Roca isi aniverseaza centenarul oferind o experienta memorabila la Barcelona: weekend in doi + doua bilete la un meci al echipei FC Barcelona

19 iunie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Roca aniversează anul acesta centenarul companiei și marchează astfel un parcurs incredibil în domeniul producției de obiecte sanitare și mobilier de baie. Compania spaniolă își propune să sărbătoreasca această ocazie specială cu doi câștigători norocoși din România, acolo unde a început întreaga istorie Roca: în Barcelona.

În plus, alte 100 de persoane pot câștiga premii semnificative cu ocazia centenarului companiei.

Fix acum 100 de ani, familia Roca începea construcția primei sale fabrici, în Gavà, lângă Barcelona. Nici nu bănuiau la acea vreme că aveau să devină lideri mondiali în producția obiectelor sanitare. În prezent, produsele Roca sunt prezente în băile familiilor din 170 de țări de pe cinci continente, făcându-le diminețile mai ușoare.

Cu ocazia centenarului, Roca oferă românilor șansa de a câștiga premii extraordinare și de a se bucura de cultura de unde a pornit povestea Roca. Cu răspunsurile corecte la doar patru întrebări pe website-ul Roca, puteți intra în selecția finală pentru Marele Premiu:  un weekend pentru două persoane la Barcelona și două bilete la un meci al îndrăgitei echipe de fotbal FC Barcelona, în perioada 1-31 octombrie. Alte 100 de premii - 3 robinete Atlas care folosesc tehnologia inovatoare "Cold Start" (o tehnologie care garantează economie de apă și energie), 7 seturi de duș Sensum, 45 de tricouri și 45 de șepci, pot fi de asemenea câștigate.

City-break-ul pentru două persoane include bilete de avion, cazare pentru două nopți la un hotel de patru stele, în cameră dublă cu mic-dejun inclus, transport de la hotel la aeroport și asigurare de călătorie. Pe lângă toate acestea, bucuria de a fi în Barcelona va fi desăvârșită de o experiență cu totul specială: vizionarea unui meci de fotbal al celebrei echipe FC Barcelona pe legendarul stadion Camp Nou!

Competiția se desfășoară în perioada 7 iunie – 31 iulie 2017. Numele câștigătorilor vor fi extrase în prezența unui notar pe 1 august și comunicate pe website pe 3 august.

Ce poți face în Barcelona

Barcelona, capitala Cataloniei, este un creuzet cosmopolit de culturi, care atrage vizitatori, talente, investiții, inovații tehnologice și avangardă culturală. Este cunoscut ca un oraș dinamic, cu situri UNESCO, cu parcuri și zone de recreere spectaculoase. Aici s-a născut flamenco, aici puteți găsi restaurant faimoase pentru fructe de mare și vinuri spaniole rafinate.

Fie că admirați arhitectura catedralei Sagrada Familia, că vă bucurați la apus de un pahar de vin pe plaja Barceloneta  sau că vă treziți dimineața devreme pentru a prinde ce e mai bun în faimoasa piață de vintage Mercat dels Encants, cu siguranță vă veți simți grozav în acest oraș minunat.

Puteți intra în competiție AICI.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Majorarea pretului la materii prime a scumpit constructiile cu 30% Majorarea pretului la materii prime a scumpit constructiile cu 30%
Homeycomb iti redecoreaza casa de Paste! Homeycomb iti redecoreaza casa de Paste!
Proiectele turistice si imobiliare ar putea strica plajele Proiectele turistice si imobiliare ar putea strica plajele
Rapotan, Arabesque: Fara investitii de la buget piata de constructii nu poate sa-si revina - 21 iulie 2010 Rapotan, Arabesque: Fara investitii de la buget piata de constructii nu poate sa-si revina - 21 iulie 2010
Proprietarii care nu au autorizatie de construire pot fi reclamati la primarie Proprietarii care nu au autorizatie de construire pot fi reclamati la primarie
Afaceri Afaceri

Vezi mai multe articole