on

Saint-Gobain isi consolideaza pozitia in industria sticlei plane din Romania

06 decembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Saint-Gobain achiziţionează întregul capital social al companiei românești Pietta Glass Working, care activează în domeniul procesării sticlei pentru aplicaţii industriale și al elementelor vitrate pentru fațade. Cifra de afaceri estimată pentru  2016 este de 20 milioane Euro, cu un puternic potențial de creștere în următorii ani.

Saint-Gobain Glass este prezentă pe piaţa din România din 2006, cu producţie  de sticlă plană, sticlă cu depuneri metalice şi sticlă laminată. Achiziția va permite Grupului francez să îşi extindă amprenta industrială pentru a servi şi mai eficient piaţa mondială de faţade, aflată în continuă creştere  și pentru a-şi întări poziția în piaţa aplicațiilor industriale, cu o bază de costuri optimizată.

Tranzacția survine în linie cu strategia Grupului Saint-Gobain de a-și extinde gama de produse către soluții cu valoare adăugată mare.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

HORNBACH a investit 2,8 milioane euro in extinderea magazinului din Sibiu HORNBACH a investit 2,8 milioane euro in extinderea magazinului din Sibiu
Termopanele Termopanele
Loteria caselor, varianta romaneasca - 24 Martie 2009 Loteria caselor, varianta romaneasca - 24 Martie 2009
Moldovenii cresc piata termopanelor Moldovenii cresc piata termopanelor
Afacerile imobiliare, tot mai riscante Afacerile imobiliare, tot mai riscante
"Prima Casa" va avea un plafon de garantii de 200 mil. euro

Vezi mai multe articole