Pereti interiori decorati cu caramida - partea a II-a

12 noiembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Folosita foarte mult in designul interior al barurilor si cafenelelor, cu scopul de a surprinde o atmosfera prietenoasa, contemporana sau artistica, caramida poate fi folosita cu succes si in interiorul casei. Se integreaza perfect intr-un design curajos, caracterizat de improvizatie si stil eclectic.

Continuam seria celor mai bune modalitati de integrare a caramizii in designul interior cu aceasta interpretare minimalista. Spre deosebire de restul camerei ce foloseste imprimeuri curajoase si accente de culoare, caramizile stalpului alb abia se observa. Insa tocmai aceste detalii ascunse, pe care le descoperi oriunde ai privi, construiesc personalitatea unei case.

Aici avem o reinterpretare a clasicului. Peretele din caramizi rosii este deja iconic. Iar ca element de accent, alaturi de esenta inchisa a lemnului si obiectele decorative sau de mobilier de culoare neagra, creeaza un ambient rock&roll. In plus, acest finisaj ascunde cu succes firele si cablurile necesare aparaturii audio-video.

Forma atipica a suportului TV  si modalitatea de dispunere a boxelor delimiteaza zona de entertainment. Caramida este un element de decor versatil, ce poate fi integrat in multiple scheme de design. Insa, oriunde este folosita, spatiul este mai bine conturat. Orice perete banal se transforma intr-un punct de interes al camerei.  Fie ca este folosita in starea ei naturala, rosie sau gri, fie ca este vopsita, caramida poate face spatiul mai cald si poate seta o atmosfera rustica sau poate fi elementul brut care pune in evidenta alte finisaje. 

Sursa: homeanddecor.com.sg

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Alegerea vopselei lavabile Alegerea vopselei lavabile
Pereti din gips-carton, avantaje si dezavantaje Pereti din gips-carton, avantaje si dezavantaje
Gletuirea si vopsirea peretilor Gletuirea si vopsirea peretilor
Culoarea casei dumneavoastra Culoarea casei dumneavoastra
Secretele unei vopsele lavabile de calitate Secretele unei vopsele lavabile de calitate
Cum alegem vopseaua lavabila pentru baie? Cum alegem vopseaua lavabila pentru baie?

Vezi mai multe articole