on

Primul outlet cu produse pentru casa si gradina din Romania

02 iulie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Fara dar si poate, constructia, dar si amenajarea unei locuinte sunt operatiuni care destul de costisitoare. Faptul ca poti achizitiona produse pentru casa si gradina la preturi de outlet (preturi reduse) este un lucru mai mult decat binevenit. Iata care este primul outlet cu produse pentru casa si gradina din Romania, dar si ofertele disponibile.

La Brico Outlet Chiajna sunt disponibile mii de produse pentru casa si gradina, la preturi reduse pana la 80%. Brico Outlet Chiajna este primul outlet lansat de un retailer DYI pe piata locala.

Luna iulie vine cu o veste buna pentru toti cei care isi doresc sa achizitioneze produse de bricolaj pentru casa si gradina, la preturi extrem de competitive si la calitatea bine cunoscuta a produselor Brico Dépôt.

Brico Outlet deschis in Brico Dépôt Chiajna, Autostrada Bucuresti-Pitesti km 11-12, ocupa o suprafata de 800 mp si este destinat clientilor din Bucuresti, Pitesti, precum si din toate zonele limitrofe ale acestora.

“Am cautat solutii pentru a ramane aproape de clientii nostri in aceasta perioada, in care au petrecut timp acasa mai mult ca niciodata. Am vrut sa le oferim posibilitatea ca acest timp sa fie de calitate, sa pastram, pe cat posibil, optimismul si placerea de a face lucruri, de a construi. Dupa perioada de izolare, am lansat Brico Outlet pentru ca ne dorim sa venim in sprijinul clientilor nostri cu produse intr-o gama foarte variata si pentru proiecte mari sau mici, la preturi reduse cu pana la 80%. Vietile noastre au fost afectate major de aceasta pandemie, dar nu trebuie sa ne pierdem bucuria de a face lucruri pentru noi si spatiul in care locuim, iar daca putem face asta si sa ramanem cu economii, atunci bucuria este dubla”, spune Catalin Mazilu, Director Operatiuni, Brico Dépôt Romania.

Lansat sub forma de pilot, Brico Outlet ofera peste 2.000 de produse, acoperind 5 categorii principale pentru diverse zone ale casei si gradinii, de la baie si produse de depozitare, la materiale de constructii, produse de bucatarie sau decoratiuni. Produsele sunt de cea mai buna calitate, iar gama din zona outlet va fi in mod constant innoita, astfel incat clientii sa gaseasca ceva nou la fiecare vizita.

Despre Kingfisher

Brico Dépôt Romania este parte a grupului Kingfisher, o companie internationala in domeniul imbunatatirii locuintei, ce detine peste 1.360 de magazine in 9 tari din Europa. Principalele branduri sub care opereaza Kingfisher sunt B&Q, Castorama, Brico Depôt, Screwfix, Tradepoint si Koçtas, sustinute de o echipa de 77.000 de colegi. Oferim produse si servicii pentru imbunatatirea locuintei consumatorilor finali si profesionistilor care fac cumparaturi in magazinele noastre si prin canalele noastre de vanzare online. La Kingfisher, scopul nostru este sa facem imbunatatirea locuintei accesibila tuturor. 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

O posibila metoda de stimulare a pietei: Schimburile de locuinte - 4 Martie 2009 O posibila metoda de stimulare a pietei: Schimburile de locuinte - 4 Martie 2009
TeraPlast se pozitioneaza in top 10 reciclatori din Europa, dupa o investitie de 3,5 milioane de euro TeraPlast se pozitioneaza in top 10 reciclatori din Europa, dupa o investitie de 3,5 milioane de euro
Doar 4,3% din locuinte sunt asigurate Doar 4,3% din locuinte sunt asigurate
inchirieri inchirieri
E obligatoriu ca presedintele asociatiei sa fie proprietar in cadrul blocului respectiv E obligatoriu ca presedintele asociatiei sa fie proprietar in cadrul blocului respectiv
Reduceri de pana la 18.000 de euro la editia din acest weekend a targului Imobiliarium Reduceri de pana la 18.000 de euro la editia din acest weekend a targului Imobiliarium

Vezi mai multe articole