on

Premium Store se extinde in Bucuresti si deschide al doilea showroom de mobila si electrocasnice

15 iulie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Premium Store deschide al doilea showroom de mobila si electrocasnice, la doua luni de la inaugurarea primului astfel de magazin din Romania.

Noul showroom se afla tot in Bucuresti, pe Soseaua Stefan cel Mare 30, iar deschiderea sa face parte dintr-un plan indraznet de extindere a brandului – prezenta in toate orasele mari din tara pana la sfarsitul anului 2020, plan pentru care compania va investi in urmatorii ani 6 milioane de euro.

In cadrul evenimentului, invitatii s-au bucurat de un show culinar inedit sustinut de celebrul chef francez Stephane Vaittinadane, detinator a 16 stele Michelin, care a pregatit un meniu racoritor, de vara, folosind aparatele electrocasnice marca Bosch, disponibile in magazin.

Dupa succesul primului magazin inaugurat abia acum 2 luni, anuntam cu bucurie deschiderea showroom-ului de pe Soseaua Stefan cel Mare. Am inregistrat achizitii inca din ziua deschiderii, in primele ore s-au vandut 20 de masini de spalat si au fost comandate deja 3 bucatarii. Bosch si Nolte formeaza un tandem stralucit, care garanteaza clientilor design modern si functionalitate.”, a declarat Adrian Modarca, Store Manager Premium Store.

Felicitari, Premium Store, pentru acest nou magazin, ne bucuram mult sa va fim parteneri in acest proiect ambitios, cu planuri mari pentru urmatoarea perioada. Suntem mandri ca putem oferi clientilor romani experienta Bosch la cel mai inalt nivel, atat cu privire la consultanta oferita cat si la calitatea inalta a fiecarui produs. Suntem convinsi ca Premium Store va fi un proiect de succes”, a adaugat Irenne Wagner, Head of Marketing BSH Electrocasnice SRL.

 

Despre Premium Store

In magazinele Premium Store, bucurestenii au la dispozitie bucatarii marca Nolte, producator german de renume mondial, alaturi de intreaga gama de electrocasnice Bosch – cuptoare si plite incorporabile, masini de spalat rufe si uscatoare, masini de spalat vase, aparate frigorifice, roboti de bucatarie si alte electrocasnice mici.

In plus, tot aici se regaseste si gama Bosch de scule electrice si profesionale din domeniul gradinaritului.
Avantajul oferit de Premium Store clientilor este posibilitatea de testare a produselor, folosind o bucatarie complet functionala ce se regaseste in incinta fiecaruia dintre magazinele Premium Store.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Extinderea a trecut Praktiker pe profit Extinderea a trecut Praktiker pe profit
Costul zugravirii scarii se imparte la toti proprietarii dupa cota-parte indiviza Costul zugravirii scarii se imparte la toti proprietarii dupa cota-parte indiviza
Motive de bucurie pentru chiriasii din toata tara - 30 Octombrie 2009 Motive de bucurie pentru chiriasii din toata tara - 30 Octombrie 2009
Cat se mai dezumfla bula imobiliara Cat se mai dezumfla bula imobiliara
BASF isi certifica voluntar panourile de izolatie Styrodur BASF isi certifica voluntar panourile de izolatie Styrodur
Cadastrul se face si in regim de urgenta Cadastrul se face si in regim de urgenta

Vezi mai multe articole