on

Saint-Gobain Romania isi retehnologizeaza linia de productie a sticlei float din Calarasi

03 octombrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Saint-Gobain Romania prelungeste durata de viata a liniei sale de productie a sticlei float, un proces complex menit sa ii creasca performantele industriale si sa genereze o scadere a consumului de energie.

Acest proces de retehnologizare va conduce la o crestere a capacitatii de productie si la o reducere a consumului de energie cu circa 20%.

Echipata cu cele mai inovatoare tehnologii pentru productia sticlei plane si a sticlei speciale cu pelicula magnetronica, fabrica din Calarasi, creata in 2006, reprezinta hub-ul regional care deserveste pietele din Romania si din Balcani, furnizand totodata produse unice in portofoliul Saint-Gobain. La fabrica din Calarasi activeaza 340 de angajati.

In Romania, Saint-Gobain ofera produse si solutii pentru sectorul materialelor de constructii, precum si solutii de inalta performanta, cumuleaza 1800 de angajati si opereaza 13 situri industriale.

Prin aceasta investitie, Saint-Gobain isi consolideaza pozitia de lider in regiunea Europei de Sud-Est si de actor principal in sectorul materialelor de constructii.

Despre Saint-Gobain

Saint-Gobain creeaza, produce si distribuie materiale si solutii care contribuie la bunastarea si viitorul fiecaruia dintre noi. Acestea pot fi gasite pretutindeni, in locurile in care traim si in viata de zi cu zi: in cladiri, transporturi, infrastructura si in multe aplicatii industriale. Ele ofera confort, performanta si siguranta, abordand provocarile legate de constructie durabila, de eficienta utilizarii resurselor si de schimbarile climatice.

Vanzari in valoare de 41.8 miliarde Euro in 2018

Prezenta in 68 de tari

Peste 180.000 de angajati

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Semineul electric, romantic si confortabil Semineul electric, romantic si confortabil
Ce inseamna Full Array LED? Va oferim raspunsul SONY Ce inseamna Full Array LED? Va oferim raspunsul SONY
carantina carantina
Tot mai multe institutii vor piata imobiliara Tot mai multe institutii vor piata imobiliara "la vedere"
Interhome vrea sa deschida patru magazine de bricolaj, in 2009 - 23 Martie 2009 Interhome vrea sa deschida patru magazine de bricolaj, in 2009 - 23 Martie 2009
Constructia balcoanelor este posibila numai cu autorizatie Constructia balcoanelor este posibila numai cu autorizatie

Vezi mai multe articole