on

Protectia impotriva UV, element de baza al acoperisurilor

26 august, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In ultimii ani, Pamantul a inceput sa se incalzeasca tot mai mult, iar verile au devenit extrem de calduroase, ceea ce afecteaza si casele noastre. Avand in vedere prognozele nu foarte optimiste, este momentul ca fiecare proprietar sa investeasca in materiale de calitate, care rezista la fenomene meteorologice extreme.

 

Primul produs care sta in calea soarelui este acoperisul. Acesta are rolul de a proteja locuinta si de a rezista in timp. Pentru ca acest lucru sa aiba loc, acoperisul are nevoie de un finisaj special, durabil, care sa-i ofere calitatea protejarii impotriva razelor daunatoare ale soarelui.

 

In acest sens, Wetterbest a dezvoltat finisajul pentru acoperis SUPREM 50 care asigura cea mai mare rezistenta la raze ultraviolete, chiar si la altitudini mari sau in zone cu salinitate crescuta. Acest tip de finisaj ofera acoperisului cea mai mare rezistenta la raze ultraviolete (Ruv4) si cea mai mare rezistenta la coroziune (RC5), conform normativelor. In plus, SUPREM50 are un strat de vopsea cu o grosime de 50 de microni, se poate indoi si monta la temperaturi de pana la minus 15 grade Celsius, iar rezistenta la zgariere este superioara in comparatie cu protectiile pe baza de vopsea existente pe piata.

Timpul petrecut in casa este pretios pentru noi, astfel ca nu ne dorim sa-l pierdem facand reparatii. De aceea, prin acest finisaj, Wetterbest iti ofera garantia culorii de pana la 25 de ani si garantie de coroziune, de pana la 50 de ani. Mai mult, in realizarea acestui produs s-au utilizat materiale sustenabile, care contribuie la o calitate mai buna a vietii, datorita faptului ca nu contin crom sau alte substante periculoase.

 

Chiar daca este vorbim de un finisaj atat de specializat, conteaza si aspectul estetic in alegerea produselor pentru o locuinta. Finisajul SUPREM 50 are o nota eleganta si rafinata, diferentiindu-se de celelalte protectii mate prin aspectul texturat.

Aceasta se aplica atat celor 5 profile de tigla metalica, cat si profilelor Click, minirulourilor si profilelor trapezoidale.

 

 

Montatorii „casnici” sau profesionisti au avantajul ca, datorita structurii usor mate, aceasta este proiectata sa reziste manipularilor mecanice si protejeaza in timpul fabricatiei si montajului acoperisurilor. 

 

Toate aceste produse se regasesc in portofoliul de produse Wetterbest, care poate fi consultat aici

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Intretinerea acoperisului Intretinerea acoperisului
Folia de aluminiu: Izoleaza-ti casa cu tehnologie testata de NASA Folia de aluminiu: Izoleaza-ti casa cu tehnologie testata de NASA
Generalitati cu privire la intretinerea acoperisului Generalitati cu privire la intretinerea acoperisului
Cum alegi un acoperiş de calitate Cum alegi un acoperiş de calitate
Sub acoperisul viitorului - De la tigla la acoperisul solar Sub acoperisul viitorului - De la tigla la acoperisul solar
Wetterbest® - prima fabrica romaneasca care poate forma tinichigii de sisteme de acoperisuri si invelitori Wetterbest® - prima fabrica romaneasca care poate forma tinichigii de sisteme de acoperisuri si invelitori

Vezi mai multe articole