ROCHE BOBOIS deschide primul showroom in Bucuresti

29 aprilie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

București, 28 aprilie 2015 – Compania franceză Roche Bobois, lider mondial în retail și design de mobilier și decorațiuni de lux a deschis azi primul magazin în București.
Impresionantul showroom, care se întinde pe o suprafață de 600 mp, este amplasat în centrul orașului și este conceput pentru a permite clienților să experimenteze direct stilul de viață francez – L’Art de Vivre.

“Cererea în continuă creștere pentru mobilier de lux din partea clienților români cu gusturi rafinate a stat la baza deciziei noastre de a lansa un brand precum Roche Bobois în România. Suntem încântați să expunem produsele și obiectele Roche Bobois, brand recunoscut pentru creativitatea, calitatea și inovația de care a dat dovadă în permanență. Sperăm ca amprenta noastră se va regăsi în cât mai multe locuințe din România”, spune Șerban Cismărescu, Managing Director Roche Bobois Romania.

Cele două colecții, Contemporană și Clasică, denumite Les Contemporains respectiv Nouveaux Classiques, sunt reprezentate în magazin prin cele mai importante piese, care includ colaborările cu nume celebre precum Jean Paul Gaultier, Sonia Rykiel și Missoni.

O piesă de mobilier Roche Bobois este înainte de toate o piesă cu un caracter unic, inspirat de mai multe personalități : personalitatea designerului care a creat-o, cu talentul și ingeniozitatea sa… și amprenta dvs. personală de libertate și creativitate. Roche Bobois înseamnă personalizare în toate detaliile, dimensiunile, culorile, texturile, finisajele, tipurile de piele și de lemn… Fiecare piesă de mobilier este unică, exclusivă, creată doar pentru dvs.

”Colecția de primăvară 2015 Roche Bobois, pe care am creat-o, vă invită să descoperiți forme inovative, țesături luxoase și obiecte cu un design expresiv. Fie că acestea poartă o amprentă modernă și contemporană, fie că sunt inspirate de strălucirea stilului Art Deco, ele aspiră către o estetică atemporală. Cu certitudine, noua colecție va oferi confort și eleganță fiecărei locuințe”, spune designerul francez  Sacha Lakic.

Ca mărturie a dinamismului său, Roche Bobois lansează de două ori pe an o colecție total nouă și se clasează mereu printre brandurile de mobilier de lux ce lansează produse de ultimă generație. O companie cu o dezvoltare dinamică, Roche Bobois este lider internațional în design și retail de mobilier și decorațiuni de lux. Fiecare nou showroom reflectă spiritul brandului prin arhitectura magazinului, piesele selectate, colecțiile expuse și prin calitatea serviciilor.

”Misiunea noastră este de a exporta în lumea întreagă stilul de viață francez, întruchipat de mobilier și decorațiuni de mare valoare. Ritmul de expansiune globală este unul alert, dovadă a notorietății brandului”, spune Martin Gleize, International Director Roche Bobois Group.

Cu o cifră de afaceri de peste 400 milioane euro în 2014, Roche Bobois este prezentă în 50 de țări, cu o rețea de peste 250 de magazine. Ca dovadă a dinamismului companiei, Roche Bobois deschide la nivel global un magazin pe lună. În 2014, Roche Bobois a deschis 15 noi magazine în mai multe orașe din lume, printre care Mumbai, Lima, Portland, Shanghai, Manila și Frankfurt. Pentru 2015, compania are în plan inaugurarea a încă 15 noi show-room-uri, printre care se numără Guatemala City, Cape Town, Montreal, Miami, Pasadena, Chongqing, Nuremberg.

Despre Roche Bobois

Fondată în 1960 de către Philippe și François Roche împreună cu Jean-Claude și Patrick Chouchan, compania franceză Roche Bobois s-a remarcat repede prin lansarea de produse și obiecte cu un design original. Întâlnirea cu designerul Hans Hopfer, creatorul celebrei canapele modulare Mah Jong, marchează debutul unei colaborări de durată cu designeri celebri. Misiunea Roche Bobois este de a populariza în lumea întreagă stilul de viață francez.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

CARPATCEMENT HOLDING continua investitiile in CSR - 29 Aprilie 2009 CARPATCEMENT HOLDING continua investitiile in CSR - 29 Aprilie 2009
Chiriile locuintelor de lux au crescut cu 15% in ultimele sase luni - 3 DECEMBRIE 2008 Chiriile locuintelor de lux au crescut cu 15% in ultimele sase luni - 3 DECEMBRIE 2008
Grupul TeraPlast a primit acordul de finantare pentru proiectul „Infiintare unitate noua de productie pentru TeraPlast Folii Biodegradabile SRL” Grupul TeraPlast a primit acordul de finantare pentru proiectul „Infiintare unitate noua de productie pentru TeraPlast Folii Biodegradabile SRL”
Ce nu stiai despre parfum Ce nu stiai despre parfum
Peste o suta de locuinte pentru tineri au fost terminate luna trecuta Peste o suta de locuinte pentru tineri au fost terminate luna trecuta
Locuintele vechi, pe primul loc la scaderea chiriilor - 05 Mai 2009 Locuintele vechi, pe primul loc la scaderea chiriilor - 05 Mai 2009

Vezi mai multe articole