on

PEFOC te ajută să-ți construiești grătarul perfect pentru curtea sau grădina casei tale!

16 decembrie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cuptoarele zidite din cărămidă sau piatră, în curtea, grădina sau foișorul de acasă sunt ideale pentru iubitorii gătitului în aer liber sau pur și simplu, pentru cei care adoră relaxarea înconjurați de membrii familiei sau alături de prietenii pofticioși! Fie că dorești să fie construit complet din cărămidă sau zidit din beton, în stil clasic, rustic sau cu un design modern, cuptorul tău de grădină va funcționa optim și va atrage admirația tuturor invitaților tăi!

 

Dacă îți dorești renumitele modele de cuptoare rustice sau moderne, ori practicele gratare electrice, îndrăgită firmă sibiană PEFOC, îți stă la dispoziție cu toate materialele necesare: kituri și pachete complete pentru construirea unui grătar de grădină spectaculos și la prețuri accesibile. Noi te ajutăm cu toate materialele de care ai nevoie în timp ce, pe tine te lăsăm doar să încingi carnea pe grill sau să te pregătești să coci pâinea sau cozonacii calzi în cuptor!

 

Cu peste 20 de ani de experiență în industria soluțiilor termice alternative din România, meșterii sibieni îți pun la dispoziție o gamă întreagă de materiale, adezivi, mortare, piatră sau cărămidă, pentru amplasarea unui frumos cuptor zidit rustic sau modern, direct la tine în curte, la prețuri accesibile.

 

Indiferent dacă ești un împătimit culinar sau doar îți place să gătești în aer liber, atunci beneficiezi de servicii profesionale de construcție, montaj și punerea în funcțiune a unui cuptor de pâine sau de pizza, pe vatră sau cu plită, model industrial sau chiar cu afumătoare.

 

De la construcția unui șemineu pe lemne cu grila ventilatie și până la cea a unui grătar de grădină sau a unui cuptor de exterior acoperit, PEFOC este locul perfect pentru proiectul tău. Fie că ești un amator sau un meșter cu experiență în construcția de cuptoare, ori de grătare profesioniste, noi îți punem la dispoziție toate materialele și adezivii necesari.

 

Tot ce trebuie să faci este să ai o schiță detaliată și completă pentru proiectul dorit de tine, iar noi venim cu soluții complete și sigure de construcție. În acest fel, vei putea realiza orice modele de grătare, rustice sau moderne, din cărămidă sau piatră, având siguranța lucrului bine făcut și garanția unui produs final durabil!

 

Atunci când te apuci să-ți construiești un cuptor de curte, nu e important numai ce cărămidă se folosește la grătar, ci și plita, accesoriile din fontă sau cele metalice, precum și celelalte materiale utilizate la construcție - acestea trebuie sa fie dedicate domeniului termic, adică să fie rezistente la temperaturi mari, la foc și intemperii!

 

Pe lângă partea estetică a cuptorului, acesta trebuie să reziste fără probleme la factorii externi: temperaturi extreme și intemperii! Pentru reușita proiectului tău, ai nevoie ca montarea cuptorului să fie efectuată de către un profesionist care va executa lucrarea doar cu materiale dedicate acestui domeniu, precum: mortarul, piesele metalice, diverși adezivi, cărămidă, piatră etc.

 

Respectând cu rigurozitate toți acești pași, cu siguranță, cuptorul tău nu va fi cel mai ieftin de pe piață, dar va fi unul extrem de calitativ, aspectuos, rezistent și durabil, la un raport calitate-preț, excelent!

 

Așadar, intră chiar acum pe site-ul oficial www.pefoc.ro și vezi cum arată gama completă de grătare de gradină sau cuptoare exterioare deosebite, care să înfrumusețeze terasa, foișorul sau curtea din spatele casei tale. În plus, oferta meșterilor sibieni curpinde și o serie întreagă de șeminee pe lemne, șeminee pe gaz sau pe peleți, sobe noi, moderne sau cu aspect rustic, alături de accesorii precum, perie curatat cos fum sau alte materiale specializate universului termic alternativ, la prețuri potrivite pentru gusturile și buzunarele tuturor!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Amenajarea de toamna a gradinii (III) - 10 plante ce se pot cultiva toamna Amenajarea de toamna a gradinii (III) - 10 plante ce se pot cultiva toamna
O gradina ingrijita poate ridica pretul proprietatii tale. Top 10 flori pe care sa le plantezi in gradina O gradina ingrijita poate ridica pretul proprietatii tale. Top 10 flori pe care sa le plantezi in gradina
Taierile de toamna la pomii fructiferi: de ce aspecte trebuie sa tii cont Taierile de toamna la pomii fructiferi: de ce aspecte trebuie sa tii cont
Cum punem "melcii pe fuga”?! Cum punem "melcii pe fuga”?!
Gradina de iarna - mai mult decat o sera Gradina de iarna - mai mult decat o sera
Cum combat Pyrrhochoris apterus (vaca domnului)? Cum combat Pyrrhochoris apterus (vaca domnului)?

Vezi mai multe articole