on

Tefal si MedLife te ajuta sa te bucuri de cele mai frumoase clipe alaturi de bebelusii tai

27 martie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ai primit cea mai mare veste, vei fi mamica. Un copil aduce bucurie, implinire, sentimentul puritatii si al frumusetii. Tefal si MedLife sunt alaturi de tine in aceasta experienta si ti-au pregatit cea mai frumoasa surpriza.

Bucurie dubla, griji injumatatite

Lasa activitatile casnice in grija Tefal si MedLife si bucura-te de fiecare minut alaturi de cei mici! Prin campania “Bucurie dubla, griji injumatatite!” Tefal ofera cate o statie de calcat mamicilor care nasc gemeni sau tripleti in perioada 1 martie – 31 august 2018 in maternitatea MedLife Grivita din Bucuresti.

Tefal premiaza si mamicile care nasc un singur copil. Daca bebelusul tau alege sa vina pe lume intr-una din zilele 1 aprilie, 8 aprilie, 1 mai, 1 iunie, 29 iunie, 21 iulie sau 15 august, Tefal ofera tuturor mamicilor ce nasc in maternitatea MedLife Grivita din Bucuresti o statie de calcat Pro Express Care care te va scapa de rutina zilnica, pentru ca tu sa te bucuri pe deplin de cel mai frumos si pur sentiment – acela de a fi parinte.

Performanta ridicata si protectie maxima

Adori pielea fina de bebelus si atingerile tandre, dar cum ramane cu igienizarea hainutelor? Datorita combinatiei optime dintre presiunea aburului si temperatura, 99,99 % dintre bacteriile si microbii de pe tesaturi sunt eliminati, acestea fiind rapid reimprospatate, iar timpul dedicat sesiunilor de calcat redus la jumatate.

Statiile de calcat Tefal Pro Express Care sunt prevazute cu tehnologia Protect System ce transforma in abur picaturile de apa ce se pot forma in interiorul fierului, prevenind astfel scurgerea acestora si formarea petelor pe imbracamintea micutilor. Mai mult, functia Autoclean mentine talpa curata datorita stratului catalitic incoporat.

In plus, colectorul anticalcar de care dispune fiecare statie de calcat Tefal mentine performanta aburului si prelungeste durata de viata a aparatului. Doar tragi tija si elimini calcarul dintr-o singura miscare.

Roz sau albastru? Cu Tefal totul este pictat in zeci de culori, cum este acum viata ta alaturi de cei mai scumpi bebelusi. ☺

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Casa noua pe credit, povara pentru proprietari Casa noua pe credit, povara pentru proprietari
RE/MAX: Romania are 1 agent imobiliar la 2.500 de locuitori RE/MAX: Romania are 1 agent imobiliar la 2.500 de locuitori
Un sfert dintre romani vor case, doar 400.000 si le vor permite Un sfert dintre romani vor case, doar 400.000 si le vor permite
Izolarea unei terase de bloc costa 4.000 de euro Izolarea unei terase de bloc costa 4.000 de euro
Colliers: Preturile apartamentelor din Bucuresti au mai scazut cu 2% in ianuarie -19 Februarie 2009 Colliers: Preturile apartamentelor din Bucuresti au mai scazut cu 2% in ianuarie -19 Februarie 2009
Consolidari Consolidari

Vezi mai multe articole