on

Tefal si MedLife te ajuta sa te bucuri de cele mai frumoase clipe alaturi de bebelusii tai

27 martie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ai primit cea mai mare veste, vei fi mamica. Un copil aduce bucurie, implinire, sentimentul puritatii si al frumusetii. Tefal si MedLife sunt alaturi de tine in aceasta experienta si ti-au pregatit cea mai frumoasa surpriza.

Bucurie dubla, griji injumatatite

Lasa activitatile casnice in grija Tefal si MedLife si bucura-te de fiecare minut alaturi de cei mici! Prin campania “Bucurie dubla, griji injumatatite!” Tefal ofera cate o statie de calcat mamicilor care nasc gemeni sau tripleti in perioada 1 martie – 31 august 2018 in maternitatea MedLife Grivita din Bucuresti.

Tefal premiaza si mamicile care nasc un singur copil. Daca bebelusul tau alege sa vina pe lume intr-una din zilele 1 aprilie, 8 aprilie, 1 mai, 1 iunie, 29 iunie, 21 iulie sau 15 august, Tefal ofera tuturor mamicilor ce nasc in maternitatea MedLife Grivita din Bucuresti o statie de calcat Pro Express Care care te va scapa de rutina zilnica, pentru ca tu sa te bucuri pe deplin de cel mai frumos si pur sentiment – acela de a fi parinte.

Performanta ridicata si protectie maxima

Adori pielea fina de bebelus si atingerile tandre, dar cum ramane cu igienizarea hainutelor? Datorita combinatiei optime dintre presiunea aburului si temperatura, 99,99 % dintre bacteriile si microbii de pe tesaturi sunt eliminati, acestea fiind rapid reimprospatate, iar timpul dedicat sesiunilor de calcat redus la jumatate.

Statiile de calcat Tefal Pro Express Care sunt prevazute cu tehnologia Protect System ce transforma in abur picaturile de apa ce se pot forma in interiorul fierului, prevenind astfel scurgerea acestora si formarea petelor pe imbracamintea micutilor. Mai mult, functia Autoclean mentine talpa curata datorita stratului catalitic incoporat.

In plus, colectorul anticalcar de care dispune fiecare statie de calcat Tefal mentine performanta aburului si prelungeste durata de viata a aparatului. Doar tragi tija si elimini calcarul dintr-o singura miscare.

Roz sau albastru? Cu Tefal totul este pictat in zeci de culori, cum este acum viata ta alaturi de cei mai scumpi bebelusi. ☺

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Boc se gandeste deja la mai multe credite - 09 Iulie 2009 Boc se gandeste deja la mai multe credite - 09 Iulie 2009
TVA-ul imobiliar, o nebuloasa TVA-ul imobiliar, o nebuloasa
De Sarbatori gatesti rapid alaturi de Tefal De Sarbatori gatesti rapid alaturi de Tefal
BenQ lanseaza primul proiector accesibil ca pret, din gama Home Cinema True 4K UHD HDR BenQ lanseaza primul proiector accesibil ca pret, din gama Home Cinema True 4K UHD HDR
Se scumpesc si energia electrica, si cea termica Se scumpesc si energia electrica, si cea termica
Mobilier pentru juniori, la oferta Mobilier pentru juniori, la oferta

Vezi mai multe articole