on

RomHotel – Expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante

21 februarie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Astazi am parasit incinta redactiei pentru cateva ore si iti scriem chiar de la RomHotel, unde suntem inconjurati de voie buna, muzica si un miros imbietor de mancare proaspat gatita.

Ce este RomHotel?

RomHotel este o expozitie internationala destinata industriei Horeca (obiecte de mobilier; dotari de interior si exterior; echipamente si accesorii pentru intretinerea curateniei si igienei pentru hoteluri si restaurante; materiale pentru finisare si decorare interioara; si multe altele).

Targul se desfasoara in incinta Romexpo, Pavilionul B1, in perioada 21-24 februarie 2019. Romhotel 2019 se desfasura in aceeasi perioada cu TTR – Targul de Turism al Romaniei, editia de primavara.

Evenimentul este dedicat furnizorilor de echipamente gastronomice, de ingrediente, bauturi (alcoolice, non-alcoolice, cafea), oficiilor si autoritatilor de turism straine, ambasadele straine in Romania, restaurantelor cu specific international din Bucuresti si editurilor care au carti de bucate cu retete din bucataria internationala.

Dar pe langa acestea, orice restaurant, cafenea, bar, pensiune sau hotel are nevoie de materiale pentru finisare si decorare interioara. Tambour vine in ajutorul lor, oferindu-le unele din cele mai bune materiale de constructii, importate chiar din Israel.

Tambour, liderul pietei produselor pentru finisaje in constructii din Israel, a devenit el insusi parte din povestea natiunii. Fondata inainte de crearea statului Israel, in anul 1936, compania a contribuit la dezvoltarea economiei locale prin produsele sale de inalta calitate.

De-a lungul anilor, Tambour si-a extins domeniile de specializare oferind clientilor sai o selectie tot mai mare de produse noi, de la efecte speciale la vopsea industrial si materiale pentru constructii. Tambour opereaza laboratoare R&D avansate si investeste mereu in cercetare si dezvoltare.

Atunci cand fiecare camera trebuie sa fie nu doar confortabila, dar si sa reziste miilor de oaspeti ce ii trec pragul, produsele Tambour pentru lemn il pun in valoare si il protejeaza pentru o viata cat mai lunga. Produsele Tambour pentru permit o intretinere usoara, protejeaza si sunt usor de aplicat.

Cu o paleta impresionanta de culori, vopselele lavabile Tambour creeaza vestminte imaculate ce se curata foarte usor si lasa peretii sa respire. Asigura un finish mat, satinat sau de coaja de ou. Cu Tambour, peretii pot imprumuta din moliciunea casmirului sau duritatea metalului. Dunele de nisip, cu auriul zilelor de vara, sunt doar unul dintre efectele unice Tambour.

Esti curios si vrei sa vezi ce se intampla la targ? Iti lasam cateva imagini mai jos. 

Targul se desfasoara in perioada 21-23 februarie 2019: intre orele 10:00 – 18:00 si 24 februarie 2019: intre orele 10:00 – 16:00, la Romexpo in pavilioanele B1 si B2.

Bilet intrare: 20 de lei
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

Produsele Tambour pot fi achizitionate de pe www.tambourpaint.ro sau de pe www.vopsele-tencuieli.ro. De asemenea veti avea parte de consiliere si suport din partea ambelor echipe.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Alimente congelate pe care iti recomandam sa le eviti Alimente congelate pe care iti recomandam sa le eviti
Locuinta profitabila: ghid de inscriere pe site-urile de inchiriere in regim turistic Locuinta profitabila: ghid de inscriere pe site-urile de inchiriere in regim turistic
4 metode de a curata obiectele din argint 4 metode de a curata obiectele din argint
Cate ore e bine sa dormi si la ce te ajuta un somn odihnitor Cate ore e bine sa dormi si la ce te ajuta un somn odihnitor
In care orase este cel mai sanatos sa traiesti In care orase este cel mai sanatos sa traiesti
Tu stii sa iti faci bagajul? Tu stii sa iti faci bagajul?

Vezi mai multe articole