Promotia care merita povestita

Promotia care merita povestita

25 iulie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Iti place sa impartasesti cu cei dragi toate reusitele si schimbarile importante din viata ta. De cate ori repari sau mesteresti ceva prin casa, ai vrea ca toti sa stie cat de priceput esti.

Cu noii etansanti siliconici Moment, vei avea un motiv in plus sa le povestesti prietenilor totul despre cel mai recent proiect de renovare.

Daca iti doresti sa castigi pe loc o cartela Orange PrePay cu 5 euro credit initial, tot ce trebuie sa faci este sa cumperi oricare doi etansanti siliconici Moment din magazinele Dedeman participante si sa iti revendici premiul instant.

Etansantii siliconici Moment sunt solutia eficienta si durabila, intotdeauna la indemana ta. Etansezi perfect orice  suprafata, in orice loc al casei. Pentru baie si bucatarie ai nevoie de Moment Silicon Sanitar, pentru interiorul si exteriorul constructiilor foloseste cu incredere Moment Silicon Universal, iar pentru pereti si tavane aplica Moment Acryl.

Fie ca e vorba de rosturile dintre placile ceramice, cele de la usi si ferestre sau orice alte crapaturi si fisuri din zidarie, etansantii siliconici Moment te ajuta sa renovezi si sa repari ca un adevarat profesionist.

Etansezi ca la carte si castigi admiratia tuturor.

Pentru Momente de iscusinta ce merita povestite, foloseste etansantii siliconici Moment!

Promotia este valabila in perioada 14 iulie – 31 august 2014.
Detaliile despre campanie si regulamentul oficial sunt disponibile pe www.lipesteorice.ro.

 

Adauga un comentariu


1 Comentariu

emm

04 august, 18:25

stie cineva sa mi spuna daca a lipit policarbonat de 4 mm pe gard facut din bara dreptunghiulara de fier vopsita ? Astept un raspuns pe adresa de email marius_exs@yahoo.com . Multumesc !

Alte articole

Ceresit Aero 360° iti aduce promotia iernii Ceresit Aero 360° iti aduce promotia iernii
Ei au raspuns sondajului Misiunea Casa si au castigat Ei au raspuns sondajului Misiunea Casa si au castigat
Noul Ceresit CR 100 – Hidroizolatie si protectie pentru beton Noul Ceresit CR 100 – Hidroizolatie si protectie pentru beton
Moment One for All, adezivi de montaj puternici si versatili Moment One for All, adezivi de montaj puternici si versatili
Castiga cu Moment seturi de canapele, televizoare smart si multe alte premii Castiga cu Moment seturi de canapele, televizoare smart si multe alte premii
Peste 5.000 de premii, intr-un Moment de vara Peste 5.000 de premii, intr-un Moment de vara

Vezi mai multe articole