Saint-Gobain Construction Products Romania lanseaza www.confortsirenovare.ro si Ghidul solutiilor "Confort&Renovare"

31 august, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 
 
Prima oferta completa pentru renovarea locuintelor, de la Rigips® si Isover®
 
Saint-Gobain Construction Products Romania, companie care grupeaza doua dintre cele mai cunoscute marci de materiale de constructii din Romania, Rigips® si Isover®, a lansat un website dedicat ofertei sale complete de solutii pentru imbunatatirea confortului si calitatii locuirii.
 
www.confortsirenovare.ro se adreseaza deopotriva profesionistilor in lucrari de renovari,
compartimentari si imbunatatiri de locuinte, cat si proprietarilor acestora. Accesand www.confortsirenovare.ro, proprietarii de locuinte pot afla, simplu si rapid, care este solutia potrivita nevoilor, dorintelor dar si bugetelor lor, in functie de tipul camerei si de factorii externi, care fac din orice renovare un proiect diferit.
 
Din punctul de vedere al costurilor, o varianta propusa de Rigips® si Isover® pentru izolarea termica a peretilor exteriori, dinspre interior, pentru un apartament de 65 mp dintr-un bloc, ar costa pentru materialele aferente, mai putin zugravelile, intre 180 EUR si 250 EUR (fara TVA).
 
Costul manoperei pentru o astfel de lucrare variaza in functie de pregatirea mesterilor, regiunea geografica si perioada de desfasurare a lucrarii, intre 150 EUR si 300 EUR (fara TVA). Se poate obtine astfel, cu numai 500-600 EUR, o imbunatatire semnificativa a capacitatii de izolare termica a apartamentului, fara a fi dependent pentru succesul acestei operatiuni de posibilitatile financiare ale Asociatiilor de locatari/proprietari sau ale autoritatilor centrale si locale, ca in cazul solutiilor de ameliorare a confortului termic prin exteriorul cladirii.
 
Profesionistii au o sectiune dedicata pe www.confortsirenovare.ro, unde se pot informa despre produsele si sistemele recomandate pentru renovari si se pot inscrie la cursurile de formare profesionala oferite de Rigips® si Isover®. Pentru ei, compania a pregatit si un indrumar special, “Ghidul Confort&Renovare®” de buzunar, astfel incat acestia sa aiba la indemana, in orice moment, informatiile esentiale pentru clientii lor.
 
Mesajul celor doi mari producatori de materiale de constructii este simplu – fie ca este vorba despre o casa la curte sau de un apartament intr-un bloc, cu investitii reduse se poate obtine pe langa o mai buna compartimentare a spatiului, izolare fonica superioara sau o izolare termica eficienta, care contribuie la diminuarea costurilor pentru incalzire si la imbunatatirea confortului pe tot parcursul anului.
 
Cu o indelungata istorie la nivel international, inceputa in Franta in anul 1665, Grupul Saint-Gobain este lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, oferind solutii inovatoare provocarilor critice ale prezentului: dezvoltare economica durabila, reducerea consumurilor de energie, protectia mediului inconjurator.
Grupul opereaza in 64 de tari, numara peste 190.000 de angajati la nivel mondial si a inregistrat in 2009 vanzari de 37,8 miliarde de euro. Inovatia se afla in centrul strategiei de dezvoltare a Grupului, bugetul destinat cercetarii si dezvoltarii atingand in 2009 valoarea de 386 milioane de euro.
 
Saint-Gobain este lider mondial sau european in toate domeniile sale de activitate.
 
În Romania, Saint-Gobain grupeaza sapte societati (Saint-Gobain Construction Products cu diviziile Rigips si Isover, Saint-Gobain Glass Romania, Saint-Gobain Conducte, Saint-Gobain Abrazivi, Saint-Gobain Weber, MTI Impex Brasov si Brodrene Dahl) cu cca.1000 de angajati si opereaza unsprezece unitati de productie in sase situri industriale localizate in Brasov, Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare si Turda.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cumparatorii Blue Tower isi pot lua adio de la apartamente. Dezvoltatorul a intrat in faliment Cumparatorii Blue Tower isi pot lua adio de la apartamente. Dezvoltatorul a intrat in faliment
camine camine
Rowenta Intense Pure Air XL si respiri aer curat in casa ta Rowenta Intense Pure Air XL si respiri aer curat in casa ta
Administratori calificati pentru asociatii in dificultate Administratori calificati pentru asociatii in dificultate
Produsele TeraGlass au ajuns in 12 tari in 2018. Peste 70% din cifra de afaceri provine din export Produsele TeraGlass au ajuns in 12 tari in 2018. Peste 70% din cifra de afaceri provine din export
Subventii pentru casele tinerilor Subventii pentru casele tinerilor

Vezi mai multe articole