatorilor sa ia decizia corecta si sa achizitioneze produsele cele mai potrivite nevoilor lor.
 
Monitorul oferit de PC Garage in cadrul campaniei “Full Gaming Gear” - LG 27MK400H - foloseste un panou mat anti-glare de 27”, care se remarca printr-un timp de raspuns de 2ms. In plus, el este prevazut cu tehnologie AMD FreeSync, ceea ce le permite utilizatorilor sa se bucure de miscari fluide, indiferent de intensitatea actiunii, pe cand Black Stabilizer mentine vizibilitatea la un nivel optim, chiar si in zonele intunecate. Ergonomia nu a fost nici ea neglijata, astfel ca monitorul este prevazut cu solutia On-Screen Control, care pune toate setarile importante intr-o fereastra usor de accesat, pentru o configurare rapida cu ajutorul mouse-ului, fara a folosi butoanele fizice. Iar pentru birourile moderne, LG 27MK400H permite montarea pe perete, astfel incat sa ocupe cat mai putin spatiu.
 
Campania PC Garage “Full Gaming Gear” se desfasoara in limita stocului disponibil pe pagina https://www.pcgarage.ro/gaming-full-gear/, timp de numai 3 zile, pana pe data de 21 iulie.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Preturi de lux pentru cocioabe Preturi de lux pentru cocioabe
Imobiliarii se bat in oferte de creditare Imobiliarii se bat in oferte de creditare
«Aterizare» fortata. Preturile locuintelor au scazut cu peste 50% din martie 2008 pana in prezent - 18 Martie 2009 «Aterizare» fortata. Preturile locuintelor au scazut cu peste 50% din martie 2008 pana in prezent - 18 Martie 2009
Fara frica de intretinere Fara frica de intretinere
Silence Force MultiCyclonic de la Rowenta, aliatul imbatabil in lupta impotriva prafului Silence Force MultiCyclonic de la Rowenta, aliatul imbatabil in lupta impotriva prafului
Pe umerii cui sta relansarea economiei prin Pe umerii cui sta relansarea economiei prin "Prima casa": doi batrani care au incasat 54.000 de euro - 09 Iulie 2009

Vezi mai multe articole