Pulsul pietei imobiliare din tara: Cele mai importante stiri

25 februarie, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Afla care au fost cele mai importante stiri despre piata imobiliara din marile orase, in ultima saptamana.
 
Kronospan si-a amanat investitiile de la Brasov
 
Compania Kronospan si-a amanat investitia in majorarea capacitatii de productie de la Brasov, pe fondul scaderii pietei lemnului din Romania, a declarat Oana Bodea, manager PR al companiei, citata de Buna Ziua Brasov. In vara anului trecut, Kronospan anunta ca va investi 100 de milioane de euro in marirea capacitatii de productie a liniei de OSB de la Brasov, dar si intr-o fabrica de cherestea.
 
„Se pare ca piata lemnului din Europa Occidentala va merge destul de prost in acest an, asa ca stam sa vedem ce se va intampla in Romania”, a explicat Oana Bodea.
 
Flacari de test la mall-ul din Arad
 
Atrium Center (foto) a fost evacuat miercuri de catre echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad in cadrul unui exercitiu de interventie in caz de incendiu,s crie publicatia Aradon.ro.
 
"Conform scenariului, incendiul a izbucnit in magazia unui agent comercial si s-a extins, prin conducte, la un alt spatiu comercial de la etajul superior.Pana la observarea incendiului de catre formatiunile de interventie ale complexului comercial, flacarile au cuprins 200 mp, se mai arata in articolul citat.
 
Asfaltarea Craiovei, in pericol
 
Lovitura grea pentru Primaria Craiova, titreaza Gazeta de Sud. Municipalitatea se vede nevoita sa intarzie asfaltarea orasului, deoarece a pierdut procesul in care trei societati participante la licitatia pentru acordul-cadru in valoare de 284 de milioane de lei au contestat caietul de sarcini.
 
Licitatia a inceput cu stangul, firmele contestand mai multe prevederi din documentatia de atribuire. legale in stabilirea criteriilor si a documentatiei de atribuire.
Dascalu vrea sa construiasca birouri langa mall-ul din Cluj
 
Iulius Group, dezvoltatorul detinut de Iulian Dascalu, vrea sa se extinda cu noi imobile, de pana la 10 etaje, pentru birouri si servicii pe malul lacului din Gheorgheni, scrie Ziua de Cluj. Proiectul de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru ansamblul de cladiri pentru comert si servicii de 8-10 etaje urmeaza sa fie discutat in sedinta Consiliului Local (CL).
 
Grupul Iulius vrea sa realizeze noi constructii pe terenul din patrimoniul Consiliului Judetean (CJ), in special pentru spatii de birouri. Conducerea societatii a explicat decizia prin existenta unor solicitari pentru astfel de spatii la Cluj, mai scriue Ziua de Cluj.
 
Cum vor arata pasarelele din Mamaia
 
Autoritatea locala constanteana a atribuit societatii Proiectari Lucrari de Arta din Bucuresti, la inceputul acestui an, un contract privind elaborarea documentatiei tehnice pentru construirea a trei pasarele pietonale in statiunea Mamaia. Initial erau sapte pasarele, dar din lipsa banilor s-a decis sa se faca doar trei, scrie Ziua de Constanta.
 
In ceea ce priveste amplasamentul celor trei pasarele, acestea vor fi instalate una in locul trecerii de pietoni de la Satul de Vacanta, una la Cazino si una peste bulevard, in dreptul hotelului Grand Rex.
 
Sursa: Wall street

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Boomul imobiliar se muta in vestValentin Baesu Boomul imobiliar se muta in vestValentin Baesu
Crestere de peste 31% in constructii Crestere de peste 31% in constructii
Piata materialelor pentru confortul termic al locuintelor aduce 1,2 mld. euro pe an Piata materialelor pentru confortul termic al locuintelor aduce 1,2 mld. euro pe an
Peste 15.000 de locuinte vor fi finalizate in urmatorii ani in Capitala Peste 15.000 de locuinte vor fi finalizate in urmatorii ani in Capitala
Pe cati ani este mai avantajos creditul Pe cati ani este mai avantajos creditul "Prima Casa" - 03 Septembrie 2009
Se ieftineste gazul Se ieftineste gazul

Vezi mai multe articole