on

RUFSTER - Primul producător de țiglă metalică din România care folosește materie primă cu certificat verde XCarb® de la ArcelorMittal

28 septembrie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Încălzirea globală nu mai este de mult o teorie, ci o realitate care are consecințe imediate asupra vieții oamenilor și stabilității ecosistemelor, prin dereglarea finelor echilibre care există în natură. În ultimii 200 de ani, începând cu revoluția industrială, ritmul de consum al resurselor planetei a crescut exponențial, în ton și cu deșeurile inevitabile ale producției, distribuției și folosirii a cantități din ce în ce mai mari de bunuri de larg consum. Printre cele mai dăunătoare efecte secundare ale arderii combustibililor fosili în procesele de producție, este eliberarea de CO2 în atmosferă, un gaz cu efect de seră ce determină creșterea temperaturilor la nivel global. Uniunea Europeană a adoptat în acest an planul privind Legea europeană a climei cu obiectivul de a reduce emisiile gazelor cu efect de seră cu 55% până în 2030, parte a Pactului verde european semnat la Paris, prin care UE dorește să atingă neutralitatea climatică până în 2050.

 

Marile companii trebuie sa acționeze

 

Cel mai mare producător de oțel din lume, ArcelorMittal, unul din furnizorii de materie primă de calitate pentru produsele RUFSTER, are de asemenea inițiative ambițioase în vederea reducerilor emisiilor de CO2 în procesele de producție.

 

Gigantul multinațional a lansat brandul XCarb®, cu tehnologii revoluționare de ultimă generație pentru producerea oțelului în condiții de neutralitate a carbonului țintind să reducă emisiile de CO2 în Europa cu 25% și să atingă neutralitate climatică până în 2050.

 

Bazat pe investiții concrete în proiecte pentru reducerea emisiilor de CO2, ArcelorMittal generează economii la emisii care sunt mai apoi convertite într-un volum echivalent de oțel realizat în mod ecologic, acestea fiind consolidate la nivel AM Flat EU și vândut ca „Certificate verzi XCarb®”.

 

Facem parte din mișcare

 

Suntem mândri să anunțăm că RUFSTER este primul producător de învelitori metalice din România care va folosi materia primă cu certificat verde XCarb® de la ArcelorMittal !

 

Începând din luna August am primit o comandă de rulouri pe materie primă MPR Premium pe nuanțele Maro RAL8017, Maro-grafit RAL8019, Negru RAL9005 și Gri-antracit RAL7016 din care se pot realiza cele mai apreciate produse din portofoliul Rufster inclusiv țiglă metalică Celesta sau Aqua, tablă click Aeris sau ștacheți metalici.

 

Vezi oferta completă de produse pe www.rufster.ro

Iată și partea „verde”:

 

Materia primă pe care o folosim din August însumează 195 tone de oțel prevopsit.
Aceste 195 de tone, înmulțit cu 2,112 tone media de emisii, ar fi rezultat cca. 411,84 tone de emisii CO2 în atmosferă, pe care RUFSTER le-a evitat !

 

Suntem pe drumul cel bun :)

Dacă și tu îți dorești să participi activ la reducerea emisiilor de CO2, comandă produsele RUFSTER pe materie primă XCarb®.

 

Odată cu comanda ta, îți vom elibera special un „Certificat oțel verde” care va atesta faptul că ai ales să vezi dincolo de ziua de azi și să ai grijă de un viitor mai bun.

Cere produsele Rufster de la cel mai apropiat distribuitor: https://www.rufster.ro/distribuitori.php

Pentru mai multe informații și prețuri, apelează Infoline 0756.90.90.90

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Pasii necesari pentru refacerea acoperisului Pasii necesari pentru refacerea acoperisului
Alegerea invelitorilor (II): tabla, sindrila bituminoasa, sita, sindrila, placile ondulate si ardezia Alegerea invelitorilor (II): tabla, sindrila bituminoasa, sita, sindrila, placile ondulate si ardezia
Importanta burlanelor pentru acoperis Importanta burlanelor pentru acoperis
Măsuri de protecție necesare în cazul lucrărilor de acoperiș Măsuri de protecție necesare în cazul lucrărilor de acoperiș
Greseli in montarea unui acoperis metalic Greseli in montarea unui acoperis metalic
Acoperisul Casei – Totul despre Invelitorile din Tabla Acoperisul Casei – Totul despre Invelitorile din Tabla

Vezi mai multe articole