on

Pompele de caldura Hisense - instalare usoara si eficienta energetica ridicata

19 decembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Piata locala a pompelor de caldura urmeaza un trend ascendent in urmatorii ani, consumatorii rezidentiali cautand solutii de incalzire eficiente energetic si cu impact redus asupra mediului. Pompele de caldura sunt ideale pentru renovari sau proiecte noi. Utilizatorii beneficiaza astfel de un singur sistem pentru incalzire, racire si apa calda menajera.

Pompele de caldura sunt o solutie pentru proiectele rezidentiale unde nu exista gaze sau acolo unde proprietarii doresc echipamente eficiente si care sa protejeze mediul.

Cele mai importante criterii de alegere a pompelor de caldura sunt suprafata casei, cu se va folosi pompa ( incalzire, racire, apa calda menajera), materialul din ce sunt facuti peretii constructiei, izolatia, suprafata vitrata.

Sistemul Hisense de pompe de caldura aer-apa absoarbe energia din atmosfera, consumand mai putina energie electrica pentru a genera energia termica. Seria Hi-AquaSmart de la Hisense are o o eficienta ridicata, reduce consumul de energie si emisiile CO2. Solutia Hisense este usor de instalat intr-o cladire noua sau in cazul unei renovari. In plus, pompele pot functiona impreuna cu o sursa traditionala de incalzire (gaz).

Pompa de caldura de la Hisense foloseste un compresor de vapori, care ofera un raport de compresie mai mare, o alimentare mai usoara cu ulei si un nivel mai scazut de zgomot. Sistemul de injectie cu vapori si tehnica inverterului fara trepte imbunatatesc sistemul ciclului de refrigerare. Eficienta crescuta a fluxului de agent frigorific prin injectarea de vapori mareste substantial capacitatea de incalzire.

Pompele de caldura colecteaza energia din aer si de aceea produc mai putin CO2:

  • Cu 66% mai putin comparativ cu incalzirea electrica
  • Cu 50% mai putin comparative cu incalzirea cu ulei
  • Cu 30% mai putin comparativ cu incalzirea cu gaz

 

Seria HI-AquaSmart Hisense este echipata cu o pompa tip DC (inverter) care reduce consumul de energie.

Unitatea exterioara HI-AquaSmart 14kw poate mentine aceeasi capacitate nominala chiar si la -15°C fara incalzire auxiliara, iar unitatea exterioara de 16kw poate mentine aceeasi capacitate nominala chiar si la -20°C fara incalzire auxiliara.

Hi-AquaSmart functiona impreuna cu centrala termica pe gaze sau panourile solare. In cazul unor avarii la reteaua de gaze, acest sistem poate asigura incalzirea.

Pompele de caldura sunt intotdeauna  recomandate pentru montaj cu incalzire prin pardoseala, pentru a avea astfel eficienta maxima.

Specialistii MIT Clima recomanda ca mentenanta sa se faca din doi in doi ani.

Cu o activitate de noua ani pe piata, MIT Clima a adus, in luna aprilie a acestui an, brandul de climatizare Hisense si in Romania, devenind astfel reprezentantul unic pe piata locala.

MIT Clima are unul dintre cele mai complete stocuri de produse si cea mai eficienta livrare din Romania, prin intermediul celor peste 100 de parteneri care acopera toata tara. De asemenea, ofera clientilor o garantie extinsa de pana la 5 ani pentru toate produsele, in conditiile montarii cu partenerii sai.

Pe langa brandul Hisense, compania mai are in portofoliu alte doua marci puternice, cu notorietate pe piata din Romania -  Mitsubishi Electric si Climaveneta.

Mai multe detalii pe www.hisense-climatizare.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Colectorul solar termic: sfaturi de montare si de utilizare a calculatorului solar Colectorul solar termic: sfaturi de montare si de utilizare a calculatorului solar
Despre pompe de caldura Despre pompe de caldura
Panouri solare termice - cum le putem utiliza adecvat in timpul verilor caniculare pentru a maximiza beneficiile Panouri solare termice - cum le putem utiliza adecvat in timpul verilor caniculare pentru a maximiza beneficiile
Centrala termica pe gaz sau pe peleti. Ce alegi? Centrala termica pe gaz sau pe peleti. Ce alegi?
Unde NU ai voie sa instalezi o centrala termica in apartament Unde NU ai voie sa instalezi o centrala termica in apartament
Electrosemineul – Element de decor si sursa suplimentara de caldura Electrosemineul – Element de decor si sursa suplimentara de caldura

Vezi mai multe articole