on

ROMEXPO a dat startul pregatirilor pentru Craciun

12 decembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

ROMEXPO a incheiat anul expozitional cu doua manifestari care i-au inspirat pe vizitatori sa gaseasca cadouri potrivite pentru toti cei dragi: TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN si ANTIQUE MARKET IV.

TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN a reprezentat un spatiu plin de surprize decorative, vestimentare si culinare pentru toate gusturile. Cei care au ales sa isi petreaca sfarsitul de saptamana la ROMEXPO in cautarea de cadouri pentru familie, prieteni sau colegi au ales dintr-o oferta variata de: dulciuri si delicatese traditionale de sezon, decoratiuni hand-made pentru amenajarea locuintei in pragul sarbatorilor si modele unicat de globuri pentru bradul de Craciun, sortimente de ceaiuri, produse vestimentare si accesorii (bijuterii, genti, blanuri rafinate, articole pictate manual cu tematica de Craciun), cosmetice bio, cosmetice pe care fiecare cumparator le-a putut personaliza, bere artizanala si jucarii educative pentru toate grupele de varsta.

La TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN copiii au participat la incitantele ateliere de pictura, desen, modelaj, au realizat masti traditionale, sorcove, coronite si decoratiuni pentru sarbatorile de iarna si i-au scris scrisori lui Mos Craciun prin programele desfasurate de asociatiile partenere ale evenimentului.

Atmosfera de poveste a targului a fost intregita de zecile de copii de toate varstele care s-au transformat in artisti pe scena evenimentului prin momente muzicale si de dans inedite pentru care s-au pregatit tot anul.

Ultima editie a ANTIQUE MARKET de anul acesta a dat prilejul pasionatilor de obiecte vintage si colectionarilor infocati sa achizitioneze cadouri incarcate de istorie si de povesti din trecut. Expozanti din Romania, Marea Britanie, Suedia si Ungaria au oferit vizitatorilor surprize vintage dintre cele mai variate: obiecte de mobilier si decoratiuni interioare, tiparituri vechi – publicatii si carti, scrisori, filatelie, ilustratii si fotografii, obiecte de colectie – numismatica, bijuterii si ceasuri, arme de colectie, jucarii de epoca si miniaturi si obiecte de arta plastica – tablouri, gravuri, desene, arta decorativa si sculpturi.

ANTIQUE MARKET este, de fiecare data, o provocare pentru colectionari si pasionati de a descoperi cele mai bune oferte la obiectele pe care le cauta de multa vreme, dar si un mod placut de a petrece o zi printre expozanti care le impartasesc pasiunile.

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

ROMEXPO sustine un viitor fara fum – un parteneriat cu Philip Morris International!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Preturile caselor vechi, in cadere libera Preturile caselor vechi, in cadere libera
Autorizatiile pentru constructii au crescut cu 10% Autorizatiile pentru constructii au crescut cu 10%
Credite Credite
Platinum Group: Romanii au nevoie de apartamente cu 3 si 4 camere, dar nu si le permit - 04 Noiembrie 2009 Platinum Group: Romanii au nevoie de apartamente cu 3 si 4 camere, dar nu si le permit - 04 Noiembrie 2009
Cutitele de bucatarie Fiskars - un ajutor de incredere in bucatarie Cutitele de bucatarie Fiskars - un ajutor de incredere in bucatarie
Preturile apartamentelor vechi ar putea scadea cu 25% din toamna Preturile apartamentelor vechi ar putea scadea cu 25% din toamna

Vezi mai multe articole