on

PRIA Fire Safety of Buildings 2021

10 octombrie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

PRIAevents, alături de partenerii săi, Prysmian Group, Promat RomâniaSiniat România,  OARAIIR, Romania Green Buildong Council și OAER vă invită la Fire Safety of Buildings - singurul eveniment care aprofundează tematica siguranței clădirilor la incendiu în Romania, în 14 octombrie 2021!

 

Este ediția a 6-a a conferinței si dezbatem împreună despre cum putem aplica toate aceste schimbări și despre cum este mai bine să le implementăm în legislația noastră, dar și să descoperi care sunt cele mai bune materiale de construcții, sisteme și proiecte pentru siguranța la incendiu a clădirilor!

 

De asemenea, abordăm și tematica eficienței energetice, de altfel foarte importanta și strâns legată de prima.

 

De aceea, în cadrul acestui eveniment reunim reprezentanți ai autorităților, experți în domeniul incendiilor, pompieri, asociații și producători materiale construcții, sisteme, companii  din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanțuri de supermarketuri, de hoteluri, depozite  logistice, producătorii de materiale, camere de comerț și ambasade, ONG-uri și asociații de proprietari, reprezentanți ai Parlamentului si Senatului, arhitecți, investitori, asigurători,  bănci, avocați și reprezentanți ai mass-mediei.

 

Pe de altă parte, eficienta energetică a clădirilor devine o necesitate în Europa, pentru a reduce facturile la încălzire şi răcire a imobilelor, pentru confort dar mai ales pentru reducerea emisiilor de carbon care produc încălzirea globală. 75% dintre imobilele din Uniunea Europeană au nevoie de eficientizare energetică și trebuie luate măsurile necesare pentru creșterea siguranței la incendiu.

 

Clădirile verzi și automatizarea sunt un alt subiect extrem de important pe agenda europeană.

 

Tematica pe care o vom aborda este următoarea:

 

  • Cum arată legislația actuală privind siguranța la incendiu în România?
  • Normativele de siguranță la foc 118 vor fi modificate anul acesta?
  • Cât de importantă este alegerea cablurilor? Dar a materialelor de construcții?
  • Care ar putea fi rolul asiguratorilor?
  • Materiale de construcții, sisteme, cabluri, alarme - cele mai noi tendințe
  • Eficiența energetică a clădirilor – status România 2021 și anii următori
  • Clădirile verzi – ce proiecte de acest fel avem in România și care va fi ponderea lor în următorii ani?
  • Cum vor colabora arhitecții, dezvoltatorii, constructorii, consultanții, proiectanții, asiguratorii și  furnizorii de materiale de construcții, cabluri și alte materiale în fața provocărilor privind siguranța la foc și  eficiența energetică?
  • Ce e de făcut pentru creșterea siguranței la incendiu în clădirile de birouri? Parcurile industriale? Laturile de magazine, școli, spitale, instituții publice, muzee?

 

Pentru a primi linkul pentru vizionare online, completați, vă rugăm: https://priaevents.ro/inregistrare-conferinta-online-2021/ 

 

Accesați și www.priaevents.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cele mai des intalnite defectiuni ale frigiderului tau si solutiile lor Cele mai des intalnite defectiuni ale frigiderului tau si solutiile lor
Ai grija de frigiderul tau Ai grija de frigiderul tau
Masina de spalat cu uscator - un real ajutor in viata de zi cu zi Masina de spalat cu uscator - un real ajutor in viata de zi cu zi
Cum poti sa ai grija de aragazul tau? Cum poti sa ai grija de aragazul tau?
Curatarea aparatului de cafea cu capsule Curatarea aparatului de cafea cu capsule
Cum alegi aparatul de cafea: totul despre cele mai bune espressoare manuale sau automate Cum alegi aparatul de cafea: totul despre cele mai bune espressoare manuale sau automate

Vezi mai multe articole