PIATRAONLINE lanseaza competitia FoodRocks, dedicata designului de obiect de bucatarie

19 iunie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ești pasionat de gătit, dar mai ales de realizarea celor mai pozabile cadre cu mâncarea preferată, fie acasă sau la restaurant? Printre pasiunile tale se află și designul de produs? PIATRAONLINE lansează competiția #Foodrocks și îți dă posibilitatea să îți creezi propria recuzită de vase și ustensile pentru gătit din piatră naturală. Mai mult, organizatorii competiției oferă premii în valoare totală de 4000 Euro pentru cele mai creative obiecte de bucătărie.

“Showroomul PIATRAONLINE nu mai este un simplu depozit de piatră naturală, ci un #generatordeinspirație care susține inițiative valoroase de design. Piatra naturală a fost folosită în construcția și decorarea a numeroase restaurante din București și din țară. Așa că propunerea unei competiții de design de obiect de bucatarie a venit natural. Doar atunci când imaginația întâlnește materiale de calitate, iau naștere proiecte spectaculoase”, menționează Mariana Constantinescu- Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Și acum că ți-am deschis apetitul...pentru design, iată ce ai de făcut pentru ca viziunea ta de designer să se materializeze în propria ta colecție de kitchenware:

1. Încarci randarea, desenul sau schițele tale din care să reiasă și dimensiunile fiecărui obiect. Povestește-ne puțin și conceptul: cum ai ajuns la alegerea ta, care este ideea care te-a direcționat spre această execuție particulară.

2. Ne soliciți gratuit tipul de piatră de care ai nevoie, confecționezi prototipul, îl documentezi fotografic și înscrii fotografiile alături de dimensiuni.

Perioada de desfășurare a concursului este 18 iunie – 30 iulie 2018. Până pe 17 august juriul desemnat va alege obiectele câștigătoare care vor purta semnătura ta și vor fi realizate și puse spre vânzare de către PIATRAONLINE.

5 proiecte câștigătoare vor deveni realitate și vor fi răsplătite cu premii în valoare totală de 4000 Euro. Detalii complete pe site-ul proiectului: http://foodrocks.ro/.

Astfel, îți dăm ocazia să transformi în realitate obiectul de bucătărie preferat fie că e vorba de boluri, platouri asimetrice, tocătoare, pahare sau pur și simplu un blat de marmură pentru a-ți poza creațiile culinare. Aruncă o privire pe site-ul PIATRAONLINE sau, mai bine, vino în showroom-ul din Aleea Teișani 137 A pentru a putea atinge toate tipurile de piatră. PIATRAONLINE are cea mai mare paletă de materiale, de la marmură cu venaturi spectaculoase, la granit cu străluciri albăstrui, onix semiprețios sau sandstone în culorile curcubeului. În plus față de frumusețile clasice, ai la dispoziție și un material unic pe piața românească: ardezia flexibilă SKIN. Această piatră are o grosime de 2 mm, iar flexibilitatea îi permite să fie fixată și pe suprafețe curbe.

Juriul este alcătuit din Mariana și Sergiu Brădescu-Constantinescu (PIATRAONLINE), Hamid Nicola Katrib (designer de interior), Florin Cobuz (Nod Makerspace), Ruxandra și Gabriel Gavrilescu (www.amusebouche.ro) și Mia Munteanu (Food Stylist la www.thenatureproject.ro/)

#GeneratorDeInspirație #FoodRocks #PIATRAONLINE

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

1.100 de apartamente linga Obor 1.100 de apartamente linga Obor
Imprumuturi de 3,4 mld. euro pentru reabilitarea termoficarii cladirilor Imprumuturi de 3,4 mld. euro pentru reabilitarea termoficarii cladirilor
Industria mobilei merge pe mana francizelor Industria mobilei merge pe mana francizelor
Apartament de 10.500 de euro in Mamaia - 26 Martie 2009 Apartament de 10.500 de euro in Mamaia - 26 Martie 2009
Valoarea grupului TERAPLAST s-a triplat dupa 10 ani de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti Valoarea grupului TERAPLAST s-a triplat dupa 10 ani de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti
Sony lanseaza seria de televizoare 4K HDR MASTER care ofera cea mai buna calitate a imaginii in orice locuinta Sony lanseaza seria de televizoare 4K HDR MASTER care ofera cea mai buna calitate a imaginii in orice locuinta

Vezi mai multe articole