Philips Lighting anunta parteneriatul cu platforma pentru smart home IFTTT

16 ianuarie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Philips Lighting (Euronext Amsterdam: LIGHT), lider global în produse, sisteme și servicii de iluminat, anunță parteneriatul cu platforma pentru smart home IFTTT în cadrul programului Friends of Hue, oferind o certificare suplimentară a compatibilității Philips Hue cu software-ul IFTTT.

Ce este IFTTT?

IFTTT aduce împreună aplicațiile preferate, precum cele de prognoză meteo sau de management al contactelor, și le conectează prin intermediul Applet-urilor, totul pentru a crea o nouă experiență în utilizare.

Integrate cu sistemele Philips Hue încă din 2013, Applet-urile IFTTT permit conectarea utilizatorului la peste 400 de servicii care să îmbunătățească modul în care este controlată o casă inteligentă.

Spre exemplu, utilizatorii pot folosi Applet-uri pentru a declanșa schimbarea nuanței în care iluminează Philips Hue atunci când Stația Spațială Internațională se află deasupra locuinței sau chiar să își modifice culoarea în nuanțele echipei de fotbal favorite atunci când aceasta marchează un gol. Mai mult, cu Philips Hue, lumina devine albastră dacă meteorologii prognozează că va ploua.

Parteneriatul IFTTT Friends of Hue și lansarea competiției globale

Din 12 ianuarie, IFTTT a devenit partener oficial în programul Friends of Hue, iar pentru a sărbători evenimentul, cele două companii lansează o competiție globală adresată utilizatorilor finali.

Pentru a se înscrie în concurs, aceștia trebuie să propună o idee de Applet care să îi ajute în îndeplinirea promisiunilor făcute cu ocazia trecerii în noul an sub forma unei postări pe pagina de Facebook Philips Hue sau direct pe propriul profil de Facebook sau Twitter, folosind hashtag-ul #HueOnIFTTT. Toate înscrierile vor fi analizate de un juriu format din specialiști Philips Lighting și IFTTT, iar participantul cu cea mai creativă idee va câștiga produse Philips Hue în valoare de 2.000 de euro.

Urmăriți videoclipul!

Descoperiți modul în care Philips Hue este integrat cu sistemul IFTTT.

Despre Philips Hue

Philips Hue este cel mai cunoscut sistem de iluminat conectat pentru acasă. Gama cuprinde becuri inteligente, benzi cu Led, lămpi și sisteme de control wireless. Datorită unui program amplu de dezvoltare de aplicații software compatibile Hue, utilizatorii au la dispoziție peste 600 de aplicații pentru sistemele Philips Hue. Gama transformă modul în care lumina este percepută și folosită acasă, stimulând simțurile și iluminând cele mai importante momente.

De la lansarea gamei în octombrie 2012, Philips Lighting a încurajat permanent alte companii în dezvoltarea de dispozitive, aplicații și sisteme compatibile Hue. De la aplicații ale terților și tehnologie wearable la servicii de internet și produse pentru o casă conectată, Philips Hue duce iluminatul dincolo de iluminare, unde singura limită este definită de propria imaginație. Pentru mai multe informații, acesați http://www.philips.ro/hue

Despre programul de parteneriat Friends of Hue

Acesta a fost creat pentru asigurarea unei experiențe fluide în utilizare prin asigurarea unei compatibilități totale cu dispozitivele sistemele și aplicațiile realizate de parteneri. Pentru aceștia, Philips Hue a pus la dispoziție întreaga interfață de programare, totul pentru a facilita integrarea soluțiilor lor cu Philips Hue.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

RE/MAX isi extinde reteaua cu inca trei birouri RE/MAX isi extinde reteaua cu inca trei birouri
Tefal lanseaza Effectis – Combinatia de ingeniozitate si performanta in slujba rezultatelor excelente Tefal lanseaza Effectis – Combinatia de ingeniozitate si performanta in slujba rezultatelor excelente
Gazele se vor scumpi cu 50% Gazele se vor scumpi cu 50%
Adezivii Henkel aduc o crestere de 30% Adezivii Henkel aduc o crestere de 30%
Cum vad evaluatorii imobiliari Prima Casa - 10 Septembrie 2009 Cum vad evaluatorii imobiliari Prima Casa - 10 Septembrie 2009
"Prima casa", daramata de chichite legislative - 16 Iulie 2009

Vezi mai multe articole