on

Peste 22.000 de locuinte si 65 de dezvoltatori te asteapta in acest weekend la Imobiliarium

18 mai, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

A cincea editie a Imobiliarium, care are loc intre 17-19 mai, in incinta parcarii BricoDepot Baneasa, te asteapta cu peste 22.000 de locuinte, peste jumatate din cererea de locuinte noi din Capitala si imprejurimi. De asemenea, aceasta editie aduce si scaderi de preturi intre 2 si 5% pe anumite categorii de locuinte.

Imobilele disponibile sunt grupate in 87 de ansambluri rezidentiale si cumuleaza peste 1.200.000 de mp utili, din portofoliul a 65 de dezvoltatori. Totodata, oferta actuala propune si o gama variata de beneficii, precum facilitati tehnologice, constructii din materiale sustenabile locuri de parcare, bucatarii mobilate sau finisaje, incluse in pret. De altfel, pe timpul desfasurarii evenimentului, cei interesati de achizitionarea unei locuinte pot obtine anumite reduceri.

In Bucuresti preturile scad intre 2 si 5%, pe categoria middle - premium

Inca de la inceputul acestui an se observa cu precadere o scadere de preturi in zona de luxury si segmentele care depasesc categoria de mijloc, asadar zonele care se prezinta cu o oferta mai atractiva editia aceasta sunt cele din Nord - sectorul 1, 2 si 3, precum si zona adiacenta Ilfov. De asemenea, se observa tendinta de revenire cat mai aproape de oras, de centru.

Ca o contrapondere, in editia aceasta Imobiliarium va exista o oferta semnificativa de solutii de case (pe structura usoara metalica, lemn, active, pasive etc.). Cele pe structura usoara pot fi o varianta adecvata pentru cei care au gasit terenul potrivit si doresc sa achizitioneze o solutie standardizata, care sa le ofere nevoia de intimitate, spatiu si design la un pret atractiv.  

Totodata, tendinta actuala a pietei influenteaza direct si semnificativ oferta de extra beneficii, care apare sub forma de discounturi, dar si sub forma fizica, precum mobilier, loc de parcare, curte, etc.

Intrarea la IMOBILIARIUM este gratuita pentru persoanele care s-au inregistrat pe www.imobiliarium.ro  pana joi, 16 mai, inclusiv. In perioada evenimentului, vizitatorii care nu detin codul primit online vor plati o taxa de 10 lei.

Imobiliarium este un eveniment marca Universum Events
Partener principal Storia.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Blocul mic si nou se bate la pret cu cartierul mare Blocul mic si nou se bate la pret cu cartierul mare
Pentru instalarea centralei termice aveti nevoie de o instalatie de gaze individuala Pentru instalarea centralei termice aveti nevoie de o instalatie de gaze individuala
Praktiker România lansează  noua campanie de imagine “Avem tot confortul pentru acasă” Praktiker România lansează noua campanie de imagine “Avem tot confortul pentru acasă”
Cat te costa sa fii chirias intr-un ansamblu rezidential Cat te costa sa fii chirias intr-un ansamblu rezidential
Praktiker Romania redeschide astazi doua magazine remodelate, in Ploiesti si Oradea Praktiker Romania redeschide astazi doua magazine remodelate, in Ploiesti si Oradea
Anul acesta, Rowenta este Secret Santa-ul perfect Anul acesta, Rowenta este Secret Santa-ul perfect

Vezi mai multe articole