on

REHAU sprijina TRIADA MTB 2014

11 iulie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Recunoaştere şi admiraţie pentru performanţele cicliştilor profesionişti şi amatori

REHAU sprijină în acest an cea mai importantă competiţie de mountain bike (MTB) din România , TRIADA MTB ajunsă la a treia ediţie.
Bucureşti, 11 iulie 2014. În zilele de 14 şi 15 iunie, la Braşov s-a desfăşurat prima ediţie din cadrul competiţiei de MTB – denumită BRAŞOV XCM care a aliniat la start un număr de 400 de concurenţi. Aceştia au avut la dispoziţie două trasee diferite ca distanţă şi ca dificultate.
Profesioniştii au ales traseul lung cu o lungime de 69 de kilometri şi o diferenţă de nivel de aproximativ 3.000 de metri. Câştigătorul acestui traseu a parcurs distanţa în 3 orei 45 de minute şi 25 de secunde. Trofeul pentru această performanţă i-a fost înmânat de către Viceprimarul Municipiului Braşov, domnul Adrian Atomei.
Al doilea traseu al competiţiei a fost cel scurt, de 39 kilometri care are o diferenţă de nivel de aproximativ 1.400 de metri. Primul sosit a fost un concurent de la Squezzy Team şi care a terminat cursa în 1 oră 45 minute şi 25 de secunde.
Au fost premiaţi şi amatorii (copii şi adulţi) caure au fost diferenţiaţi pe categorii de vîrstă. Pe lângă premiile în bani, cei mai buni au fost recompensaţi şi cu premii în produse de la partenerii TRIADEI MTB 2014, firmele: REHAU, MAPEI şi CIUC.
Firma REHAU va fi alături de Clubul Sportiv Pro Cycling organizatorul TRIADEI MTB şi la celelalte două etape: Păltiniş Stage Race pe 12 şi 13 iulie şi Geiger MTB Challenge pe 16 şi 17 august la Sibiu. La sfârşitul celor trei ediţii se va întocmi clasamentul final pentru anul 2014.

Grupul REHAU

Ca marcă premium pentru soluţii bazate pe polimeri, REHAU este lider internaţional în domeniile Construcţii, Automotive şi Industrie. Prin forţa sa inovatoare, activitatea sa care acoperă mai multe domenii şi eficienţa sinergetică ce rezultă din aceasta, această companie de familie modernă şi condusă profesionist este unică în industria materialelor sintetice. Printre competenţele sale de bază se numără şi crearea de materiale şi sisteme, dar şi tehnica de încălzire a suprafeţelor. REHAU ocupă în acest domeniu un loc de frunte în lume printre firmele inovatoare, având peste 18.000 de angajaţi în peste 170 de locaţii, 41 de fabrici şi 110 birouri de vânzări.

REHAU este prezent în Austria din 1956. De aproape 15 ani este administrată şi condusă de aici cu succes regiunea Europei de Sud-Est cu aproape 1.450 de angajaţi în 22 de locaţii din 19 ţări, cu 2 centre de logistică şi 3 fabrici de producţie.
Firma REHAU este reprezentată în România din anul 1996. În prezent există 3 birouri de vânzări la Bucureşti, Cluj şi Bacău, unde lucrează 100 de angajaţi.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Prime Kapital lanseaza FlexAssist, un program dedicat viitorilor proprietari Prime Kapital lanseaza FlexAssist, un program dedicat viitorilor proprietari
Casele noi Casele noi
Petru Rares: Petru Rares: "Piata imobiliara isi va reveni in sase ani" - 14 Octombrie 2009
Cel mai scump apartament din Londra a fost vandut cu 153 de milioane de euro. Cat va costa mobilarea lui Cel mai scump apartament din Londra a fost vandut cu 153 de milioane de euro. Cat va costa mobilarea lui
Toamna aduce scumpirea chiriilor Toamna aduce scumpirea chiriilor
Primaria Capitalei ataca in instanta decizia de majorare a energiei termice Primaria Capitalei ataca in instanta decizia de majorare a energiei termice

Vezi mai multe articole