on

Schneider Electric prezinta prizele de incarcare USB A+C din noua gama Sedna Design & Elements

04 iulie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

4 iulie 2023 – Schneider Electric prezinta prizele de incarcare USB A+C din gama lansata recent, Sedna Design & Elements. Aceste prize raspund nevoilor utilizatorilor care sunt in cautarea unor solutii de incarcare a dispozitivelor mobile pe care le utilizeaza cel mai frecvent, cu un simplu cablu USB, fara sa mai aiba nevoie de adaptoare.

prize Schneider Electric

 

Gama Sedna Design & Elements este inspirata din tendintele moderne in materie de design interior, oferind o colectie de prize de incarcare USB elegante, care completeaza orice incapere in care sunt montate. Cu atentia acordata detaliilor si calitatii produselor, Schneider Electric a combinat nuante, texturi si functii pentru a crea o gama de incarcatoare care alimenteaza rapid cate doua dispositive si se remarca prin caracteristicile estetice.

Beneficiile cheie ale incarcatoarelor USB A+C din gama Sedna Design & Elements includ:

Design elegant si versatil: incarcatoarele USB Sedna Design & Elements au un design minimalist si contemporan si se integreaza perfect in orice mediu, fie ca este vorba de case, birouri, hoteluri sau spatii publice.

Porturi USB duble: Gama Sedna Design & Elements include prize cu doua porturi USB, permitand utilizatorilor sa incarce mai multe dispozitive simultan. Fie ca este vorba de smartphone-uri, tablete sau alte gadget-uri, Sedna Design & Elements asigura o modalitate de incarcare eficienta, doar cu cablurile USB ale dispozitivelor, fara a mai fi nevoie de adaptoare.

Tehnologie de incarcare rapida: Schneider Electric a creat aceasta gama in raport cu nevoia de viteza, atunci cand vine vorba de incarcarea dispozitivelor. Sedna Design & Elements incorporeaza tehnologia avansata de incarcare rapida, astfel incat utilizatorii sa nu petreaca prea mult timp cu incarcarea dispozitivelor mobile – fie ca este vorba despre un telefon, fie ca este vorba despre o tableta.

Caracteristici de siguranta imbunatatite: Siguranta este o prioritate de top la Schneider Electric. Incarcatoarele USB Sedna Design & Elements sunt proiectate cu multiple mecanisme de siguranta incorporate, inclusiv protectie la supracurent, protectie la supratensiune si protectie la scurtcircuit. Aceste caracteristici garanteaza siguranta dispozitivelor si a utilizatorilor.

Instalare usoara: Procesul de instalare este usor de realizat, astfel incat prizele de incarcare Sedna Design & Elements pot fi incorporate fara efort in orice spatiu.

Sedna Design & Elements include produse realizate intr-o multitudine de culori si texturi naturale cu aspect de lemn, piatra, metal si sticla ce ofera finisaje elegante la preturi accesibile. Conceputa atat pentru arhitecti si specialisti din domeniul Home&Deco, dar si pentru pasionatii de design interior, gama este disponibila in doua versiuni – Design & Elements.

 

Despre Schneider Electric
 

Schneider Electric Romania este subsidiara locala a companiei Schneider Electric, una dintre cele mai performante si mai longevive organizatii, cu 25 de ani de activitate in Romania. Cu un portofoliu de clienti din cele mai diverse domenii economice – de la industria grea la retail, de la constructii la IT - compania furnizeaza in prezent in Romania produse si servicii pe patru piete, toate mari consumatoare de energie electrica si cu obiective de eficientizare a consumului: piata de cladiri comerciale si rezidentiale, piata de industrie, cea de infrastructura si piata de retele si centre de date. Conform datelor globale, aceste patru piete acopera 70% din consumul energetic mondial, iar Schneider Electric furnizeaza pentru toate solutii si sisteme de automatizare si optimizare a consumului.

Avand 300 de angajati care urmeaza cariere locale si internationale, Schneider Electric Romania coordoneaza in prezent un grup de tari care include Armenia si Republica Moldova. Prin intermediul Bucharest Hub, organizatia locala asigura asistenta specializata in 16 limbi pentru clientii Schneider Electric din 25 de tari.

https://www.se.com/ro/ro/

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Circuitele electrice in casa Circuitele electrice in casa
3 gadget-uri solare pentru casa ta 3 gadget-uri solare pentru casa ta
Despre calitatea aparatajului electric Despre calitatea aparatajului electric
Cauze comune ale degradarii descarcatoarelor (SPD) Cauze comune ale degradarii descarcatoarelor (SPD)
Tot ce trebuie sa stim despre luminitele de sarbatori Tot ce trebuie sa stim despre luminitele de sarbatori
Cele mai bune invertoare fotovoltaice: un ghid complet Cele mai bune invertoare fotovoltaice: un ghid complet

Vezi mai multe articole