Coperta catalog Praktiker

Praktiker România lansează unicul catalog de GRĂDINĂ & CAMPING de pe piața locală, cu peste 1.000 de produse dedicate petrecerii timpului în aer liber

10 mai, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Praktiker, cel mai cunoscut și iubit brand de Do-It-Yourself (DIY) din România, lansează catalogul de GRĂDINĂ & CAMPING 2016, un produs unic pe piață. Clienții pot accesa catalogul gratuit, în format online, pe site-ul companiei, www.praktiker.ro, sau îl pot descărca pe telefonul mobil, cu aplicația Catalog Praktiker Romania, disponibilă gratuit pe Appstore și Google Play. În cele 220 de pagini ale catalogului, valabil în perioada 22 aprilie – 22 iunie 2016, sunt prezentate produse destinate relaxării în natură, fie că este vorba de grădină, camping sau terasa de bloc.

Toate produsele prezentate în catalogul de GRĂDINĂ & CAMPING întăresc poziția de retailer cu cel mai bun raport calitate - preț,  obținută de Praktiker România în urma sondajului Best Buy Award 2015, realizat de organizația elvețiană ICERTIAS – International Certification Association. 

Catalogul GRĂDINĂ & CAMPING este conceput astfel încât să fie ușor de răsfoit și oferă imagini amănunțite cu peste 1.000 de produse. Prezentarea acestora este însoțită de informații utile, detaliate, precum: date tehnice, termeni de specialitate și poze sugestive pentru amenajarea decorului perfect petrecerii timpului în aer liber, departe de forfota orașului.

Ediția din acest an a catalogului de Grădină include și un interviu acordat în exclusivitate pentru Praktiker România de celebrul Dr. Oz, în care acesta oferă informații practice, în stilul caracteristic, despre modul în care mediul ambiant ne influențează psihicul și sănătatea și despre cât este de important să petrecem cel puțin 15 minute zilnic afară din casă.

„O grădină în care te simți bine este o grădină bine îngrijită, iar timpul petrecut în aer liber cu familia și prietenii este de neprețuit. Prin acest catalog ne dorim să le oferim clienților Praktiker posibilitatea de a achiziționa cele mai potrivite produse de grădină și camping, la cel mai bun raport calitate - preț. În plus, special pentru această ediție a catalogului, am stat de vorbă cu celebrul Dr. Oz și ne surpindem clienții cu sfaturile lui, tocmai pentru a întări încă o dată faptul că mediul în care ne relaxăm este esențial pentru sănătatea noastră“, declară Isabelle Pleska, CEO Praktiker România.

Idei practice pentru grădina de acasă
Catalogul este o sursă de inspirație pentru toți cei care vor să își personalizeze grădina, incluzând o gamă largă de produse și idei de amenajare.
Pe lângă aspectul plăcut, piesele de mobilier pentru aer liber trebuie să fie funcționale, practice, comode și rezistente. Din noul catalog Praktiker, clienții pot alege:

• Mobilier din rattan – este rezistent, cu un design plăcut și într-o varietate de modele și culori (pag. 26).

• Mobilier din fier forjat - este solid și, în plus, poate fi vopsit în culoarea preferată (pag. 18). Mai trebuie accesorizat cu câteva perne și astfel va deveni un spațiu confortabil pentru relaxare.

• Mobilier din lemn - este în continuare foarte apreciat, iar investiția în asemenea piese de calitate asigură o durată mai lungă de viață (pag. 8).
Pentru cei care locuiesc la bloc și nu au o grădină generoasă, Praktiker le pune la dispoziție mobilier pliant, din lemn, ușor de depozitat și de folosit. Mobilierul pliant este o alegere utilă și pentru terasa de la bloc și poate fi completat cu ghivece colorate sau suspendate, pentru diverse plante, elemente decorative specifice, pardoseli pentru balcon, tencuieli pentru pereți, un hamac sau, în cazul în care este o terasă mai mare, chiar un balansoar.

Accesoriile care fac diferența
Pentru că zilele mai lungi și călduroase ne fac să ne bucurăm și mai mult de frumusețea naturii, un balansoar de grădină (pag. 42) poate crea o atmosferă relaxantă și este și un important element estetic, putând fi ales în culori asortate. Pentru cei care au o grădină generoasă, o piscină gonflabilă va deveni atracția tuturor membrilor familiei în zilele de vară. În plus, o variantă la îndemâna oricui este o piscină supraterană, care poate fi montată și demontată ușor, fără ajutorul unui specialist (pag. 69). Un hamac este alegerea ideală atât pentru grădină, cât și pentru parc, fiind ușor de transportat, mai ales dacă ești cu bicicleta, și de montat între doi copaci (pag. 48).

Camping – timp petrecut în aer liber
Clienții care iubesc marea sau aerul proaspăt de la munte ori preferă să meargă la pescuit sau la un grătar la marginea pădurii găsesc la Praktiker toate articolele de care au nevoie. Din catalogul GRĂDINĂ & CAMPING, ei pot alege cortul potrivit, izoprene, saci de dormit, măsuțe și scaune pliabile (pag. 148). În plus, în magazinele Praktiker se găsește o gamă largă de accesorii pentru grătar, biciclete, felinare pentru seară sau lemne de foc de tabără.

Întreţinere grădină & casă
În capitolul de întreținere grădină sunt incluse mașini de tuns iarbă și sisteme de irigații pentru un gazon îngrijit și proaspăt chiar și în cele mai călduroase zile de vară (pag. 182). Pentru că soarele arzător din timpul verii afectează lemnul, acesta poate fi protejat sau i se poate da un aspect de nou cu lac protector pentru lemn.
Orice casă capătă un alt aspect folosind modele noi de tencuială decorativă (pag. 142) sau lambriuri pentru pereții exterior (pag. 144). În cazul terasei, alegerea potrivită pentru pavare este piatra naturală (pag. 130), care se asortează foarte bine cu plăcile decorative, iar în catalogul Praktiker se află și modelele variate de gresie de exterior (pag. 124) sau dale speciale pentru terasă (pag. 136).

Soluții financiare, din grijă pentru clienți
Clienții Praktiker beneficiază de cele mai bune soluții financiare, cu posibilitatea de a achiziționa produsele dorite, cu valoare de peste 5.500 lei, în 36 de rate lunare fixe. Detalii referitoare la documente, condiții sau pentru simularea rambursării în alt număr de rate, clienții se pot adresa biroului de credit din fiecare magazin.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Banii se dau in functie de bunurile din casa Banii se dau in functie de bunurile din casa
Ghid de vanzare a locuintei pe timp de criza - 16 februarie 2010 Ghid de vanzare a locuintei pe timp de criza - 16 februarie 2010
Muncitorii scumpesc piata imobiliara Muncitorii scumpesc piata imobiliara
strazi strazi
Imobilul cu bulina cade la cutremur Imobilul cu bulina cade la cutremur
Ansamblu rezidential langa Gradina Botanica Ansamblu rezidential langa Gradina Botanica

Vezi mai multe articole