Renovarea caselor istorice cu Austrotherm profile pentru fatade

06 decembrie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

O casa veche, mai ales cu valoare istorica, trebuie atent renovata, pastrandu-se integral forma originala si stilul in care a fost gandita arhitectura sa.
Profile pentru fatada
profile pentru fatada
 
Refacerea stucaturilor identice cu cele originale si finisarea lor, pot insemna un cost ridicat si un consum destul de mare de materiale pentru finalizarea lucrarilor de renovare, impiedicand realizarea unei reabilitari termice corecte.
 
Prin utilizarea tehnicii si a materialelor moderne, Austrotherm ofera o modalitate de renovare, mult mai rapida si mai economica, pentru fatadele traditionale care contin ancadramente si profile de diferite tipuri. Utilizarea profilelor de fatada Austrotherm elimina pierderile de material si timp, elimina costurile ridicate ale stucaturilor si asigura eficienta ridicata in montaj fata de sistemele clasice de finisare.

Profilele sunt din polistiren expandat, deci foarte usoare, cu fata exterioara dintr-un invelis de adeziv cu nisip cuartos, permitand aplicarea cu succes a statului de finisaj exterior. In plus, acestea sunt gata finisate si pregatite pentru acoperirea cu un stat de vopsea pentru fatada. Lansarea pe piata a acestor produse face posibila realizarea unei reabilitari termice, inclusiv pentru o cladire veche cu valoare istorica.

Gama de produse este conformata pentru mai multe tipuri de aplicatii, de la cornise, chei de bolta, capiteluri, ancadramente pentru usi si ferestre, solbancuri si bosaje pana la profile pentru ornamente in forme si marimi diverse.
 
Termoizolarea fatadelor reprezinta un criteriu de calitate care nu trebuie pierdut din vedere, daca doriti obtinerea unui optim de confort termic. In vederea reducerii consumului energetic, se recomanda evitarea zonelor neizolate termic. Evitarea totala a puntilor termice se poate obtine printr-o izolatie corecta a peretilor exteriori, mai ales la constructiile existente, unde adaugarea unei termoizolatii suplimentare reprezinta o prioritate.
 
Pe langa faptul ca, profilele Austrotherm lasa proiectantilor o mare libertate in conceperea si designul fatadei, acestea sunt usor de montat, atat pe cladiri cu termosistem, cat si pe cele care nu au fost izolate termic.
 
Cu profilele de fatada Austrotherm puteti adauga un plus de termoizolare in dreptul boiandrugilor sau centurilor de beton armat, dar si configura fatada ca o imagine a propriei individualitati, conferind fiecarei constructii propria personalitate.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Repere estetice pentru exteriorul casei Repere estetice pentru exteriorul casei
Termosistemul: cum poate fi protejata peste iarna o lucrare nefinisata Termosistemul: cum poate fi protejata peste iarna o lucrare nefinisata
Fatada casei: sfaturi de finisare a exteriorului locuintei Fatada casei: sfaturi de finisare a exteriorului locuintei
Fatada casei: cum trebuie executata finisarea masei de spaclu Fatada casei: cum trebuie executata finisarea masei de spaclu
Video-mapping - Cum sa ai cele mai spectaculoase decoratiuni de Craciun Video-mapping - Cum sa ai cele mai spectaculoase decoratiuni de Craciun
Zidurile duble la exterior: de ce sunt recomandate pentru orice constructie Zidurile duble la exterior: de ce sunt recomandate pentru orice constructie

Vezi mai multe articole