Black Friday pe piatraonline.ro

Reduceri de pana la 80% la 20.000 mp de piatra naturala

16 noiembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Vineri, 18 noiembrie, de Black Friday, Rock Star Construct, compania care operează sub brandul PIATRAONLINE, cel mai mare showroom și magazin online de piatră naturală, continuă tradiția promoțiilor și anunță reduceri de până la 80% la materiale din piatră naturală, produse în valoare totală de peste 350.000 Euro.

Peste 100 de produse din marmură, travertin, granit, ardezie flexibilă, adezivi sau soluții de impermeabilizare însumând peste 20.000mp de materiale de construcții vor fi în stoc în showroom-ul PIATRAONLINE, vineri 18 noiembrie.

„Sub conceptul Reduceri imposibile la piatră naturală, le dăm încredere clienților noștri că având în vedere oferta pregătită, orice proiect de amenajare sau reamenajare devine posibil. Ne adresăm atât persoanelor care sunt în căutarea de materiale și servicii de calitate atunci când vine vorba de designul interior, dar și clienților care vor să dea o notă aparte cu cel mai revoluționar produs, ardezia flexibilă SKIN unei incamperi, sau de ce nu, unei piese de mobilier”, menționează Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Oferta este valabilă doar în data de 18 noiembrie, timp de 24h pentru magazinul online www.piatraonline.ro și în intervalul 9:00 – 21:00 în showroom-ul din București. Toate comenzile vor fi livrate începând cu ziua de 18 noiembrie, în termen de 7 zile lucrătoare.

În 2015, de Black Friday, valoarea vânzărilor pentru primele trei ore a fost de peste 214.000 de lei, respectiv peste 48.000 de Euro, iar la final de zi valoarea a ajuns la aproximativ 150.000 Euro. Cele mai comandate produse au fost foile de ardezie și travertin, iar 80% dintre comenzi au venit de pe magazinul online www.piatraonline.ro. Anul acesta, compania estimează vânzări de peste 200.000 de Euro pentru produsele din piatră naturală.

Scopul companiei PIATRAONLINE este acela de a se adapta la tendințele de ultimă generație în ceea ce privește materialele de construcții pentru proiectele inovatoare de design interior sau exterior. Una din cele mai moderne soluții de decor si produsul vedeta al campaniei este ardezia flexibilă SKIN, piatra-flexibilă cu aspect unic și natural. Disponibilă în diverse nuanțe, își face loc cu ușurință în orice spațiu din casă. Mai mult decât atât, ardezia se bucură de o serie de caracteristici care o descriu drept un produs inovator precum și faptul că dispune de o rezistență mare la schimbare, nu se deteriorează la razele UV și nici sub influența apei. Cu ardezie flexibilă se pot îmbrăca diferite obiecte de mobilier, dar se pot utiliza și la acele spații care se doresc a fi puse în valoare (mese, scaune, obiecte de decor).

„Produsele care fac parte din ofertă sunt special concepute pentru nevoile unui proiect mic sau mediu, dar am pregătit și discount-uri la produse folosite în proiecte complexe de amenajări, astfel încât să putem fi alături de toți clienții noștri. Mai mult, încurajăm clienții să vină în showroom pentru a putea beneficia de sfaturile echipei de specialiști în piatră naturală”, conchide Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Mai multe detalii despre campanie aici.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Apartamente supraevaluate Apartamente supraevaluate
Ce oglindă alegem pentru baie Ce oglindă alegem pentru baie
Jumatate dintre locuinte, eliminate de pe piata prin legea chiriilor Jumatate dintre locuinte, eliminate de pe piata prin legea chiriilor
Apartamente noi la 1.100 de euro/mp Apartamente noi la 1.100 de euro/mp
Inchiderea balconului, numai cu autorizatie Inchiderea balconului, numai cu autorizatie
Reamenajeaza-ti casa in noul sezon cu pachetul KUMA All for You Reamenajeaza-ti casa in noul sezon cu pachetul KUMA All for You

Vezi mai multe articole