on

Pereti din sticla securizata | Casa moderna

02 octombrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Peretii ne apropie si ne separa. Spatiile in care traim sau cele in care ne desfasuram activitatea sunt, in general, delimitate de pereti constructii din materiale deloc transparente, devenind astfel o bariera vizuala.
 
Sticla transparenta securizata a devenit o solutie din ce in ce mai utilizata in arhitectura moderna. Aceasta, spre deosebire de alte materiale de finisaj, isi pastreaza aspectul o perioada indelungata de timp, este usor de intretinut, poate fi folosita atat in amenajarile interioare, cat si in cele exterioare sia re si proprietatea de a izola fonic o incapere.
 
Peretii din sticla sunt potriviti atat pentru cladirile de birouri, cat si pentru propriile apartamente sau case.
 
 
 
De ce sa optezi pentru un perete de sticla pentru propria locuinta?
 
Un permite din sticla, pe langa compartimentarea in sine, ii va permite luminii sa patrunda in casa. De asemenea, el isi pastreaza aspectul ireprosabil o perioada lunga de timp, este durabil si rezista la exploatare, zgomotul si pericolul de incendiul sunt reduse substantial, sticla este un material ce ofera o buna protectie impotriva excesului de caldura si frig. Peretele din sticla creeaza iluzia unui spatiu mult mai mare si mai luminos. 
 
Poti monta unul sau mai multi pereti din sticla in dormitor, living, bucatarie sau in orice incapere din locuinta. Poti utiliza forme si marimi diferite. De asemenea, poti opta pentru diferite modele si desene. 
 
Peretii de sticla pot fi folositi si la exterior, in realizarea peretilor despartitori si a fatadelor. Dar trebuie utilizate materiale de constructie foarte rezistente si sigure. Geamul folosit pentru asemenea proiecte este unul multistratificat, ce se obtine prin imbinarea plana a mai multor foi de sticla, cu unul sau mai multe straturi de folie pe baza de rasina sau polimeri. 
 
Daca iti doresti mai multa intimidate, poti apela la sablare si vopsirea sticlei in orice culoare RAL sau de ce nu la metoda de laminare a acesteia. 
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Intretine-l corect, iar semineul tau iti va multumi Intretine-l corect, iar semineul tau iti va multumi
Locuinta unui burlac - Partea a II-a Locuinta unui burlac - Partea a II-a
Cum poti da refresh casei tale cu o simpla amenajare interioara Cum poti da refresh casei tale cu o simpla amenajare interioara
Pasi esentiali in construirea unui dressing Pasi esentiali in construirea unui dressing
Premiera europeana la Bucuresti: cel mai mare pavilion dedicat pietrei naturale, deschis de PIATRAONLINE Premiera europeana la Bucuresti: cel mai mare pavilion dedicat pietrei naturale, deschis de PIATRAONLINE
Lift in locuinta - extravaganta sau necesitate? Cat dureaza instalarea unui ascensor in locuinta personala Lift in locuinta - extravaganta sau necesitate? Cat dureaza instalarea unui ascensor in locuinta personala

Vezi mai multe articole