on

Saint-Gobain Rigips lanseaza inovatia HABITO in Romania

07 iunie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Saint-Gobain Rigips, lansează pe piaţa din România inovaţia Habito® - plăci revoluţionare din gips-carton care promit să construiască, alături de stuctura din oţel Rigiprofil® şi accesoriile aferente, primul ZID DIN GIPS-CARTON.

Plăcile Habito® aparţin unei noi generaţii de produse revoluţionare, ce conţin tocătură de fibră de sticlă în miezul de ipsos și feţe rezistente din hârtie specială, pentru a facilita fixarea elementelor de mobilier, a  echipamentelor multimedia, a aparatelor electrocasnice, a galeriilor de perdele, cuiere, rafturi sau alte sarcini, direct pe suprafaţa plăcii. Fiecare punct de prindere poate prelua o sarcină sigură de 15 kg, fără piese speciale sau detalii de fixare dinainte proiectate.

Fie că vorbim de sectorul rezidenţial, educaţional, clădiri din domeniul medical sau birouri, noile plăci Habito® vor schimba percepţia beneficiarilor de clădiri în ceea ce priveşte performanţa amenajărilor interioare realizate  cu gips-carton. Habito® dărâmă mitul fragilităţii plăcilor din gips-carton standard, facilitând amenajarea, compartimentarea şi decorarea locuinţelor.

În sisteme de pereţi, alături de stuctura din oţel Rigiprofil® şi accesoriile aferente, Habito® construieşte primul ZID DIN GIPS-CARTON.

Zidul HABITO este PUTERNIC

Cu Habito® se pot fixa direct pe suprafaţa plăcii: corpuri suspendate de bibliotecă, mobilier de bucătărie, televizoare, galerii de perdele, cuiere, rafturi sau alte obiecte de decor. Fiecare punct de prindere (holţsurub de 5 mm) poate prelua o sarcină de 15 kg în deplină siguranţă, 4 holţsuruburi putând aşadar susţine 60 kg.

Zidul HABITO permite FIXAREA UŞOARĂ

Fixarea obiectelor se face direct pe placă, utilizând o simplă şurubelniţă cu cap în cruce. Nu mai este nevoie de dublaj sau accesorii speciale de tipul ancorelor expandabile prinse de structura metalică.

Zidul HABITO IZOLEAZĂ FONIC

Datorită densităţii cu 50% mai mare decât cea a plăcilor din gips-carton clasice tip A, Habito® aduce o performanţă de izolare acustică superioară. Înlocuind cu Habito® stratul de placă exterior la un perete cu dublu strat de Rigips® RB - gips-carton clasic tip A - izolarea acustică creşte cu 3 dB, disconfortul custic reducându-se la jumătate. Un perete dublu placat cu un strat de gips-carton clasic tip A şi un strat de Habito® are un coeficient de izolare acustică de 56 decibeli (Rw= 56 dB).

Zidul HABITO este REZISTENT

Pereţii realizaţi cu plăcile Habito® oferă un nivel înalt de rezistenţă mecanică, putând prelua şocuri şi lovituri diverse fără a se deforma sau deteriora vizibil. Rezistă la: lovituri ale clanţei, impactul cu mobilierul la mutare, lovituri de minge sau cu alte jucării în spaţiile de joacă ale copiilor, dar şi la alte provocări.

Noul produs inovator a fost prezentat în cadrul a patru evenimente organizate în Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara şi Bucureşti, care au reunit câteva sute de invitaţi, audienţa fiind compusă din arhitecţi, constructori, dezvoltatori, distribuitori de materiale de construcţie, reprezentanţi ai lanţurilor de bricolaj şi nu numai.

Expunerile au fost susţinute de echipa Saint-Gobain Rigips, alături de invitatul special, Alina Duculescu designer de interior, co-fondator al Studioului de design interior Gavia Concept, care a prezentat idei de  amenajare şi decorare în ton cu direcțiile anului 2017, realizabile datorită performanţelor pereţilor realizaţi cu plăcile Habito®, precum şi ultimele trenduri – culori, teme, finisaje, materiale în tendinţe.

Pe lângă produsul inovator nou lansat, Saint-Gobain Rigips România a readus în atenţia auditoriului importanţa alegerii produselor performante care îmbunătăţesc calitatea vieţii oamenilor din interiorul clădirilor, punând accent pe confortul acustic, protecţia la umezeală şi foc, dar şi pe calitatea aerului.

Pentru detalii despre produse, accesați www.rigips.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Citadella Titan -  in avans fata de termenele angajate Citadella Titan - in avans fata de termenele angajate
Miele Romania lanseaza prima masina de spalat vase cu tehnologia patentata Knock2Open Miele Romania lanseaza prima masina de spalat vase cu tehnologia patentata Knock2Open
Nu ne permitem case mai mari Nu ne permitem case mai mari
Rowenta iti face bagajul de vacanta! Tu stabilesti destinatia finala a distractiei! Rowenta iti face bagajul de vacanta! Tu stabilesti destinatia finala a distractiei!
Schneider Electric ramane lider in domeniul software pentru managementul infrastructurii centrelor de date Schneider Electric ramane lider in domeniul software pentru managementul infrastructurii centrelor de date
Cu Tefal esti Super TU! Cu Tefal esti Super TU!

Vezi mai multe articole