Renovarea caselor istorice cu Austrotherm profile pentru fatade

06 decembrie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

O casa veche, mai ales cu valoare istorica, trebuie atent renovata, pastrandu-se integral forma originala si stilul in care a fost gandita arhitectura sa.
Profile pentru fatada
profile pentru fatada
 
Refacerea stucaturilor identice cu cele originale si finisarea lor, pot insemna un cost ridicat si un consum destul de mare de materiale pentru finalizarea lucrarilor de renovare, impiedicand realizarea unei reabilitari termice corecte.
 
Prin utilizarea tehnicii si a materialelor moderne, Austrotherm ofera o modalitate de renovare, mult mai rapida si mai economica, pentru fatadele traditionale care contin ancadramente si profile de diferite tipuri. Utilizarea profilelor de fatada Austrotherm elimina pierderile de material si timp, elimina costurile ridicate ale stucaturilor si asigura eficienta ridicata in montaj fata de sistemele clasice de finisare.

Profilele sunt din polistiren expandat, deci foarte usoare, cu fata exterioara dintr-un invelis de adeziv cu nisip cuartos, permitand aplicarea cu succes a statului de finisaj exterior. In plus, acestea sunt gata finisate si pregatite pentru acoperirea cu un stat de vopsea pentru fatada. Lansarea pe piata a acestor produse face posibila realizarea unei reabilitari termice, inclusiv pentru o cladire veche cu valoare istorica.

Gama de produse este conformata pentru mai multe tipuri de aplicatii, de la cornise, chei de bolta, capiteluri, ancadramente pentru usi si ferestre, solbancuri si bosaje pana la profile pentru ornamente in forme si marimi diverse.
 
Termoizolarea fatadelor reprezinta un criteriu de calitate care nu trebuie pierdut din vedere, daca doriti obtinerea unui optim de confort termic. In vederea reducerii consumului energetic, se recomanda evitarea zonelor neizolate termic. Evitarea totala a puntilor termice se poate obtine printr-o izolatie corecta a peretilor exteriori, mai ales la constructiile existente, unde adaugarea unei termoizolatii suplimentare reprezinta o prioritate.
 
Pe langa faptul ca, profilele Austrotherm lasa proiectantilor o mare libertate in conceperea si designul fatadei, acestea sunt usor de montat, atat pe cladiri cu termosistem, cat si pe cele care nu au fost izolate termic.
 
Cu profilele de fatada Austrotherm puteti adauga un plus de termoizolare in dreptul boiandrugilor sau centurilor de beton armat, dar si configura fatada ca o imagine a propriei individualitati, conferind fiecarei constructii propria personalitate.

Adauga un comentariu


2 Comentarii

Specialistul Misiunea Casa

02 mai, 12:37

Buna ziua,

O sa fiti contactat in cel mai scurt timp posibil.

Cu drag,
Echipa Misiunea Casa

Niculae George

27 aprilie, 20:22

Vreau sa m-a contacteze cineva din partea dumneavoastră pentru renovarea unei fațade ! La nr de tel 0721222111va mulțumesc !

Alte articole

Vopsirea tencuielii fatadei: sfaturi de pregatire a stratului suport si de aplicare a vopselei Vopsirea tencuielii fatadei: sfaturi de pregatire a stratului suport si de aplicare a vopselei
Ce trebuie sa stii despre tencuiala decorativa Ce trebuie sa stii despre tencuiala decorativa
Zidurile duble la exterior: de ce sunt recomandate pentru orice constructie Zidurile duble la exterior: de ce sunt recomandate pentru orice constructie
Fatada ventilata – Lista avantajelor unei astfel de izolatii a casei Fatada ventilata – Lista avantajelor unei astfel de izolatii a casei
Termosistemul: sfaturi pentru alegerea celor mai bune materiale Termosistemul: sfaturi pentru alegerea celor mai bune materiale
Fatada translucida - noua moda in domeniu Fatada translucida - noua moda in domeniu

Vezi mai multe articole