on

Schimba atmosfera casei tale cu noile corpuri de iluminat si accesorii Philips Hue

15 ianuarie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Signify (Euronext: LIGHT), liderul mondial in domeniul iluminatului, isi extinde portofoliul Philips Hue cu trei dispozitive noi si actualizate, care transforma fiecare moment petrecut in gradina sau pe terasa intr-o experienta captivanta si ofera functia de control intuitiv prin wireless. Iluminat inteligent pentru interiorul si exteriorul locuintei, mai simplu ca oricand.

 

„Continuam sa extindem portofoliul Philips Hue, pentru a oferi cele mai simple solutii de iluminat inteligent, pentru o ambianta personalizata in fiecare spatiu din interiorul, cat si exteriorul locuintei. Cu noile intrerupatoare, facem inca un pas catre adevaratul confort si controlul intuitiv pe care le asiguram consumatorilor nostri”, declara Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue, in cadrul Signify.

 

Peretii prind culoare prin efectele de lumina

 

Noile bare luminoase Philips Hue Amarant permit utilizatorilor sa dea viata peretilor exteriori ai locuintei si sa recreeze o ambianta perfecta in gradina lor, indiferent de sezon. Efectul redat de milioanele de culori vibrante se intensifica sub reflexia protectiei metalice si scoate din anonimat peretii neutrii din gradina sau balconul locuintei. Barele luminoase Amarant se pot monta pe podea sau agata de tavan, pentru un efect care duce iluminatul decorativ la nivelul urmator. Noile produse fac parte din gama de produse de joasa tensiune, sunt usor de instalat si se pot extinde cu mai multe corpuri de iluminat, pentru o atmosfera complet personalizata.

 

Deja cunoscuta Philips Hue Appear, destinata iluminatului exterior, vine acum cu un finisaj de otel inoxidabil si o instalare simpla si rapida. Aplica de perete din inox emite un efect puternic de lumina, in variatii de la alb la milioane de culori, ce confera o senzatie de eleganta spatiilor exterioare. Instalarea este atat de simpla, incat tot ce trebuie sa faca utilizatorul este sa o prinda de perete folosind un conector, sa se aseze comod si sa se bucure de lumina.

 

Mai mult control, mai mult confort

 

Si intrerupatorul cu variator Philips Hue, unul dintre cele mai populare dispozitive din portofoliu, beneficiaza de o imbunatatire. Noua versiune ofera control intuitiv prin wireless pentru toate corpurile de iluminat Philips Hue, fara a fi nevoie de aplicatie. Pe langa functia de reglare a intensitatii luminoase, dispozitivul le permite utilizatorilor sa isi creeze propriile scenarii si sa se bucure de cea mai buna lumina, in functie de momentul zilei. Se poate fixa pe un perete, folosind un suport, sau amplasa pe orice suprafata magnetica, precum frigiderul, tocul metalic al usii sau direct pe masa.

 

Disponibilitate:

  • Philips Hue Amarant - disponibil in Europa incepand din 26 ianuarie
  • Aplica din otel inoxidabil Philips Hue Appear - disponibil in Europa incepand din 26 ianuarie
  • Intrerupatorul cu variator Philips Hue, cea mai recenta varianta - disponibil in Europa incepand din 26 ianuarie

 

Despre Signify

Signify (Euronext: LIGHT) este lider global in domeniul iluminatului pentru piata profesionala si de consum si al iluminatului care utilizeaza Internetul Lucrurilor. Produsele noastre marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact si serviciile de date aduc valoare de business si transforma vietile oamenilor in case, cladiri de birouri si spatii publice. Cu vanzari de peste 6.2 miliarde de EUR in 2019, avem o echipa de aproximativ 37,000 de angajati in peste 70 de tari si exploatam potentialul extraordinar al luminii pentru a imbunatati vietile oamenilor. Compania a atins neutralitatea emisiilor de carbon in 2020 si a fost desemnata Liderul Industriei in Indicele de Sustenabilitate Dow Jones pentru al patrulea an consecutiv. Stiri despre Signify se regasesc in Newsroom, pe Twitter si pe LinkedIn. Informatiile pentru investitori pot fi gasite pe pagina Investor Relations.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

O casa in afara tarii este mai ieftina, iar procedura de cumparare nu este dificila O casa in afara tarii este mai ieftina, iar procedura de cumparare nu este dificila
Locuintele noi - mai avantajoase decat cele vechi Locuintele noi - mai avantajoase decat cele vechi
Orele de liniste in bloc sunt intre 22 seara si 6 dimineata Orele de liniste in bloc sunt intre 22 seara si 6 dimineata
Dezvoltatorii ofera reduceri de pana la 30% si locul de parcare pentru a-si vinde locuintele - 10 Februarie 2009 Dezvoltatorii ofera reduceri de pana la 30% si locul de parcare pentru a-si vinde locuintele - 10 Februarie 2009
Locuitorii din Ferentari vor fi bransati la curent Locuitorii din Ferentari vor fi bransati la curent
Orasul burlanelor Orasul burlanelor

Vezi mai multe articole