7 trucuri si ponturi referitoare la frigider

10 iulie, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

AFLA CE E NOU.
Sfaturi primite de la specialistii Electrolux
Specialistii Electrolux ne sfatuiesc cum sa ne folosim de frigider pentru a-i spori eficienta si ciclul de functionare.
1In primul rand, cand cumperi un frigider, uita-te la clasa de energie a produsului, unde A + reprezinta cel mai economic consum, iar C cel mai mare consum energetic. Pretul usor ridicat al modelelor cu eficienta energetica clasa A se justifica, intrucat se amortizeaza usor in timp prin plata unor facturi de energie mai mici decat de obicei, nemaitinand cont de aspectul ecologic.
2Daca cerintele casei cresc exponential si constati ca frigiderul tau a devenit neincapator, trebuie sa achizitionezi un alt frigider cu o capacitate mai mare (in loc sa cumperi unul mai mic). Cu alte cuvinte, un frigider mai mare este mult mai eficient decat mai multe frigidere mai mici.
3Curatati condensatorul frigiderului cu un aspirator de praf la fiecare sase luni pentru a-i imbunatati eficienta si pentru a reduce costurile operationale. Un condensator prafuit transmite caldura in exterior mult mai incet, compresorul fiind nevoit sa lucreze incontinuu. Asta inseamna o crestere a consumului de energie cu aproximativ 50% si descresterea duratei de viata a frigiderului. Din nefericire, barele negre ale condensatorului se afla in spatele frigiderului, astfel ca sunt trecute cu vederea la curatare.
4O setare termostatica normala este suficienta pentru un frigider normal. O temperatura reglata intre 4 si 5 grade este ideala pentru frigider si asigura costuri mici si conservarea buna a produselor.
5Regula de aur este sa nu aglomeram frigiderul. Aerul are nevoie sa circule liber in frigider, pentru a putea raci instant in mod corect.
6Nu depozita carnea cruda impreuna cu produsele lactate sau carnea cruda la un loc cu cea gatita, pentru ca aceasta poate duce la contaminarea incrucisata a mancarii – prin transferul de microorganisme. Mancarea trebuie sa fie acoperita si tinuta in cutii separate. Stocheaza carnea cruda pe etajera de jos, pentru a putea preveni o eventuala scurgere a sucului in alte mancaruri.
7Amplaseaza produsul la o distanta de 10 centimetri fata de peretele din spate. Totodata, nu uita ca frigiderul nu trebuie expus la soare si nici nu trebuie pozitionat aproape de aragaz.
 
MASINI DE CtCAT CARE DEPISTEAZA CUTELE 
Bosch a lansat gama de masini de calcat sensixx, produse care incorporeaza o tehnica avand caracter de noutate. Datorita dispozitivului cu Led, sensixx spotlight, cu care sunt prevazute aparatele, acestea reusesc sa depisteze cutele cele mai fine chiar si atunci cand calci in locuri cu lumina redusa. In afara de tehnica sensixx spotlight, aparatele din aceasta gama mai sunt prevazute cu alte doua functii speciale. Este vorba despre functia "Air System", o tehnica inedita ce conduce la formarea unei perne de aer la nivelul talpii, asigurand astfel o distributie uniforma a temperaturii. Pentru hainele foarte sifonate, aparatele sunt prevazute cu functia "Super-Jet", care ofera o cantitate sporita de abur de 95g/min.
 
A CRESCUT LIMITA DE CREDITARE LA CREDITUL DOAR CU BULETINUL!
Altex ofera credit doar cu buletinul pentru toate categoriile de produse, acum cu limita de creditare de pana la 5.000 RON, in functie de perioada aleasa de client. Va amintim ca dobanda anuala este de 18,9%, iar DAE 26,14%, raspunsul la aplicatia in cazul acestui credit este de maximum doua ore.
 
Sursa: Jurnalul national

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

UltraBlend+ – Tu setezi tendintele fresh ale acestei veri UltraBlend+ – Tu setezi tendintele fresh ale acestei veri
Apartamente mai ieftine, peste zece ani Apartamente mai ieftine, peste zece ani
Ipoteca inversa, sprijin la batranete Ipoteca inversa, sprijin la batranete
463 de firme s-au inscris la INDAGRA 2019, iar 90% din suprafata expozitionala este ocupata 463 de firme s-au inscris la INDAGRA 2019, iar 90% din suprafata expozitionala este ocupata
Ce nu stiai despre parfum Ce nu stiai despre parfum
Prima Casa 2, start pierdut - 28 mai 2010 Prima Casa 2, start pierdut - 28 mai 2010

Vezi mai multe articole