on

ROMEXPO a dat startul pregatirilor pentru Craciun

12 decembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

ROMEXPO a incheiat anul expozitional cu doua manifestari care i-au inspirat pe vizitatori sa gaseasca cadouri potrivite pentru toti cei dragi: TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN si ANTIQUE MARKET IV.

TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN a reprezentat un spatiu plin de surprize decorative, vestimentare si culinare pentru toate gusturile. Cei care au ales sa isi petreaca sfarsitul de saptamana la ROMEXPO in cautarea de cadouri pentru familie, prieteni sau colegi au ales dintr-o oferta variata de: dulciuri si delicatese traditionale de sezon, decoratiuni hand-made pentru amenajarea locuintei in pragul sarbatorilor si modele unicat de globuri pentru bradul de Craciun, sortimente de ceaiuri, produse vestimentare si accesorii (bijuterii, genti, blanuri rafinate, articole pictate manual cu tematica de Craciun), cosmetice bio, cosmetice pe care fiecare cumparator le-a putut personaliza, bere artizanala si jucarii educative pentru toate grupele de varsta.

La TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN copiii au participat la incitantele ateliere de pictura, desen, modelaj, au realizat masti traditionale, sorcove, coronite si decoratiuni pentru sarbatorile de iarna si i-au scris scrisori lui Mos Craciun prin programele desfasurate de asociatiile partenere ale evenimentului.

Atmosfera de poveste a targului a fost intregita de zecile de copii de toate varstele care s-au transformat in artisti pe scena evenimentului prin momente muzicale si de dans inedite pentru care s-au pregatit tot anul.

Ultima editie a ANTIQUE MARKET de anul acesta a dat prilejul pasionatilor de obiecte vintage si colectionarilor infocati sa achizitioneze cadouri incarcate de istorie si de povesti din trecut. Expozanti din Romania, Marea Britanie, Suedia si Ungaria au oferit vizitatorilor surprize vintage dintre cele mai variate: obiecte de mobilier si decoratiuni interioare, tiparituri vechi – publicatii si carti, scrisori, filatelie, ilustratii si fotografii, obiecte de colectie – numismatica, bijuterii si ceasuri, arme de colectie, jucarii de epoca si miniaturi si obiecte de arta plastica – tablouri, gravuri, desene, arta decorativa si sculpturi.

ANTIQUE MARKET este, de fiecare data, o provocare pentru colectionari si pasionati de a descoperi cele mai bune oferte la obiectele pe care le cauta de multa vreme, dar si un mod placut de a petrece o zi printre expozanti care le impartasesc pasiunile.

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

ROMEXPO sustine un viitor fara fum – un parteneriat cu Philip Morris International!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

\ \"Casa pasiva\" consuma de 30 de ori mai putina energie
Autovehicule, locuinte, fabrici conectate: solutiile inteligente Bosch fac viata de zi cu zi mai usoara Autovehicule, locuinte, fabrici conectate: solutiile inteligente Bosch fac viata de zi cu zi mai usoara
PIATRAONLINE incepe anul cu investitii si proiecte aniversare PIATRAONLINE incepe anul cu investitii si proiecte aniversare
Romanii \ Romanii \"recuceresc\" Cadrilaterul casa cu casa
Orele de liniste in bloc sunt intre 22 seara si 6 dimineata Orele de liniste in bloc sunt intre 22 seara si 6 dimineata
Cartierul Brancusi Cartierul Brancusi

Vezi mai multe articole