on

Praktiker Romania a oferit cadou un apartament in Bucuresti

07 noiembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cu ocazia celor 15 ani de activitate în România, Praktiker a oferit cadou un apartament cu 4 camere, în Bucureşti, în Palladium Residence. În urma concursului aniversar organizat anul acesta de Praktiker România, compania şi-a desemnat marele câştigător prin tragere la sorţi în prezența unui notar, câștigătorul fiind premiat cu cel mai mare cadou oferit de un retailer DIY până în prezent.

Şi în anul aniversar 2017, Praktiker România este alături de toţi clienţii săi, oferindu-le doar avantaje, dar şi un cadou deosebit – un apartament în Bucureşti. Retailerul DIY şi-a desemnat marele câştigător prin tragere la sorţi şi, în cadrul unui eveniment de premiere, i-a fost înmânat norocosului bucureştean cheia noului său apartament din complexul rezidențial Palladium Residence.

„Anul acesta am împlinit 15 ani de când transformăm casele românilor în acasă. Este un moment important şi foarte special pentru noi, tocmai de aceea ne-am dorit să rămânem aproape de toţi cei care aleg să treacă pragul magazinelor noastre din toată ţara, cu oferte, promoţii, premii şi surprize dedicate momentului aniversar, dar mai ales, să îi oferim unuia dintre clienţii noştri un cadou pe măsură – un apartament pe care să-l transforme într-o nouă locuinţă, alături de familie. În numele întregii echipe Praktiker România îl felicităm pe câştigătorul concursului nostru aniversar şi sperăm că premiul câştigat îl va ajuta să-şi finanţeze proiectele la care visează sau poate îl va transforma în acasă”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

„Sunt emoționat și, în același timp, extrem de fericit. Nu mă așteptam să fiu chiar eu marele câștigător al concursului, tocmai de aceea, apartamentul primit de la Praktiker România este o reală surpriză, atât pentru mine, cât și pentru soția mea. Premiul acesta vine într-un moment special pentru noi. În 2017 am împlinit 15 ani de căsnicie. Din acest motiv, vom considera apartamentul cadou aniversar, cu o dublă semnificație: 15 ani pentru familia mea și tot același număr de ani pentru Praktiker în România. Mulțumim întregii echipei pentru această surpriză minunată și le urez La mulți ani!”, a spus Constantin Rusu, câştigătorul concursului aniversar Praktiker România.

Concursul s-a desfășurat în perioada 7 februarie – 30 septembrie 2017, în toate magazinele Praktiker din România.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Apartamente pentru orfani Apartamente pentru orfani
Boom imobiliar in Moldova, cu banii capsunarilor Boom imobiliar in Moldova, cu banii capsunarilor
lei lei
Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperisuri Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperisuri
JYSK a lansat colectia de accesorii si decoratiuni de Craciun 2019 in cadrul evenimentului Winter Feelings JYSK a lansat colectia de accesorii si decoratiuni de Craciun 2019 in cadrul evenimentului Winter Feelings
Deschideri in primavara lui 2010: Dragos Paval va investi 15 mil. euro in doua magazine Dedeman in Craiova si Brasov Deschideri in primavara lui 2010: Dragos Paval va investi 15 mil. euro in doua magazine Dedeman in Craiova si Brasov

Vezi mai multe articole